- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Kuzu ovulasyon ile gebelik öğrenen de çok oldu, bi test yapsanaGünaydın herkese kızlar. Adete 3 gün kaldı yine yaptım ovülasyon testi.düne göre daha koyu dimi.koyulaşarak devam eder mi sizce?
Gelince bi hesaba çekelimofff gerçekten yaa
Elimde 1tane var.erken gebelik testi değil.adete 3gün var. Normal testle çıkar mı sence?Kuzu ovulasyon ile gebelik öğrenen de çok oldu, bi test yapsana
O zaman bekleyelim adet günü yap canım, o zamana kadar ovulasyon inşallah daha da koyulasirElimde 1tane var.erken gebelik testi değil.adete 3gün var. Normal testle çıkar mı sence?
Akıntı yok. Kasık ağrım başlardı normalde.o da yok. Hiçbir gebelik belirtisi de yokSnmmrt bi de canım yumurtlama akıntısı oluyor mu şuan ?
Ahhh canımm amin inşallah. Allahım bekleyen,isteyen, bebek hasreti çeken herkese göstersin o mutlu günleri...
Gebelik öncesi benim de yoktuAkıntı yok. Kasık ağrım başlardı normalde.o da yok. Hiçbir gebelik belirtisi de yok
Mrb canım gebe değil miydin sen takvimi neden kaldırdın bşe yoktur inşallahAmin aminn, devamı gelsin inşallah her hafta her hafta gebelerimiz olsun
Merhaba canımMrb canım gebe değil miydin sen takvimi neden kaldırdın bşe yoktur inşallah
İyi çok şükür iyi yapmışsın ilk takvimli görünce merak ettim kaldırma nedenini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımMerhaba canımHamdolsun her şey yolunda, takvimi yaparken de pek gönüllü değildim böyle daha güzel gebelik epey ilerleyince yaparım inşallah
Aminn kuzum, hepimize sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallahİyi çok şükür iyi yapmışsın ilk takvimli görünce merak ettim kaldırma nedenini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ❤
yumurtalaman zayıfsa inofolic şasede alabilirsin kuzummerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bat yarın inşallah gelmez folik asit alıcam inofolıc combimi almalıyım birde hayıt suyu almak istiyorum hangi marka aldınız ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan varmı
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bat yarın inşallah gelmez folik asit alıcam inofolıc combimi almalıyım birde hayıt suyu almak istiyorum hangi marka aldınız ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan varmı
cnm demlemek beni uğraştırcak hazır alayım diyorum çalışırken zor olur çünkü birde ınofloc şase ve combi arasında fark ne varyumurtalaman zayıfsa inofolic şasede alabilirsin kuzum
hayıtıda tohum alıp demlemeni taviye ederim
tadı cok hafif
biri kapsül biri toz ve aralarında bir fark daha vardı ama tam bilmiyorum..cnm demlemek beni uğraştırcak hazır alayım diyorum çalışırken zor olur çünkü birde ınofloc şase ve combi arasında fark ne var
tşk ederim hoşbuldum :) inşallah canım gelmz ama gelicek gibi bu ay yumurtlama günlerini pek değerlendiremedim netten alıcaktım ama regl olursam aktardan alayım bariHoşgeldin canımYarın bat gelmez de bebiş gelir inşallah
Folik asiti ne için kullanacaksın canım? Sadece folik asit desteği olsun diyeyse daha uygun olanları var, inofolic combi içinde yumurta geliştirici madde var ve epey pahalı.
Hayıt suyunu da aktardan alabilirsin o tarif eder zaten nasıl kullanacağını
tmm cnm öyle yapayım bu arada nasılsın nasıl gidiyor hayatbiri kapsül biri toz ve aralarında bir fark daha vardı ama tam bilmiyorum..
ben toz kullanmıştım
evet eğer demlemeye zaman yoksa suyunu al o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?