Cnm bence pozitifKızlar bugün test yaptım ilk 10 dk bir şey yoktu. Aradan 2 saat geçince baktım silik bir çizgi çıkmıştı. Tabii güvenilir olmadığını biliyorum ama hala regl de olmadım. Negatifi görünce olurum diyordum ama yok
Polikistik over için diye okudum
Saraçoğlunun bu konuda videoları var
Cnm test illa sabah mi yapılmalı
Canım hafi inşallah hamilelik olur yumurtlqdıktan sonra 12. gün test yap çıkar inşallahBişey danışıcam yumurtlamayı adet sonrası 11.günde yakaladım 3 gün sürdü 4.gün çatladı adetime 9 gün var ne zaman hamilelik testi yapmalıyımadet dönemi 5 gün sürdü
Bence canım hamilelik var inşallahKızlar bugün test yaptım ilk 10 dk bir şey yoktu. Aradan 2 saat geçince baktım silik bir çizgi çıkmıştı. Tabii güvenilir olmadığını biliyorum ama hala regl de olmadım. Negatifi görünce olurum diyordum ama yok
Canım o mesajın sahibiÇatladigini nasıl anliyosunuzkiheran bı sürpriz yapacak gibi canim
Bana mesaj yazdığında komple sil cevapla bölümünü sonra benim mesajı bul tekrar cevapla bendede olmuştu uygulamadan girince sildim onu bildirim gelmiyo Chrome dan giriyorum artıkCanım o mesajın sahibiSrpgrsy idi onun yumurtlama takvimi ben alıntı yaptım nasıl olmuşsa yanlışlık olmuş
İnşallah çok aminSen sağol canım inşallah hepimiz arka arkaya gebe kalacaz Allahın izniyle
Neden sabah ilk idrar ile yapmıyorsunSakinkal ilseng yaa kızlar inşallah. Hatta görünce üzerine su tuttum öyle okumuştum, buharlaşma yada kuruma çizgisiyse gider yazıyordu. Ancak daha pembe bir hal aldı suya tutunca. Ama diyorum ki gebelik varsa regl gecikmesinin 3. Günüydü hemen çıkmaz mıydı? Elimde bir tane daha var ama bir gün beklemek istiyorum açıkcası. Zaten daha fazla bekleyemem. Regli hayatında gecikmemiş bir insan olan bana bat günüyle beraber 4. Gün bile inanın zor geldi. Bacaklarımda tüm gğn et kesipi şeklinde bir ağrı var. Düşünüyorum hani hamlanacak bir iş yaptım mı dğn, yoo. Gebelik belirtisi desem saçmalama olsa hemen çıksrdı diyorum falan filan. Bi de ben 2 saat sonra baktım bir daha ama ne zaman çıktı bilmiyorum ki belki yarım saat sonra çıktı. Ay kafam çok ama çok karışık. Yarın akşama doğru tekrar yaparım diye düşündüm. Eğer olur da çizgi çıkarsa Çarşamba kan testine giderim. Çünkü mevsimsel bir gecikmese ise de hem umut hem umutsuzluk yaşamak istemiyorum, öğreneyim gitsin diyorum. Sonuç ne olursa olsun yazacağım ❤
Oruçlu olacağım yarın, yine tüm gün su içmeyeceğim için öyle düşündüm. Hatta gece 4.30a kadar 2 lt su içtiğim içinNeden sabah ilk idrar ile yapmıyorsun
Canım bende bugün testi yaparken o kadar umutsuzdum ki hiç beklemiyordum bu ay hatta tekrar ovülasyon testi alıcaktım 3 tane test yaptım inanamadığım için hatta 3. Sü çok silik çıktı ilki ilk idrarlaydı bence seninde varSakinkal ilseng yaa kızlar inşallah. Hatta görünce üzerine su tuttum öyle okumuştum, buharlaşma yada kuruma çizgisiyse gider yazıyordu. Ancak daha pembe bir hal aldı suya tutunca. Ama diyorum ki gebelik varsa regl gecikmesinin 3. Günüydü hemen çıkmaz mıydı? Elimde bir tane daha var ama bir gün beklemek istiyorum açıkcası. Zaten daha fazla bekleyemem. Regli hayatında gecikmemiş bir insan olan bana bat günüyle beraber 4. Gün bile inanın zor geldi. Bacaklarımda tüm gğn et kesipi şeklinde bir ağrı var. Düşünüyorum hani hamlanacak bir iş yaptım mı dğn, yoo. Gebelik belirtisi desem saçmalama olsa hemen çıksrdı diyorum falan filan. Bi de ben 2 saat sonra baktım bir daha ama ne zaman çıktı bilmiyorum ki belki yarım saat sonra çıktı. Ay kafam çok ama çok karışık. Yarın akşama doğru tekrar yaparım diye düşündüm. Eğer olur da çizgi çıkarsa Çarşamba kan testine giderim. Çünkü mevsimsel bir gecikmese ise de hem umut hem umutsuzluk yaşamak istemiyorum, öğreneyim gitsin diyorum. Sonuç ne olursa olsun yazacağım ❤
Hayır 2 saatlik sıkışıklık yeterliOruçlu olacağım yarın, yine tüm gün su içmeyeceğim için öyle düşündüm. Hatta gece 4.30a kadar 2 lt su içtiğim içinbu sabah yaptığımın onun etkisi ile de geç Çıkmış olabileceğini düşünüyorum. Ya da test hatalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?