Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminMerhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük.
Yaklaşık 4 haftalık.
Kan veya başka bir tahlil istemedi.
Çok mutluyum.
İnşallah en kısa zamanda bebiş bekleyen herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum rabbimden.
Ne sordu bende sorayım sana belki benide rüyanda görürsün :)))
Adet günüm 2 gün geçti dedi hamilelik testim yok dedi ovülasyon varsa dene dedim oda yok dedi dedim pazartesi yi bekle süpriz olur diye yazışmıştıkNe sordu bende sorayım sana belki benide rüyanda görürsün :)))
Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsinya o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım tez zamanda hepinize nasip etsin rabbim
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminbana da bizlere de şu et canım
Amin canım arkandan sürü gibi gelelim inşallah süpriz olur dedik süpriz oldu elinde test yoktu hatırladın mıAllah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsinya o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım tez zamanda hepinize nasip etsin rabbim
Sağ ol canım. İnşallah.sağlıkla ilerlesin inşallah canım
Amin inşallahAllah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsinya o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım tez zamanda hepinize nasip etsin rabbim
Ya çok güzel mutluluğun daim olsun inşallah rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günüde göstersin sana inşallahMerhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük.
Yaklaşık 4 haftalık.
Kan veya başka bir tahlil istemedi.
Çok mutluyum.
İnşallah en kısa zamanda bebiş bekleyen herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum rabbimden.
Gözün aydın canım. Çok sevindim çok mutlu oldum. Sağlıkla ilerlesin. Darısı bizim başımıza..Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
Amin canim insallah hepiniz icin dua ediyorum rabbim daha fazla aratmasinGözün aydın canım. Çok sevindim çok mutlu oldum. Sağlıkla ilerlesin. Darısı bizim başımıza..
Doğru görüyorsun maşallahKızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunSimdi kan vermeye gidiyorum insallah iyi haberle donerim
Rabbim sağlıkla bebeyini kucağına almayı nasib etsin canım üzülme hamilesindir Allahın izniyleİnşallah canım dua edin ne olur
Çok teşekkür ederim. İnşallahYa çok güzel mutluluğun daim olsun inşallah rabbim sağlıcakla kucağına alacağın günüde göstersin sana inşallah
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah inşallah.Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
Amin canım ya çok sevindim tebrikler...Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip etsinya o kadar tarifsiz duygular içindeyim ki anlatamam ne yapacağımı bilmiyorum şaşkınım tez zamanda hepinize nasip etsin rabbim
Yaaaaa nasıl güzel habeeerr hamdolsun ya çok sevindimmmCanım testi yaptım Gerçekten şu an gözlerime inanamıyorumEki Görüntüle 2626155
Canım hatırlarsan sana hamile olabileceğini söylemiştim tezim doğru bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?