Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyım adet dönemi 5 gün sürdü
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallah
[/QUOTE]
Srpgrsy canım senin mesaj sana yazdım nasıl böyle oldu anlamadım tel azizliği

Çatladigini nasıl anliyosunuzki heran bı sürpriz yapacak gibi canim
[/QUOTE]
Canım o mesajın sahibi Srpgrsy idi onun yumurtlama takvimi ben alıntı yaptım nasıl olmuşsa yanlışlık olmuş

Srpgrsy canım senin mesaj sana yazdım nasıl böyle oldu anlamadım tel azizliği
[/QUOTE]
Bana mesaj yazdığında komple sil cevapla bölümünü sonra benim mesajı bul tekrar cevapla bendede olmuştu uygulamadan girince sildim onu bildirim gelmiyo Chrome dan giriyorum artık

Çatladigini nasıl anliyosunuzki heran bı sürpriz yapacak gibi canim
Canım o mesajın sahibi Srpgrsy idi onun yumurtlama takvimi ben alıntı yaptım nasıl olmuşsa yanlışlık olmuş
[/QUOTE]
Bana mesaj yazdığında komple sil cevapla bölümünü sonra benim mesajı bul tekrar cevapla bendede olmuştu uygulamadan girince sildim onu bildirim gelmiyo Chrome dan giriyorum artık

Sakinkal ilseng yaa kızlar inşallah. Hatta görünce üzerine su tuttum öyle okumuştum, buharlaşma yada kuruma çizgisiyse gider yazıyordu. Ancak daha pembe bir hal aldı suya tutunca. Ama diyorum ki gebelik varsa regl gecikmesinin 3. Günüydü hemen çıkmaz mıydı? Elimde bir tane daha var ama bir gün beklemek istiyorum açıkcası. Zaten daha fazla bekleyemem. Regli hayatında gecikmemiş bir insan olan bana bat günüyle beraber 4. Gün bile inanın zor geldi. Bacaklarımda tüm gğn et kesipi şeklinde bir ağrı var. Düşünüyorum hani hamlanacak bir iş yaptım mı dğn, yoo. Gebelik belirtisi desem saçmalama olsa hemen çıksrdı diyorum falan filan. Bi de ben 2 saat sonra baktım bir daha ama ne zaman çıktı bilmiyorum ki belki yarım saat sonra çıktı. Ay kafam çok ama çok karışık. Yarın akşama doğru tekrar yaparım diye düşündüm. Eğer olur da çizgi çıkarsa Çarşamba kan testine giderim. Çünkü mevsimsel bir gecikmese ise de hem umut hem umutsuzluk yaşamak istemiyorum, öğreneyim gitsin diyorum. Sonuç ne olursa olsun yazacağım

Neden sabah ilk idrar ile yapmıyorsun

Neden sabah ilk idrar ile yapmıyorsun
Oruçlu olacağım yarın, yine tüm gün su içmeyeceğim için öyle düşündüm. Hatta gece 4.30a kadar 2 lt su içtiğim için bu sabah yaptığımın onun etkisi ile de geç Çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Ya da test hatalı

Canım bende bugün testi yaparken o kadar umutsuzdum ki hiç beklemiyordum bu ay hatta tekrar ovülasyon testi alıcaktım 3 tane test yaptım inanamadığım için hatta 3. Sü çok silik çıktı ilki ilk idrarlaydı bence seninde var

Hayır 2 saatlik sıkışıklık yeterli
Ovülasyon testlerinde bile doğru çıkıyor bu süre

Daha önce hamile kalan arkadaşlarım sorum size. Hamilelik belirtisi olarak bel bacak ağrısı yaşadığını söyleyenler var. Sizde de oldu mu? Ya da çevrenizde duyduğunuz? Bu ağrı böyle et kesiği, hamlama gibi bir ağrı mı yoksa regl döneminde kasıklardan bacağa vuran sancı şeklinde bir ağrı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…