Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin bana da bizlere de şu et canım

Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin ya o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım tez zamanda hepinize nasip etsin rabbim

Canım hayırlı olsın. İnş sağlıkla kucağına alırsın

Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsin ya o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım tez zamanda hepinize nasip etsin rabbim
Amin canım arkandan sürü gibi gelelim inşallah süpriz olur dedik süpriz oldu elinde test yoktu hatırladın mı

Ya çok güzel mutluluğun daim olsun inşallah rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günüde göstersin sana inşallah

Amin canım ya çok sevindim tebrikler...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahsen erken yumurtlamıştın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…