- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 32
AynenHahhaha ay çok güldüm cır cır öttün de noldu geldi işte bebiş
Süpersiniz canım hep böyle neşeli eğlenceli geçsin hayatınızAynen
Şimdi söylüyorum noldu diyebıyık altı gülüp geçiyo
Birde sol tarafa yattım hep.Kaçıncı denemeydi canım? Sperm konusunda kesinlikle katılıyorumpcolu o kadar çok kişi var ki
Çok çok çok amin sende Iyiki varsınKızlar hepiniz iyiki varsınız yani beni daha iyi anlayacak başka hiç kimse yok çünkü bunları yaşamadan bilen hiç kimse yok etrafımda o yüzden hepiniz iyiki varsınız umarım en kısa zamanda hepinizin kucağı dolar
Sağol canım inşallah hepimizin öyle geçer.Süpersiniz canım hep böyle neşeli eğlenceli geçsin hayatınız
Benimde sağ tüpüm açık sol kapalı bende bu ay hep sağa yattımBirde sol tarafa yattım hep.
Sağa yatmadan uyuyamam normalde hep sola döndüm.
Birde sol tarafa yattım hep.
Sağa yatmadan uyuyamam normalde hep sola döndüm.
Hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlıyor musunuz kızlar?Bu son denememde ben de sol tarafıma yattım hep:) ama bnm tabi öyle yapmamın nedeni sol tarafımın daha geniş olması
Evet o taraf sıcak oluyo ve ağrıyor ama ben durumumu bildiğim için hep sağdan yumurtluyorum solda hiç olmuyo her konrolüm hep sağda oluşuyor denildi hsg ler de doğruladı tüp tıkanıklığı hsg esnasında açıyorlar ama hemen kapanıyor Allahtan sağlam taraf var o yüzden ümitliyimHangi taraftan yumurtlama olduğunu anlıyor musunuz kızlar?
Hangi taraftan yumurtlama olduğunu anlıyor musunuz kızlar?
Evet o taraf sıcak oluyo ve ağrıyor ama ben durumumu bildiğim için hep sağdan yumurtluyorum solda hiç olmuyo her konrolüm hep sağda oluşuyor denildi hsg ler de doğruladı tüp tıkanıklığı hsg esnasında açıyorlar ama hemen kapanıyor Allahtan sağlam taraf var o yüzden ümitliyim
Ben de anlıyordum ağrı o kasıkta oluyor genelde. Peki kapalı tarafta yumurtlama olmuyor değil mi?Evet o taraf sıcak oluyo ve ağrıyor ama ben durumumu bildiğim için hep sağdan yumurtluyorum solda hiç olmuyo her konrolüm hep sağda oluşuyor denildi hsg ler de doğruladı tüp tıkanıklığı hsg esnasında açıyorlar ama hemen kapanıyor Allahtan sağlam taraf var o yüzden ümitliyim
Belli olmaz canım belki sağ tarafından yumurtlarsinHiç bilmiyorum valla. Daha öncesinde rahimde perde vardı. Histeroskopiyle düzelttiler. Sonra doktor sol tarafımın daha geniş olduğunu ve bebeğin oraya rahatça yerleşebileceğini söylediği için genelde hep soluma yatıyorum
Benimde sağ tüpüm açık sol kapalı bende bu ay hep sağa yattım
[/QU
Bazı zamanlar sol kasığımda garip his algısı oluyor benim. Örneğin dokunmasan elini sol tarafın üzerinde tutsan bile huylanıyo gibi oluyodum. Ve bazen ani hareketlerde sol kasığımda bir şeyin yukarı çıkıp indiğini hissediyordumHangi taraftan yumurtlama olduğunu anlıyor musunuz kızlar?
Ben eskiden pkos luydum baskılamak için diane 35 i aşırı fazla yıllar kullandım Dr kontrolünde kist olan yumurtalık işlevini yitirdi yaparken bozuldu yani ondan sonra 9 ay hiç adet olamadım Dr değişikliği yaptım yalnış tedavi yapıldığı nı söyledi 1 yıl ilaç yasak dedi kendiliğinden adet oldum 1 yıl sonraAa bunu ilk defa duydum. Neden tekrar kapanıyormuş ki
Ewet olmuyor olursa pkos tekrar ediyoBen de anlıyordum ağrı o kasıkta oluyor genelde. Peki kapalı tarafta yumurtlama olmuyor değil mi?
Belli olmaz canım belki sağ tarafından yumurtlarsin
Kesinlikle zamanla kendi vücudumuzu tanıyoruzBazı zamanlar sol kasığımda garip his algısı oluyor benim. Örneğin dokunmasan elini sol tarafın üzerinde tutsan bile huylanıyo gibi oluyodum. Ve bazen ani hareketlerde sol kasığımda bir şeyin yukarı çıkıp indiğini hissediyordumBunu doktora 2 yıl önce filan sormuştum ama tatmin edici bir cevap bulamamıştım. Bunları düşünerek sol tarafıma yattım. Yoksa biyolojik bir neden ön sürülmedi bana. Kocakarı yöntemi
Her şey bir yana bedenini dinlemeyi bilmekte önemli diye düşünüyorum
Yazık ya yanlış tedavi ne kadar üzücüBen eskiden pkos luydum baskılamak için diane 35 i aşırı fazla yıllar kullandım Dr kontrolünde kist olan yumurtalık işlevini yitirdi yaparken bozuldu yani ondan sonra 9 ay hiç adet olamadım Dr değişikliği yaptım yalnış tedavi yapıldığı nı söyledi 1 yıl ilaç yasak dedi kendiliğinden adet oldum 1 yıl sonra
Katılıyorum doğru kendini bilmekBazı zamanlar sol kasığımda garip his algısı oluyor benim. Örneğin dokunmasan elini sol tarafın üzerinde tutsan bile huylanıyo gibi oluyodum. Ve bazen ani hareketlerde sol kasığımda bir şeyin yukarı çıkıp indiğini hissediyordumBunu doktora 2 yıl önce filan sormuştum ama tatmin edici bir cevap bulamamıştım. Bunları düşünerek sol tarafıma yattım. Yoksa biyolojik bir neden ön sürülmedi bana. Kocakarı yöntemi
Her şey bir yana bedenini dinlemeyi bilmekte önemli diye düşünüyorum
Ben eskiden pkos luydum baskılamak için diane 35 i aşırı fazla yıllar kullandım Dr kontrolünde kist olan yumurtalık işlevini yitirdi yaparken bozuldu yani ondan sonra 9 ay hiç adet olamadım Dr değişikliği yaptım yalnış tedavi yapıldığı nı söyledi 1 yıl ilaç yasak dedi kendiliğinden adet oldum 1 yıl sonra
İnan pcoslu olarak çok iyi anlıyorum seni ama en son gittiğim doktor hariç hiçbiri bana doğum kontrol ilacı tavsiye etmedi. Kilo problemim var kilo ver düzelir dediler. Hakikaten kilo verince düzene giriyodu alınca düzensizleşiyordu.Ben eskiden pkos luydum baskılamak için diane 35 i aşırı fazla yıllar kullandım Dr kontrolünde kist olan yumurtalık işlevini yitirdi yaparken bozuldu yani ondan sonra 9 ay hiç adet olamadım Dr değişikliği yaptım yalnış tedavi yapıldığı nı söyledi 1 yıl ilaç yasak dedi kendiliğinden adet oldum 1 yıl sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?