Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın birşey sorucaktım Adet olucağın günü belirlemek için yumurtlamadan sonra t çizgisinin en koyu olduğu günü mü baz alıyoruz 14 gün için
Günaydın canım
Çatladıgi günden sayarak on dördüncü gün adet gelir diye hatırlıyorum canım ama yanlış bilgi vermeyeyim bilen arkadaşlar da yanıtlar

3 gün var ama geçen ay çok kısa aralıklarla regl oldum Aslında regle bile denmez çünkü o kadar az geldi ki bir Pedi doldurmadı bile
Test yapma öyleyse canım bekle en azından bir gün geçsin. Ben bir ara doktoruma sormuştum miktarı önemli değil regl olman önemli demişti. Kadınların bünyesi o kadar hassas ki. Ne zamandır deniyorsun herhangi bir problem var mıydı?

Aslında 3,5 yıldır deniyorum ilk iki yılın sonunda tam tüp bebeğe karar verdiğimde işlemler bile başlamıştı doğal yolla hamile kaldım Dokuz haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum Kürtaj olduktan sonra Adet çok az olmaya başladı yaklaşık bir yıl sonra doktora gittim tekrar arare gidiyordum ama az olduğu için kimse çokta ilgilenmedik maslak acıbadem de bir doktora gittim oda bana Emaar ve rahim filmi çektirmemi söyledi filminde yapışıklık olduğunu söyledi Bundan dolayı adet kanaman az olabilir dedi bebek yerleşemeyebilir dedi daha sonra histereskopi oldum Üstünden dört ay geçti iki ay spiral takılı kaldı Spirali çıkarttıktan sonra yine Rahim filmi çekindim hiçbir şey çıkmadı tertemizdi şimdi iki aydır deniyorum

Bu arada hiçbir problem yok Sadece hafif PKo var her ay regl oluyorum eşimin sperm sorunu yok Ama neden olmuyor ben de bilmiyorum gerçekten

Canım peki muayene olduğunda yumurtaların hakkında bir şey söylüyor mu doktor? iyi mi kötü mü ne durumda diye. Bir de eşin sperm testi yaptırdı mı senin hormonların düzgün mü?

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir bebek isteğimiz var. Olmadı birtürlü. Tüp bebek yapalım dedik. 2 tane 1.kalite embriyom donduruldu. Corona virüsünden dolayı transfer ertelendi. Bu zamanı boş geçirmeyelim dedik ve bol değerlendirdik. Adetimin bittiği günden itibaren ovulasyon testi yaptım. 16sında çiftçizgi gördük. Sonra çizgi yok oldu. Adetime 4 gün var. Yine koyulaşmaya başladı sanki. Görüntüsü ekte. Bakıp değerlendirir misiniz.çok uzun yazdım kusura bakmayın

Eklentiler

• 20200427_120056.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım estağfurullah ne kusuru
Bu 16 sındaki testi tek başına çekip atabilir misin?
Son testlerinde koyulaşma yok sanki ya

Canım estağfurullah ne kusuru
Bu 16 sındaki testi tek başına çekip atabilir misin?
Son testlerinde koyulaşma yok sanki ya
Canım iki resim yolladim. Biri yaptığım gün çekildi. Diğeri bugün. İkiside 16sına ait. Benim aldığım kaset testler silikleşiyor.

Eklentiler

• 20200416_140352.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 42
  • 20200427_123142.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 41
Canım iki resim yolladim. Biri yaptığım gün çekildi. Diğeri bugün. İkiside 16sına ait. Benim aldığım kaset testler silikleşiyor.
Aaa evet canım bak ilk fotoda gayet koyu pik olmuş çatlamış öyleyse inşallah gebelik de olmuştur bugünkü de fotodan dolayı mı açık görünüyor acaba?

Aaa evet canım bak ilk fotoda gayet koyu pik olmuş çatlamış öyleyse inşallah gebelik de olmuştur bugünkü de fotodan dolayı mı açık görünüyor acaba?
Evet canım o günleri gün aşırı değerlendirdik.bu da bugünkü tek tek çekilmiş hali. Sanki 19unda 20sinde çok daha silikti gibi geldi bana. Bilmiyorumki. Beklenti de olunca insan şaşırıyor.

Eklentiler

• 20200427_123920.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 21
Evet canım o günleri gün aşırı değerlendirdik.bu da bugünkü tek tek çekilmiş hali. Sanki 19unda 20sinde çok daha silikti gibi geldi bana. Bilmiyorumki. Beklenti de olunca insan şaşırıyor.
Zaman zaman koyulugu değişiyor canım önemli olan c kadar ya da c den daha fazla koyu olması. Yarın da yap bakalım nasıl çıkacak

Yarın tekrar yapar atarım görüntüsünü canım. Bu arada bu duan beni çok etkiledi canım. Allahım sana nasip etmiş ne mutlu.. bize de nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…