Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım elbette belirtiler böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam Allah büyük daha umudumuz var sende içini ferah tut olurmu

Çok saol canım benim inş olacak bu ay okurum bende tabiki

Valla bende anlamıyorum ki, geçen seferkinde de yapamadık takip. Şimdi yeniden klomen + iğne dedi. İğneyi sordum ovitrelle dedi
Bilemedim ki canım ilacın dozu olur bakacak yumurtalar tepki verdi mi vermedi mi diye ezbere olmuş sanki bu durum

Testini atar mısın canım bir de markası nedir?

Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım adet dönemi 5 gün sürdü
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah
[/QUOTE]
Yumurtladıktan sonra 12.gün tam adet gününe denk geliyor yuppidi buppidi vudduuuu hadi inşallah

Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım adet dönemi 5 gün sürdü
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah
[/QUOTE]
Çatladigini nasıl anliyosunuzki heran bı sürpriz yapacak gibi canim

Çatladigini nasıl anliyosunuzki heran bı sürpriz yapacak gibi canim
[/QUOTE]
Ovülasyon testleri kullandım

Canım bence çift çizgi olarak çıkmış insallah hamilesindir Baska testin varsa bence yeniden yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…