- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Günaydın canımKızlar günaydınbirşey sorucaktım Adet olucağın günü belirlemek için yumurtlamadan sonra t çizgisinin en koyu olduğu günü mü baz alıyoruz 14 gün için
Geçen takip ettiğim günlere baktım koyu olduğu günden 14 gün sonra gelmiş ya da ertesi günGünaydın canım
Çatladıgi günden sayarak on dördüncü gün adet gelir diye hatırlıyorum canım ama yanlış bilgi vermeyeyim bilen arkadaşlar da yanıtlar
Zaman zaman değişebiliyor ben on üç gün sonra geldiğini de hatırlıyorum meselaGeçen takip ettiğim günlere baktım koyu olduğu günden 14 gün sonra gelmiş ya da ertesi gün
Anladım canım test yapmadım bilmiyorum yapsam mı beklesem mi sürekli negatif görünce test yapası gelmiyor insanınZaman zaman değişebiliyor ben on üç gün sonra geldiğini de hatırlıyorum mesela
Normalde adet günün ne zaman canım?Anladım canım test yapmadım bilmiyorum yapsam mı beklesem mi sürekli negatif görünce test yapası gelmiyor insanın
Bide çok afedersiniz çok gaz sancım var göğüslerim çok şiş bir haftadır ve kremsi akıntı var ara ara ama bunlar adetten öncede oluyor belirtimde yok ekstraAnladım canım test yapmadım bilmiyorum yapsam mı beklesem mi sürekli negatif görünce test yapası gelmiyor insanın
3 gün var ama geçen ay çok kısa aralıklarla regl oldum Aslında regle bile denmez çünkü o kadar az geldi ki bir Pedi doldurmadı bileNormalde adet günün ne zaman canım?
Test yapma öyleyse canım bekle en azından bir gün geçsin. Ben bir ara doktoruma sormuştum miktarı önemli değil regl olman önemli demişti. Kadınların bünyesi o kadar hassas ki. Ne zamandır deniyorsun herhangi bir problem var mıydı?3 gün var ama geçen ay çok kısa aralıklarla regl oldum Aslında regle bile denmez çünkü o kadar az geldi ki bir Pedi doldurmadı bile
Aslında 3,5 yıldır deniyorum ilk iki yılın sonunda tam tüp bebeğe karar verdiğimde işlemler bile başlamıştı doğal yolla hamile kaldım Dokuz haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum Kürtaj olduktan sonra Adet çok az olmaya başladı yaklaşık bir yıl sonra doktora gittim tekrar arare gidiyordum ama az olduğu için kimse çokta ilgilenmedik maslak acıbadem de bir doktora gittim oda bana Emaar ve rahim filmi çektirmemi söyledi filminde yapışıklık olduğunu söyledi Bundan dolayı adet kanaman az olabilir dedi bebek yerleşemeyebilir dedi daha sonra histereskopi oldum Üstünden dört ay geçti iki ay spiral takılı kaldı Spirali çıkarttıktan sonra yine Rahim filmi çekindim hiçbir şey çıkmadı tertemizdi şimdi iki aydır deniyorumTest yapma öyleyse canım bekle en azından bir gün geçsin. Ben bir ara doktoruma sormuştum miktarı önemli değil regl olman önemli demişti. Kadınların bünyesi o kadar hassas ki. Ne zamandır deniyorsun herhangi bir problem var mıydı?
