- 15 Şubat 2019
- 299
- 381
- 103
Üçünü de aynı anda yaptın biri silik diğerleri koyu mu çıktı canım? Hangi markalardı ve fotoğraf var mıCanım bende bugün testi yaparken o kadar umutsuzdum ki hiç beklemiyordum bu ay hatta tekrar ovülasyon testi alıcaktım 3 tane test yaptım inanamadığım için hatta 3. Sü çok silik çıktı ilki ilk idrarlaydı bence seninde var
Yok canım biri ilk idrarla diğer ikisi farklı saatlerin idrarı atıyorum şimdiÜçünü de aynı anda yaptın biri silik diğerleri koyu mu çıktı canım? Hangi markalardı ve fotoğraf var mı
Aaa evet 3. Benimki gibi benim bir tık koyu olabilir hattaİnanamadığım için 2 farklı marka 3 test denedim ilki sabah 11 ilk idrar 2. Si 2 saat sonra 3. 4 saat sonra Eki Görüntüle 2626473
Yukardan aşşagı mı aşağıdan yukarıya mı ilk yaptığın hangisiİnanamadığım için 2 farklı marka 3 test denedim ilki sabah 11 ilk idrar 2. Si 2 saat sonra 3. 4 saat sonra Eki Görüntüle 2626473
Canım son adet tarihine göre hesaplıyosun. Son adet tarihin neydi? Hamilelik takvimine tıkla benim yazının altındaki, ordan kendi takvimini yapıp gününü takip edebilirsin.Kızlar bu gebeliği nasıl hesaplıycam şimdi yumurtlama zamanına göremi
5 6 dakika içinde oluştu canımAaa evet 3. Benimki gibi benim bir tık koyu olabilir hattaama saniyeler içinde mi çıktı canım bu
En üstteki ilk yaptığımYukardan aşşagı mı aşağıdan yukarıya mı ilk yaptığın hangisi
Anladım canım yumurtlama gününü biliyorum ya acaba ona göre mi dedimCanım son adet tarihine göre hesaplıyosun. Son adet tarihin neydi? Hamilelik takvimine tıkla benim yazının altındaki, ordan kendi takvimini yapıp gününü takip edebilirsin. ☺
Evet canım üçüde bugün yapıldı ilk ikisi markası artı med 3. Olan test one stepÜçünü de aynı anda yaptın biri silik diğerleri koyu mu çıktı canım? Hangi markalardı ve fotoğraf var mı
:)venusmercan bak ilk yaptığı belirgin çıkmış ilk idrarla olan
Teşekkürler canım. Yarın tekrarlayacağım ben de bakalım.Evet canım üçüde bugün yapıldı ilk ikisi markası artı med 3. Olan test one step
Hadi inşallah güzel haberler ver hepimize sabahTeşekkürler canım. Yarın tekrarlayacağım ben de bakalım.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canımTeşekkürler canım. Yarın tekrarlayacağım ben de bakalım.
İnşallah olumlu sonuç yazarsın Rabbim gönlündekini versin amin@Sakinkal @ilseng yaa kızlar inşallah. Hatta görünce üzerine su tuttum öyle okumuştum, buharlaşma yada kuruma çizgisiyse gider yazıyordu. Ancak daha pembe bir hal aldı suya tutunca. Ama diyorum ki gebelik varsa regl gecikmesinin 3. Günüydü hemen çıkmaz mıydı? Elimde bir tane daha var ama bir gün beklemek istiyorum açıkcası. Zaten daha fazla bekleyemem. Regli hayatında gecikmemiş bir insan olan bana bat günüyle beraber 4. Gün bile inanın zor geldi. Bacaklarımda tüm gğn et kesipi şeklinde bir ağrı var. Düşünüyorum hani hamlanacak bir iş yaptım mı dğn, yoo. Gebelik belirtisi desem saçmalama olsa hemen çıksrdı diyorum falan filan. Bi de ben 2 saat sonra baktım bir daha ama ne zaman çıktı bilmiyorum ki belki yarım saat sonra çıktı. Ay kafam çok ama çok karışık. Yarın akşama doğru tekrar yaparım diye düşündüm. Eğer olur da çizgi çıkarsa Çarşamba kan testine giderim. Çünkü mevsimsel bir gecikmese ise de hem umut hem umutsuzluk yaşamak istemiyorum, öğreneyim gitsin diyorum. Sonuç ne olursa olsun yazacağım
Rengi adet rengi... Bugun bıde oylesıne ovulasyon testı yaptım boyle cıktıRengi nasıl peki?
Yumurtlama mı olacak acabaRengi adet rengi... Bugun bıde oylesıne ovulasyon testı yaptım boyle cıktı
Yumurtlama kanaması deıl barız kanama ama bu ovulasyon kafamı karıstırdıYumurtlama mı olacak acabaBazı kadınlarda yumurtlama kanaması da oluyor ama beş gün sürmesi fazla geldi canım, testi yarın da tekrarlasan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?