Ya bu gün ne güzel bi gün ya maşallah bereketi olsun inşallah gözün aydın canım hayırlı olsunİnanamadığım için 2 farklı marka 3 test denedim ilki sabah 11 ilk idrar 2. Si 2 saat sonra 3. 4 saat sonra Eki Görüntüle 2626473
Kuzum yerleşme kanaması mi yoksaYumurtlama kanaması deıl barız kanama ama bu ovulasyon kafamı karıstırdı
Günaydınnn canımmmGünaydın bal kızlar bugün günümüz hamile haberleriyle dolsun inşallah
Benim ikinci gebelikte kasıklardan bacağa vuran ağrım olmuştu canımDaha önce hamile kalan arkadaşlarım sorum size. Hamilelik belirtisi olarak bel bacak ağrısı yaşadığını söyleyenler var. Sizde de oldu mu? Ya da çevrenizde duyduğunuz? Bu ağrı böyle et kesiği, hamlama gibi bir ağrı mı yoksa regl döneminde kasıklardan bacağa vuran sancı şeklinde bir ağrı mı?
Günaydınnn günaydınnn sana iki kişilik
Ayy canım benimm çook teşekkür ederim güzel kalplimGünaydınnn günaydınnn sana iki kişilik
Günaydın canımGünaydın kızlartam bıraktım olmayacak işte diye umutsuzluğa kapıldığım anda ilaç gibi geldi haberler yeniden bir umut oluştu benim içinde tüm yeni annelerimizi kutluyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın, hayırlı evlat olsunlar kuzucuklar darısı tüm isteyen anne adaylarımız içinde bana da nasip olsun
Günaydın canımne uğurlu bereketli ay demi böyle böyle herkesin müjdesini alalım inşallah
Amin aminn, devamı gelsin inşallah her hafta her hafta gebelerimiz olsunEvet maşallah canım Allah'ı nazarlardan esirgesin
Günaydın herkese kızlar. Adete 3 gün kaldı yine yaptım ovülasyon testi.düne göre daha koyu dimi.koyulaşarak devam eder mi sizce?Zaman zaman koyulugu değişiyor canım önemli olan c kadar ya da c den daha fazla koyu olması. Yarın da yap bakalım nasıl çıkacak
offf gerçekten yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?