Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154 Kızlar ben doğru görüyorum değil mi hamile miyim ben şimdiEki Görüntüle 2626154
Hayırlı uğurlu olsun canım

hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla kucağına almanı dilerim canım.

Aynenn M Minikkadin_19 @Missmelo KaramelDelisi kızlar neler yaptığınızı anlatın belki aynı dertten muzdarip arkadaşlarımız vardır
Çok özel bir şey yaptım diyemem ama
Bende pcos olduğu için geçen ay adet bitiminden sonra sabahları aç karna civan perçemi, akşam yemeği öncesi testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Adetime 10 gün kala bu çayları içmeyi bıraktım.Polikistik over olduğumun altını tekrardan çizeyim.
2 güne bir ilişki. İlişkiden sonra yataktan yarım saat kalkmama gibi şeyler yptım ama bence bu sonucu eşimin virüs sebebiyle gece çalışıp gündüzleri uykuyla geçirdiği 2 hafta sayesinde gördüm diye düşünüyorum.
Sabah ilişkinin daha verimli olduğunu söyleyen doktorlar var.

Offf kızacam bak niye ümitsizsin ozaman Allah büyük bekle biraz

Bilmiyorum hep bir sürü belirti olup kırmızıyı görmemden galiba. Yalnız bişi soracağım ya 2 gündür sol tarafımda ağrı var, bazen bacağıma bazende kalçama vuruyor ağrısı bu belirti olabilir mi sizce

Kaçıncı denemeydi canım? Sperm konusunda kesinlikle katılıyorum pcolu o kadar çok kişi var ki

Bugün doktor adet oluyormuş gibi ağrı çekebilirsin demişti ki benim adet öncesi iç bacaklarım bazen ağrır.
Olabilir sonuçta vücut yeni bir oluşa yer açmaya ve onu büyütmeye çalışıyor

Bugün doktor adet oluyormuş gibi ağrı çekebilirsin demişti ki benim adet öncesi iç bacaklarım bazen ağrır.
Olabilir sonuçta vücut yeni bir oluşa yer açmaya ve onu büyütmeye çalışıyor

İnş ondandır yaa

Kaçıncı denemeydi canım? Sperm konusunda kesinlikle katılıyorum pcolu o kadar çok kişi var ki
1,5 aydır deniyoruz. 1 kez adet gördüm şükür. Bu ay görmedim. Stres yapmamakta önemli eşim benden çok takıyodu. Erkeklik gururu mudur nedir bilmem sabırsız kişiliği sayesinde daha 2 hafta öncesine kadar ya sende var sorun ya bende diye söylenip duruyodu. Sadece 1 ay olmuş denemeye başlayalı cır cır ötüyodu.

Hahhaha ay çok güldüm cır cır öttün de noldu geldi işte bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…