Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kilo problemim yoktu herkeste farklı seyrediyor pkos hatta hormonlarım da düzgün çıkıyordu 1 yıl sonra adet olunca pkos devam etti ilaçta yasak annem sagolsun zorla sogan kabuguyla içirdi 4 ay sadece adet olunca içmedim zerre pkos tan eser yok kasap Doktor kurbanıyım birdaha asla bayan jinekologa da gitmedim antipati oluştu çünkü

Ben kalp atışı yok kürtaja alalım hemen diyeni de duydum çocuk şu anda 8 yaşında Allah ıslah etsin

Valla bende anlamıyorum ki, geçen seferkinde de yapamadık takip. Şimdi yeniden klomen + iğne dedi. İğneyi sordum ovitrelle dedi

Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım adet dönemi 5 gün sürdü

Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım adet dönemi 5 gün sürdü
Çatladığı günü sayıcaksın tatlım 14 gün sonra

Canım elbette belirtiler böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam Allah büyük daha umudumuz var sende içini ferah tut olurmu

Canım elbette belirtilet böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam

Canım çatladıktan sonra 12. Gün yapabilirsin en erken

[/QUOTE]
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah

Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi hepimiz için diliyorum

canım bu (söylediğin iki çay ne işe yarıyor. Birde sabah spermler daha canlı oluyor bu çok net.

Cnaım bugun kesildi hiç gelmedi. Napsam bilemedim eğer adet olmazsam yarın yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…