Merhaba canım hoş geldin hayırlı ramazanlar oh rahatlamışındır bi güzel temizleyi varsın için inşallah ki gelecek ay bebişin gelsin doktoruna iyice danış ne yapman gerektiğini sor ona söylerSelam kızlar nasılsınız? Hayırlı ramazanlar diliyorum herkeseUzun bir süre yazamadım.. biliyorsunuz gebelik testlerim benimle dalga geçmişti ve bugün 66 gün sonra adet gördüm.. ağrılarımdan bahsetmek istemiyorum bile klomen kullanmıştık. Doktoruma yazdım. Bu ay adetin 5. Günü yeniden klomen dedi ve çatlatma iğnesi verecekmiş. Pko da var bende. Ama doktora gidemiyoruz yumurta takibi falan yaptıramayacağız nasıl olacak bilmiyorum.. o iğneyi ben mi yapıcam kafamda deli sorular
Yok canım adetten iki gün önce erken gebelik testinde çıkmadı adetim iki gün geçti 333 çıktı kan testimde. Ancak iki aylıkken düşük yaptım ilk değerlerim çok güzeldi.Bat gününde mi 333 çıktı battan 2 gün sonra mı anlayamadım
İyi geceler canım sende dikkat et kendine Allah dualarımızı kabul etsin inşallahTopiğin güzel hanımları, tatlı anne adayları hepinize hayırlı gecelerMübarek ayda bol bol dua edelim inşallah
Yumurtlama günü 2 günde bir ve çatlama günü değerlendir dedi zaten her gün resim attırdı tarif etti sagolsunCanım ovulasyon testi aldığın yer hangi günler ilişki önerdi
görüp yazmanız cok hoşuma gitti açıkçası unutulsun sanmistim@KurkmantoluSero canım ne durumdasın bitti mi tedavi?
Missmelo
@Haenur
A Angelgirlll
I Istikbalivuslatim
Kızlar bugün bat gününüz inşallah güzel haberleriniz vardır
İnşallah gebesindir güzel haberleri bekliyoruzgörüp yazmanız cok hoşuma gitti açıkçası unutulsun sanmistimgecikti şuan ama test yapmam mümkün değil merkeze uzağım beklemekten aşka çare kalmadi
Bitsin artık şu virüs çok sıktıBiz de virus arasindayiz, tv programı gibi oldu, reklamlar hic bitmiyor
Darısı başıma öyleyseYok canım adetten iki gün önce erken gebelik testinde çıkmadı adetim iki gün geçti 333 çıktı kan testimde. Ancak iki aylıkken düşük yaptım ilk değerlerim çok güzeldi.
Yok canım adetten iki gün önce erken gebelik testinde çıkmadı adetim iki gün geçti 333 çıktı kan testimde. Ancak iki aylıkken düşük yaptım ilk değerlerim çok güzeldi.
[/QUOT
kısa zamanda yeni ve sağlıklı gebeliğin olur inşallahYok canım adetten iki gün önce erken gebelik testinde çıkmadı adetim iki gün geçti 333 çıktı kan testimde. Ancak iki aylıkken düşük yaptım ilk değerlerim çok güzeldi.
Ay valla yaa, sag salim atlatalım daBitsin artık şu virüs çok sıktı
İnşallah gebesindir güzel haberleri bekliyoruz
Belirtileriniz neler? Hayirli olsun bu aradaBu arada ben geçen ay aşılama denemiştim tutmamıştı belki onların etkisi belki karantina belki zaman denk geldi bilemiyorum ama herşey bir vesile çok şükür.
Bu ay karantina olmasaydı tüp bebek deneyecektik mesela .. neyse lh testlerim vardı elimde ara ara yapıyordum normal yumurtlamadan 1 hafta önce yaptım ilk çift çizgi var gibiydi ama çok koyu değil ben de düşündüm birkaç güne koyulaşır diye ama o ara da da ilişki oldu 2 gün sonra baktım çok çok daha açıktı takvimin gösterdiği yumurtlama zamanımda da hiiiç birşey yoktu şaşırdım tabi ama sonra dedimki acaba ilk yaptıpım test zamanıydı belkide çünkü takvimdeki yumurtlama zamanından 1 hafta sonra yavaş yavaş lh çizgisini görmeye başladım ve koyulaştı yani tam olarak ilişkiden 2 hafta sonra kaset testte de çift çizgiyi görmüştüm 1 hafta erken yumurtlama ve döllenme oldu bu aşikar ama bakalım muayene de dr ne diyecek ultrason ne diyecekk
Açık açık yazmamın sebebi başkalarına ışık olmak umut olmak bi tebessüm katmak
Cnm benım 21.04 den beri adetım devam ediyor.. Hem 5 gun once oldum hemde ılk gun den beri adetten daha az geliyor ki benım normalde cok yogundur@KurkmantoluSero canım ne durumdasın bitti mi tedavi?
Missmelo
@Haenur
A Angelgirlll
I Istikbalivuslatim
Kızlar bugün bat gününüz inşallah güzel haberleriniz vardır
Valla ömrümde böyle bir ağrı geçirmiyorum canım ya anlatamamMerhaba canım hoş geldin hayırlı ramazanlar oh rahatlamışındır bi güzel temizleyi varsın için inşallah ki gelecek ay bebişin gelsin doktoruna iyice danış ne yapman gerektiğini sor ona söyler
Kan vermişmiydin canım senValla ömrümde böyle bir ağrı geçirmiyorum canım ya anlatamam
Aaaaa çpksevindim çok Allahım sağ salim kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah bizede umut oldun çok sağol canım
Teşekkür ederim İnşallah hayırlı olurBelirtileriniz neler? Hayirli olsun bu arada
Benim de sol kasık ağrım var yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra başladı yoğundu baya.regl dönemine doğru azaldı ama hep var. Bat pazar günüydü ama cumartesiden beri kahverengi akıntım var leke seklinde hatta çamaşırıma bile geçmiyor. Neyin nesidir bu anlamadım.İnşallah çok teşekkür ederim. Şuan Sağ kasığıma inceden inceden girip çıkan o sızılar 17 aydır beklediğim şeyin habercisidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?