- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Hayırlı olsunnn darısı kalp atışına inşallahMerhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük.
Yaklaşık 4 haftalık.
Kan veya başka bir tahlil istemedi.
Çok mutluyum.
İnşallah en kısa zamanda bebiş bekleyen herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum rabbimden.
Ne yaptın canım oldun mu reglBen umudunu kestim regl öncesi sancılarım başladıyine olmadı
aynen canım sen arada girip topiğe teftiş yap senin uğurun bence bir girdin peşi sıra hamile haberleri geldiBu ay çok bereketli geldi kızlaaar
Neler yaptın peki bu ay yumurtlama takibi kür vsAmin canım inşallah
Bence burdaki herkes birbirine uğur getiriyoraynen canım sen arada girip topiğe teftiş yap senin uğurun bence bir girdin peşi sıra hamile haberleri geldi
Amin canım inşallahhBence burdaki herkes birbirine uğur getiriyorNe güzel şenlendik, çoğaldık, bat listesi azalsın sat listesi artsın inşallah kuzum
Aynenn M Minikkadin_19Neler yaptın peki bu ay yumurtlama takibi kür vsadetten önce mi öğtendin
Evet maşallah darısı diğer aylara inşallahBu ay çok bereketli geldi kızlaaar
Ben de uzun zaman yoktum kuzum biraz sıkıntılı günler geçirdim hamdolsun geçti gitti mümkün olduğunca buradayımAmin canım inşallahholdun sen gene arada bir yoklama çek
Hatırlamaz mıyım hep söylediklerin aklımda şimdi test sonucunu alalım 156 çıkmışBügün güzel haberler aldık çokşükürDarısı diğer günlerin başına
Aminn canım aminn inşallah arkası gümbür gümbür gelsinEvet maşallah darısı diğer aylara inşallah
Çok geçmiş olsun canım geçsin bitsin birdaha gelmesin vede inşallah hep aramızda olursunBen de uzun zaman yoktum kuzum biraz sıkıntılı günler geçirdim hamdolsun geçti gitti mümkün olduğunca buradayım
Kuzum.gayet güzel çıkmış tebrik ederim taaaze anneeHatırlamaz mıyım hep söylediklerin aklımda şimdi test sonucunu alalım 156 çıkmış
Amin inşallah Allah büyüktürAminn canım aminn inşallah arkası gümbür gümbür gelsin
Âmin canım inşallah iki belimde 45’te öğrenmiştim 156 yi görünce çok sevindim gerçekten inşallah sağlıklı ilerlerAminn canım aminn inşallah arkası gümbür gümbür gelsin
Allah razı olsun kuzumm çok sağ ol inşallah hep güzel.haberlerimizi paylaşmak nasip olurÇok geçmiş olsun canım geçsin bitsin birdaha gelmesin vede inşallah hep aramızda olursun
Çok güzel çıkmış değerin maşallah dahada güzel artsın inşallahHatırlamaz mıyım hep söylediklerin aklımda şimdi test sonucunu alalım 156 çıkmış
Çok ama çok sevindim canım kendim kadar mutlu oluyorum hamilelik haberi alınca. İnşallah sağsalimde kucağına alırsın inşallahHatırlamaz mıyım hep söylediklerin aklımda şimdi test sonucunu alalım 156 çıkmış
Ne yaptın canım oldun mu regl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?