Kilo problemim yoktu herkeste farklı seyrediyor pkos hatta hormonlarım da düzgün çıkıyordu 1 yıl sonra adet olunca pkos devam etti ilaçta yasak annem sagolsun zorla sogan kabuguyla içirdi 4 ay sadece adet olunca içmedim zerre pkos tan eser yok kasap Doktor kurbanıyım birdaha asla bayan jinekologa da gitmedim antipati oluştu çünküİnan pcoslu olarak çok iyi anlıyorum seni ama en son gittiğim doktor hariç hiçbiri bana doğum kontrol ilacı tavsiye etmedi. Kilo problemim var kilo ver düzelir dediler. Hakikaten kilo verince düzene giriyodu alınca düzensizleşiyordu.
Tabi hormonlarda önemli.
Ben kalp atışı yok kürtaja alalım hemen diyeni de duydum çocuk şu anda 8 yaşında Allah ıslah etsinİnanmıyorum yaaa o nasıl doktormuş. Arkadaşımın da hamileliğin ilk haftalarında dış gebelik senin hemen ameliyat olman gerekiyor demişti. Ona güvenmeyip başka doktora gitti sapasağlam normal gebelik olduğunu öğrendi. Her doktora maalesef güvenemiyorsun. Ben tanı konulduğu zaman mutlaka başka doktora da danışıyorum
Ben kalp atışı yok kürtaja alalım hemen diyeni de duydum çocuk şu anda 8 yaşında Allah ıslah etsin
Yok canım ama sonradan yaptığım testler hep negatif geldi. 3/4 gün arayla yaptım hepKan vermişmiydin canım sen
Valla bende anlamıyorum ki, geçen seferkinde de yapamadık takip. Şimdi yeniden klomen + iğne dedi. İğneyi sordum ovitrelle dediYumurta takibi olmadan klomen veriliyor muymuşpko çok zaman isteyen bir şey maalesef inatçı, kiminin hemen oluyor kimini uğraştırıyor. Böyle uzun sürüyorsa tedavi şart bence. Çatlatma iğnesi kolayca yapılıyor canım videolarını izleyebilirsin
Çatladığı günü sayıcaksın tatlım 14 gün sonraBişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyımadet dönemi 5 gün sürdü
Çatladıktan 10 gün sonra adet tarihi o yüzden kafam karıştı ben galiba geç yumurtladımÇatladığı günü sayıcaksın tatlım 14 gün sonra
Evet geç yumurtlamışsın canım inşallah tutarsa inşallahÇatladıktan 10 gün sonra adet tarihi o yüzden kafam karıştı ben galiba geç yumurtladım
Kız tutsun geç olsun boş ver mümkünse 9 aydan sonra gelsinÇatladıktan 10 gün sonra adet tarihi o yüzden kafam karıştı ben galiba geç yumurtladım
Amin inşallahKızlar hepiniz iyiki varsınız yani beni daha iyi anlayacak başka hiç kimse yok çünkü bunları yaşamadan bilen hiç kimse yok etrafımda o yüzden hepiniz iyiki varsınız umarım en kısa zamanda hepinizin kucağı dolar
Sen sağol canım inşallah hepimiz arka arkaya gebe kalacaz Allahın izniyleÇok sağol canım tez zamanda inşallah sizede nasip olsun tek dileğim
Canım elbette belirtiler böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam Allah büyük daha umudumuz var sende içini ferah tut olurmuBilmiyorum hep bir sürü belirti olup kırmızıyı görmemden galiba. Yalnız bişi soracağım ya 2 gündür sol tarafımda ağrı var, bazen bacağıma bazende kalçama vuruyor ağrısı bu belirti olabilir mi sizce
Canım elbette belirtilet böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacamBilmiyorum hep bir sürü belirti olup kırmızıyı görmemden galiba. Yalnız bişi soracağım ya 2 gündür sol tarafımda ağrı var, bazen bacağıma bazende kalçama vuruyor ağrısı bu belirti olabilir mi sizce
Canım çatladıktan sonra 12. Gün yapabilirsin en erkenBişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyımadet dönemi 5 gün sürdü
Çok özel bir şey yaptım diyemem ama
Bende pcos olduğu için geçen ay adet bitiminden sonra sabahları aç karna civan perçemi, akşam yemeği öncesi testere dişli aslan pençesi çayı içtim. Adetime 10 gün kala bu çayları içmeyi bıraktım.Polikistik over olduğumun altını tekrardan çizeyim.
2 güne bir ilişki. İlişkiden sonra yataktan yarım saat kalkmama gibi şeyler yptım ama bence bu sonucu eşimin virüs sebebiyle gece çalışıp gündüzleri uykuylageçirdiği 2 hafta sayesinde gördüm diye düşünüyorum.
Sabah ilişkinin daha verimli olduğunu söyleyen doktorlar var.
Çok teşekkür ederim. Aynı şeyi hepimiz için diliyorum
Cnaım bugun kesildi hiç gelmedi. Napsam bilemedim eğer adet olmazsam yarın yaparımCanın benim ilk oğlumda aynı senin tarif ettiğin gibi yerleşme kanamam olmumtu tan adet olmam gereken tarihteydi bence gebelik testi yapmalısın . Çünkü bana progrstan düşün önleyici iğne yapmışlardı acilde.
Testim yok. Bugün kesildi lekelenme olmadı hiç ben de merak ediyorum aşırıTest yapmadın mı canım aslında ihmal edilecek bir durum değil inşallah yerleşme kanamasidir
Canım yarın test yap bence ilk idrarlaCnaım bugun kesildi hiç gelmedi. Napsam bilemedim eğer adet olmazsam yarın yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?