Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akıntı yok. Kasık ağrım başlardı normalde.o da yok. Hiçbir gebelik belirtisi de yok
Gebelik öncesi benim de yoktu neyse çok düşünmeyelim stres de yapma canım yarınki testi bekleyelim hayırlısı olsun inşallah

Merhaba canım Hamdolsun her şey yolunda, takvimi yaparken de pek gönüllü değildim böyle daha güzel gebelik epey ilerleyince yaparım inşallah
İyi çok şükür iyi yapmışsın ilk takvimli görünce merak ettim kaldırma nedenini Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum bat yarın inşallah gelmez folik asit alıcam inofolıc combimi almalıyım birde hayıt suyu almak istiyorum hangi marka aldınız ve nasıl kullanılıyor bilgisi olan varmı

yumurtalaman zayıfsa inofolic şasede alabilirsin kuzum
hayıtıda tohum alıp demlemeni taviye ederim
tadı cok hafif

Hoşgeldin canım Yarın bat gelmez de bebiş gelir inşallah
Folik asiti ne için kullanacaksın canım? Sadece folik asit desteği olsun diyeyse daha uygun olanları var, inofolic combi içinde yumurta geliştirici madde var ve epey pahalı.
Hayıt suyunu da aktardan alabilirsin o tarif eder zaten nasıl kullanacağını

yumurtalaman zayıfsa inofolic şasede alabilirsin kuzum
hayıtıda tohum alıp demlemeni taviye ederim
tadı cok hafif
cnm demlemek beni uğraştırcak hazır alayım diyorum çalışırken zor olur çünkü birde ınofloc şase ve combi arasında fark ne var

cnm demlemek beni uğraştırcak hazır alayım diyorum çalışırken zor olur çünkü birde ınofloc şase ve combi arasında fark ne var
biri kapsül biri toz ve aralarında bir fark daha vardı ama tam bilmiyorum..
ben toz kullanmıştım
evet eğer demlemeye zaman yoksa suyunu al o zaman

tşk ederim hoşbuldum :) inşallah canım gelmz ama gelicek gibi bu ay yumurtlama günlerini pek değerlendiremedim netten alıcaktım ama regl olursam aktardan alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…