Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok çok çok amin sende Iyiki varsın

Hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlıyor musunuz kızlar?
Evet o taraf sıcak oluyo ve ağrıyor ama ben durumumu bildiğim için hep sağdan yumurtluyorum solda hiç olmuyo her konrolüm hep sağda oluşuyor denildi hsg ler de doğruladı tüp tıkanıklığı hsg esnasında açıyorlar ama hemen kapanıyor Allahtan sağlam taraf var o yüzden ümitliyim

Hiç bilmiyorum valla. Daha öncesinde rahimde perde vardı. Histeroskopiyle düzelttiler. Sonra doktor sol tarafımın daha geniş olduğunu ve bebeğin oraya rahatça yerleşebileceğini söylediği için genelde hep soluma yatıyorum

Aa bunu ilk defa duydum. Neden tekrar kapanıyormuş ki

Ben de anlıyordum ağrı o kasıkta oluyor genelde. Peki kapalı tarafta yumurtlama olmuyor değil mi?
Belli olmaz canım belki sağ tarafından yumurtlarsin

Benimde sağ tüpüm açık sol kapalı bende bu ay hep sağa yattım
[/QU
Bazı zamanlar sol kasığımda garip his algısı oluyor benim. Örneğin dokunmasan elini sol tarafın üzerinde tutsan bile huylanıyo gibi oluyodum. Ve bazen ani hareketlerde sol kasığımda bir şeyin yukarı çıkıp indiğini hissediyordum Bunu doktora 2 yıl önce filan sormuştum ama tatmin edici bir cevap bulamamıştım. Bunları düşünerek sol tarafıma yattım. Yoksa biyolojik bir neden ön sürülmedi bana. Kocakarı yöntemi
Her şey bir yana bedenini dinlemeyi bilmekte önemli diye düşünüyorum

Aa bunu ilk defa duydum. Neden tekrar kapanıyormuş ki
Ben eskiden pkos luydum baskılamak için diane 35 i aşırı fazla yıllar kullandım Dr kontrolünde kist olan yumurtalık işlevini yitirdi yaparken bozuldu yani ondan sonra 9 ay hiç adet olamadım Dr değişikliği yaptım yalnış tedavi yapıldığı nı söyledi 1 yıl ilaç yasak dedi kendiliğinden adet oldum 1 yıl sonra

Kesinlikle zamanla kendi vücudumuzu tanıyoruz
Yazık ya yanlış tedavi ne kadar üzücü

Katılıyorum doğru kendini bilmek

İnanmıyorum yaaa o nasıl doktormuş. Arkadaşımın da hamileliğin ilk haftalarında dış gebelik senin hemen ameliyat olman gerekiyor demişti. Ona güvenmeyip başka doktora gitti sapasağlam normal gebelik olduğunu öğrendi. Her doktora maalesef güvenemiyorsun. Ben tanı konulduğu zaman mutlaka başka doktora da danışıyorum

İnan pcoslu olarak çok iyi anlıyorum seni ama en son gittiğim doktor hariç hiçbiri bana doğum kontrol ilacı tavsiye etmedi. Kilo problemim var kilo ver düzelir dediler. Hakikaten kilo verince düzene giriyodu alınca düzensizleşiyordu.
Tabi hormonlarda önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…