Gayet güzel çıkmış tekrardan hayırlı olsun canım Sağlıkla kucagina almayı nasip etsin Allah aminHatırlamaz mıyım hep söylediklerin aklımda şimdi test sonucunu alalım 156 çıkmış
Hadi inşallah sende güzel haberler verirsinYok daha 6 gün var :)
Offf kızacam bak niye ümitsizsin ozaman Allah büyük bekle birazYok daha 6 gün var :)
Hayırlı uğurlu olsun canımKızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
Merhaba arkadaşlar
Bugün doktora gittim ve ultrasonda keseyi gördük.
Yaklaşık 4 haftalık.
Kan veya başka bir tahlil istemedi.
Çok mutluyum.
İnşallah en kısa zamanda bebiş bekleyen herkesin bu mutluluğu tatmasını diliyorum rabbimden.
Çok özel bir şey yaptım diyemem amaAynenn M Minikkadin_19 @MissmeloKaramelDelisi kızlar neler yaptığınızı anlatın belki aynı dertten muzdarip arkadaşlarımız vardır
Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi hepimiz için diliyorumHayırlı uğurlu olsun canım
hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.
Birde tahmini yumurtlama günlerinde ateş kontrolü yaptım. Ben yumurtlarken hafif ateşim oluyoAynenn M Minikkadin_19 @MissmeloKaramelDelisi kızlar neler yaptığınızı anlatın belki aynı dertten muzdarip arkadaşlarımız vardır
Offf kızacam bak niye ümitsizsin ozaman Allah büyük bekle biraz
Cok sagol canim aminHayırlı uğurlu olsun canım
hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.
Çok sağol canım tez zamanda inşallah sizede nasip olsun tek dileğimÇok ama çok sevindim canım kendim kadar mutlu oluyorum hamilelik haberi alınca. İnşallah sağsalimde kucağına alırsın inşallah
Kaçıncı denemeydi canım? Sperm konusunda kesinlikle katılıyorumÇok özel bir şey yaptım diyemem ama
Bende pcos olduğu için geçen ay adet bitiminden sonra sabahları aç karna civan perçemi, akşam yemeği öncesi testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Adetime 10 gün kala bu çayları içmeyi bıraktım.Polikistik over olduğumun altını tekrardan çizeyim.
2 güne bir ilişki. İlişkiden sonra yataktan yarım saat kalkmama gibi şeyler yptım ama bence bu sonucu eşimin virüs sebebiyle gece çalışıp gündüzleri uykuylageçirdiği 2 hafta sayesinde gördüm diye düşünüyorum.
Sabah ilişkinin daha verimli olduğunu söyleyen doktorlar var.
Bugün doktor adet oluyormuş gibi ağrı çekebilirsin demişti ki benim adet öncesi iç bacaklarım bazen ağrır.Bilmiyorum hep bir sürü belirti olup kırmızıyı görmemden galiba. Yalnız bişi soracağım ya 2 gündür sol tarafımda ağrı var, bazen bacağıma bazende kalçama vuruyor ağrısı bu belirti olabilir mi sizce
İnşallah canımÇok güzel çıkmış değerin maşallah dahada güzel artsın inşallah
Çok teşekkür ederim öptüm çokKuzum.gayet güzel çıkmış tebrik ederim taaaze annee
Bugün doktor adet oluyormuş gibi ağrı çekebilirsin demişti ki benim adet öncesi iç bacaklarım bazen ağrır.
Olabilir sonuçta vücut yeni bir oluşa yer açmaya ve onu büyütmeye çalışıyor
Bekliyoruz hayırlı haberlerini inşallahİnşallah canımhaberleri paylaşırım sizinle
1,5 aydır deniyoruz. 1 kez adet gördüm şükür.Kaçıncı denemeydi canım? Sperm konusunda kesinlikle katılıyorumpcolu o kadar çok kişi var ki
Hahhaha ay çok güldüm cır cır öttün de noldu geldi işte bebiş1,5 aydır deniyoruz. 1 kez adet gördüm şükür.Bu ay görmedim. Stres yapmamakta önemli eşim benden çok takıyodu. Erkeklik gururu mudur nedir bilmem sabırsız kişiliği sayesinde daha 2 hafta öncesine kadar ya sende var sorun ya bende diye söylenip duruyodu. Sadece 1 ay olmuş denemeye başlayalı cır cır ötüyodu.
Pozitif düşünmeye çalış. İnşallah güzel haberlerini alırızİnş ondandır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?