Bu arada hiçbir problem yok Sadece hafif PKo var her ay regl oluyorum eşimin sperm sorunu yok Ama neden olmuyor ben de bilmiyorum gerçektenAslında 3,5 yıldır deniyorum ilk iki yılın sonunda tam tüp bebeğe karar verdiğimde işlemler bile başlamıştı doğal yolla hamile kaldım Dokuz haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum Kürtaj olduktan sonra Adet çok az olmaya başladı yaklaşık bir yıl sonra doktora gittim tekrar arare gidiyordum ama az olduğu için kimse çokta ilgilenmedik maslak acıbadem de bir doktora gittim oda bana Emaar ve rahim filmi çektirmemi söyledi filminde yapışıklık olduğunu söyledi Bundan dolayı adet kanaman az olabilir dedi bebek yerleşemeyebilir dedi daha sonra histereskopi oldum Üstünden dört ay geçti iki ay spiral takılı kaldı Spirali çıkarttıktan sonra yine Rahim filmi çekindim hiçbir şey çıkmadı tertemizdi şimdi iki aydır deniyorum
Canım peki muayene olduğunda yumurtaların hakkında bir şey söylüyor mu doktor? iyi mi kötü mü ne durumda diye. Bir de eşin sperm testi yaptırdı mı senin hormonların düzgün mü?Aslında 3,5 yıldır deniyorum ilk iki yılın sonunda tam tüp bebeğe karar verdiğimde işlemler bile başlamıştı doğal yolla hamile kaldım Dokuz haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum Kürtaj olduktan sonra Adet çok az olmaya başladı yaklaşık bir yıl sonra doktora gittim tekrar arare gidiyordum ama az olduğu için kimse çokta ilgilenmedik maslak acıbadem de bir doktora gittim oda bana Emaar ve rahim filmi çektirmemi söyledi filminde yapışıklık olduğunu söyledi Bundan dolayı adet kanaman az olabilir dedi bebek yerleşemeyebilir dedi daha sonra histereskopi oldum Üstünden dört ay geçti iki ay spiral takılı kaldı Spirali çıkarttıktan sonra yine Rahim filmi çekindim hiçbir şey çıkmadı tertemizdi şimdi iki aydır deniyorum
Kaliteli yumurta oluşumu için ilaç kullanmayı düşündü mü doktorun?Bu arada hiçbir problem yok Sadece hafif PKo var her ay regl oluyorum eşimin sperm sorunu yok Ama neden olmuyor ben de bilmiyorum gerçekten
Canım estağfurullah ne kusuruArkadaşlar merhaba. Uzun süredir bebek isteğimiz var. Olmadı birtürlü. Tüp bebek yapalım dedik. 2 tane 1.kalite embriyom donduruldu. Corona virüsünden dolayı transfer ertelendi. Bu zamanı boş geçirmeyelim dedik ve bol değerlendirdik. Adetimin bittiği günden itibaren ovulasyon testi yaptım. 16sında çiftçizgi gördük. Sonra çizgi yok oldu. Adetime 4 gün var. Yine koyulaşmaya başladı sanki. Görüntüsü ekte. Bakıp değerlendirir misiniz.çok uzun yazdım kusura bakmayın
Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inşAllah.
Canım iki resim yolladim. Biri yaptığım gün çekildi. Diğeri bugün. İkiside 16sına ait. Benim aldığım kaset testler silikleşiyor.Canım estağfurullah ne kusuru
Bu 16 sındaki testi tek başına çekip atabilir misin?
Son testlerinde koyulaşma yok sanki ya
Aaa evet canım bak ilk fotoda gayet koyu pik olmuş çatlamış öyleyse inşallah gebelik de olmuşturCanım iki resim yolladim. Biri yaptığım gün çekildi. Diğeri bugün. İkiside 16sına ait. Benim aldığım kaset testler silikleşiyor.
Evet canım o günleri gün aşırı değerlendirdik.bu da bugünkü tek tek çekilmiş hali. Sanki 19unda 20sinde çok daha silikti gibi geldi bana. Bilmiyorumki. Beklenti de olunca insan şaşırıyor.Aaa evet canım bak ilk fotoda gayet koyu pik olmuş çatlamış öyleyse inşallah gebelik de olmuşturbugünkü de fotodan dolayı mı açık görünüyor acaba?
Zaman zaman koyulugu değişiyor canım önemli olan c kadar ya da c den daha fazla koyu olması. Yarın da yap bakalım nasıl çıkacakEvet canım o günleri gün aşırı değerlendirdik.bu da bugünkü tek tek çekilmiş hali. Sanki 19unda 20sinde çok daha silikti gibi geldi bana. Bilmiyorumki. Beklenti de olunca insan şaşırıyor.
Yarın tekrar yapar atarım görüntüsünü canım. Bu arada bu duan beni çok etkiledi canım. Allahım sana nasip etmiş ne mutlu.. bize de nasip eder inşallah..Kuzum inşallah bebiş vardır değilse de Allah büyükBen ne zaman ki "Rabbim senin lütfun çok geniş benden bir evladı mı esirgeyeceksin isyana düştüysem affet" diye dua ettim o zaman meleğim geldi Rabbimiz Rahman değil mi bunca nimeti vermiş elbette zamanı gelince bebişleri de verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?