- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Aminnn kuzum aminn Rabbim hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasınYarın tekrar yapar atarım görüntüsünü canım. Bu arada bu duan beni çok etkiledi canım. Allahım sana nasip etmiş ne mutlu.. bize de nasip eder inşallah..
Evettt ikinci çizgi var canım hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim canımKızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
Canım testi yaptım Gerçekten şu an gözlerime inanamıyorumTest yapma öyleyse canım bekle en azından bir gün geçsin. Ben bir ara doktoruma sormuştum miktarı önemli değil regl olman önemli demişti. Kadınların bünyesi o kadar hassas ki. Ne zamandır deniyorsun herhangi bir problem var mıydı?
Hayırlı olsun inşallah darısı bizlereKızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
Ya bilmiyorum gerçekten bugün 13. günü gerçekten çok tuhafse diyorum kendime inanamıyorum şu anEvettt ikinci çizgi var canım hayırlı olsun gözün aydın çok sevindim canım
Amin canım inşallahHayırlı olsun inşallah darısı bizlere
Canım testi yaptım Gerçekten şu an gözlerime inanamıyorumEki Görüntüle 2626155
Çok güzel canım yaYa bilmiyorum gerçekten bugün 13. günü gerçekten çok tuhafse diyorum kendime inanamıyorum şu an
Sağ ol canım inşallah bakalım Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ilk kürtaj zatenÇok güzel canım yadikkat et kendine doktora git ihmal etme harika bı haber umut oldun bana
Allah büyük canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahSağ ol canım inşallah bakalım Allah kucağınıza almayı da nasip etsin ilk kürtaj zaten
İnşallah canım dua edin ne olurAllah büyük canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahbebişini sen icini ferah tut
Çatladığı günden itibaren 14 günKızlar günaydınbirşey sorucaktım Adet olucağın günü belirlemek için yumurtlamadan sonra t çizgisinin en koyu olduğu günü mü baz alıyoruz 14 gün için
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...Merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük.
Yaklaşık 4 haftalık.
Kan veya başka bir tahlil istemedi.
Çok mutluyum.
İnşallah en kısa zamanda bebiş bekleyen herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum rabbimden.
sağlıkla ilerlesin inşallah canımMerhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük.
Yaklaşık 4 haftalık.
Kan veya başka bir tahlil istemedi.
Çok mutluyum.
İnşallah en kısa zamanda bebiş bekleyen herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum rabbimden.
Hayırlı olsun çok güzel bir haber verdin ama o gün bana soru sorduğunda gece rüyamda gördüm hamileyim yazmıştın aksi bir durum olurda üzülme diye söylememiştim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah süpriz olsun demiştim öyle oldu....İnşallah canım dua edin ne olur
Dualarım seninle meleğin Allah sana bağışlasın aminİnşallah canım dua edin ne olur
Çok sağ ol canım.Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindim...
Benide sürükle arkandan
Hayırlı olsun çok güzel bir haber verdin ama o gün bana soru sorduğunda gece rüyamda gördüm hamileyim yazmıştın aksi bir durum olurda üzülme diye söylememiştim Sağlıkla kucağına alırsın inşallah süpriz olsun demiştim öyle oldu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?