- 18 Ekim 2019
- 97
- 97
- 88
- 40
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.Herkese merhaba
Güzel haber bekleyen herkesin güzel haberi alıp tamamına erip evlatlarının yavrularını dahi görmeye kadar uzayan serüvenlerinin başlamasını dileyerek size güzel haber veriyorum çok şükür Maşallah Süphanallah
pozitifi gördüm 553 bhcg değerimi aldım Allah’ın izniyle sağlıkla hayırla huzurla tamamına ermesi ve uzun uzunn 100 yaşımıza kadar mutluluklarını mürüvetlerini görmeyi diliyorumDaha dr a muayene olmadım ne zaman olabilirim bilmiyorum sabredebilsem 7. Hafta gitmek istiyorum ama herhün hergün bhcg baktırmak istiyorum bakalım nasıl sabredicem
Darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inşallah
Rengi nasıl peki?Cnm benım 21.04 den beri adetım devam ediyor.. Hem 5 gun once oldum hemde ılk gun den beri adetten daha az geliyor ki benım normalde cok yogundur
Acelemiz yook biraz da geciksin ama bebişten sebep geciksin inşallahgörüp yazmanız cok hoşuma gitti açıkçası unutulsun sanmistimgecikti şuan ama test yapmam mümkün değil merkeze uzağım beklemekten aşka çare kalmadi
Test yapmadın mı canım aslında ihmal edilecek bir durum değil inşallah yerleşme kanamasidirBenim de sol kasık ağrım var yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra başladı yoğundu baya.regl dönemine doğru azaldı ama hep var. Bat pazar günüydü ama cumartesiden beri kahverengi akıntım var leke seklinde hatta çamaşırıma bile geçmiyor. Neyin nesidir bu anlamadım.
Kuzum sende pco vs var mıydı?Merhaba kızlar 12gun oldu ben hala adet olmadım gelen giden de yok kızlar yarın sabah test yapacgm cıkar heralde artık teste
Nasılsın tatlımmmgünaydın güzeller
Yumurta takibi olmadan klomen veriliyor muymuşSelam kızlar nasılsınız? Hayırlı ramazanlar diliyorum herkeseUzun bir süre yazamadım.. biliyorsunuz gebelik testlerim benimle dalga geçmişti ve bugün 66 gün sonra adet gördüm.. ağrılarımdan bahsetmek istemiyorum bile klomen kullanmıştık. Doktoruma yazdım. Bu ay adetin 5. Günü yeniden klomen dedi ve çatlatma iğnesi verecekmiş. Pko da var bende. Ama doktora gidemiyoruz yumurta takibi falan yaptıramayacağız nasıl olacak bilmiyorum.. o iğneyi ben mi yapıcam kafamda deli sorular
iyiyim kuzum sen nasılsın bugünNasılsın tatlımmm
gelecek aya olur bitanem.. bu ay olmassa gelecek aya inşallah..Ben umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladıyine olmadı
Belirtilere takılma kuzum tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylar boşa çıktı hiçbir belirti yaşamadığım ay oldu. Benim her zaman yumurtlama sonrası adete kadar kasık ağrım olur o ay da yine aynısı oldu canımBen umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladıyine olmadı
iyiyim balım çok şükür, yasak bitti en azından yürüyüş yapabileceğim ilaç gibi inaniyiyim kuzum sen nasılsın bugün
gelecek aya olur bitanem.. bu ay olmassa gelecek aya inşallah..
hep pozitif olcazz
Günaydın canımGünaydın kızlar
Canın benim ilk oğlumda aynı senin tarif ettiğin gibi yerleşme kanamam olmumtu tan adet olmam gereken tarihteydi bence gebelik testi yapmalısın . Çünkü bana progrstan düşün önleyici iğne yapmışlardı acilde.Benim de sol kasık ağrım var yumurtlamadan 5-6 gün kadar sonra başladı yoğundu baya.regl dönemine doğru azaldı ama hep var. Bat pazar günüydü ama cumartesiden beri kahverengi akıntım var leke seklinde hatta çamaşırıma bile geçmiyor. Neyin nesidir bu anlamadım.
Belirtilere takılma kuzum tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylar boşa çıktı hiçbir belirti yaşamadığım ay oldu. Benim her zaman yumurtlama sonrası adete kadar kasık ağrım olur o ay da yine aynısı oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?