Canım elbette belirtiler böyle oluyor neden olmasın meryem süresini oku yada dinle olurmu bende bu ay inşallah okuyacam Allah büyük daha umudumuz var sende içini ferah tut olurmu
Bilemedim ki canım ilacın dozu olur bakacak yumurtalar tepki verdi mi vermedi mi diye ezbere olmuş sanki bu durumValla bende anlamıyorum ki, geçen seferkinde de yapamadık takip. Şimdi yeniden klomen + iğne dedi. İğneyi sordum ovitrelle dedi
Hadi bakalım inşallah bi güzel haber de senden gelsinnTestim yok. Bugün kesildi lekelenme olmadı hiç ben de merak ediyorum aşırı
Testini atar mısın canım bir de markası nedir?Kızlar bugün test yaptım ilk 10 dk bir şey yoktu. Aradan 2 saat geçince baktım silik bir çizgi çıkmıştı. Tabii güvenilir olmadığını biliyorum ama hala regl de olmadım. Negatifi görünce olurum diyordum ama yok
Testini atar mısın canım bir de markası nedir?
Evet kuzum maalesef, bir de kuruma çizgisi oluyormuş bu. Çizgi pembe ise dikkate almak lazımSanırım bu markada çok oluyormuş
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallahBişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyımadet dönemi 5 gün sürdü
Kurtarmıyor işte adet gününe geliyo olmazsa yapıcam umarım olmazCanım çatladıktan sonra 12. Gün yapabilirsin en erken
Yapıcam yarın canım yazarım hemenHadi bakalım inşallah bi güzel haber de senden gelsinn
İnşallah bebiştir de gelmez adet canımKurtarmıyor işte adet gününe geliyo olmazsa yapıcam umarım olmaz
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallahBişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyımadet dönemi 5 gün sürdü
Çatladigini nasıl anliyosunuzkiCanım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah
Çatladigini nasıl anliyosunuzkiCanım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah
İnşallah bebiştir de gelmez adet canım
Senin bat ne zaman dı listede yokİnşallah bebiştir de gelmez adet canım
Polikistik over için diye okudumcanım bu (söylediğin iki çay ne işe yarıyor. Birde sabah spermler daha canlı oluyor bu çok net.
Cnm test illa sabah mi yapılmalıCanım yarın test yap bence ilk idrarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?