Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.

Test yapmadın mı canım aslında ihmal edilecek bir durum değil inşallah yerleşme kanamasidir

Ben umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladı yine olmadı

Yumurta takibi olmadan klomen veriliyor muymuş pko çok zaman isteyen bir şey maalesef inatçı, kiminin hemen oluyor kimini uğraştırıyor. Böyle uzun sürüyorsa tedavi şart bence. Çatlatma iğnesi kolayca yapılıyor canım videolarını izleyebilirsin

Ben umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladı yine olmadı
Belirtilere takılma kuzum tüm hamilelik belirtilerini yaşadığım aylar boşa çıktı hiçbir belirti yaşamadığım ay oldu. Benim her zaman yumurtlama sonrası adete kadar kasık ağrım olur o ay da yine aynısı oldu canım

Canın benim ilk oğlumda aynı senin tarif ettiğin gibi yerleşme kanamam olmumtu tan adet olmam gereken tarihteydi bence gebelik testi yapmalısın . Çünkü bana progrstan düşün önleyici iğne yapmışlardı acilde.

İnş bakalım hayırlısı

Kızlar günaydın birşey sorucaktım Adet olucağın günü belirlemek için yumurtlamadan sonra t çizgisinin en koyu olduğu günü mü baz alıyoruz 14 gün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…