Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım hoş geldin hayırlı ramazanlar oh rahatlamışındır bi güzel temizleyi varsın için inşallah ki gelecek ay bebişin gelsin doktoruna iyice danış ne yapman gerektiğini sor ona söyler

Canım ovulasyon testi aldığın yer hangi günler ilişki önerdi
Yumurtlama günü 2 günde bir ve çatlama günü değerlendir dedi zaten her gün resim attırdı tarif etti sagolsun

Belirtileriniz neler? Hayirli olsun bu arada

Merhaba canım hoş geldin hayırlı ramazanlar oh rahatlamışındır bi güzel temizleyi varsın için inşallah ki gelecek ay bebişin gelsin doktoruna iyice danış ne yapman gerektiğini sor ona söyler
Valla ömrümde böyle bir ağrı geçirmiyorum canım ya anlatamam

Aaaaa çpksevindim çok Allahım sağ salim kucağına bebeğini almayı nasip eder inşallah bizede umut oldun çok sağol canım
Amin inşallah sağ salim kucağımıza da alırız sizlere de güzel haberler nasip olsun en kısa sürede inşallah bana umut olanlar da vardı ben de olabildiysem ne mutlu bana

Belirtileriniz neler? Hayirli olsun bu arada
Teşekkür ederim İnşallah hayırlı olur Sizlerden de hayırlı haberler alırız inşallah En net Göğüs ağrılarım var ara ara kasık ağrısı bir de mide bulantısı diyemem de midem kazındı gibi hissederiz ya öyle bir duygu, sık tuvalete gitmek ama bol su içmeye çalışıyorum onun etkisi de bir yandan şimdilik bunlar ..

İnşallah çok teşekkür ederim. Şuan Sağ kasığıma inceden inceden girip çıkan o sızılar 17 aydır beklediğim şeyin habercisidir inşallah
Benim de sol kasık ağrım var yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra başladı yoğundu baya.regl dönemine doğru azaldı ama hep var. Bat pazar günüydü ama cumartesiden beri kahverengi akıntım var leke seklinde hatta çamaşırıma bile geçmiyor. Neyin nesidir bu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…