- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
T çizgisi C kadar koyu ya da ondan daha koyu olursa yumurtlama oluyor demektir. Ertesi gün ya da iki gün sonra da T silik olması lazım bu da yumurta nın çatladıgini gösterir. T yi koyu yakaladığın anda çalışmalara başla kuzum şuan henüz yumurtlama yok.Kızlar adetim 7 gün oldu dün biitim bugün ovulasyon testi yaptım ve c kısmı kırmızı baya t kısmında silik nasıl sizce resim yükleyemedim
İnanıyorum Allahın izniyle olucak ama bizim bu kadar çok istediğimizi bile bile niye yapıyo nasıl bu kadar vicdansız olabilir Bi insan aklım almıyor.. Hadi beni düşünmüyor öz abisi ya öz abisi onu nasıl düşünmez..Canımsın ya seni o kadar iyi anlıyorum kinolur moralini yüksek tutmaya çalış, vakti geldiğinde bebeğin kollarındayken bunları unutmayacaksin ama içinde tarifsiz bir huzur olacak inan buna
Kız forumun durumuna paylaşım yapmak istiyorum instagram dan yotube den mesela onu diyorum nasıl paylaşılıyor diye
Bencillik böyle bir şey demekki, ne yüzle bakıyor abisineİnanıyorum Allahın izniyle olucak ama bizim bu kadar çok istediğimizi bile bile niye yapıyo nasıl bu kadar vicdansız olabilir Bi insan aklım almıyor.. Hadi beni düşünmüyor öz abisi ya öz abisi onu nasıl düşünmez..
Birinden gördüysen ekran resmi atar mısınKız forumun durumuna paylaşım yapmak istiyorum instagram dan yotube den mesela onu diyorum nasıl paylaşılıyor diye
Anlamadım canımBirinden gördüysen ekran resmi atar mısın
Böyle miAnlamadım canım
Bakmıyo ki cnm en son 6 7 ay önce görüştüler. Ben kaynanama dedim zaten snein kızın bizim için bitti dedim hamileliğini göstere göstere yaşadı şimdi bebeğini paylaşıp duruyo.. Aramıyo sormuyor zaten aylardır ne beni ne abisini..Bencillik böyle bir şey demekki, ne yüzle bakıyor abisinekıyamam sana kuzum ya uzak dur o bencil insandan
Yok canım bak kendi kafayıda karıştırdım mesela instegra dan bir resim yada video beğeniyorum ya forumun durumunda paylaşmak istiyorum öyle bilmem anlatabildim mi diycem vala çorba oldumBöyle mi
Allahın izniyle namaza da başladım cnm dua ediyorum bol bol uzak da duruyorum böyle insanlardan.. İnş cnm dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmusburcusami güçlü kalmalisin kuzum evet zor çok iyi anlıyorum seni inan. Seni üzen herkesten uzak dur, ahmak değil insan olsun onlar da. Zamanı gelince en güzel şekilde yaşayacaksın bu duyguyu, belki onlar farklı yönden üzülecek. Allah bilir kuzum, sen sağlam durmaya çalış
Tamam url kopyalayacaksın sonra buraya mesaj yazar gibi yapıştır yapacaksınYok canım bak kendi kafayıda karıştırdım mesela instegra dan bir resim yada video beğeniyorum ya forumun durumunda paylaşmak istiyorum öyle bilmem anlatabildim mi diycem vala çorba oldum
Yok canım bak kendi kafayıda karıştırdım mesela instegra dan bir resim yada video beğeniyorum ya forumun durumunda paylaşmak istiyorum öyle bilmem anlatabildim mi diycem vala çorba oldum
İşte onu yapamıyorum az önce sağolsun arkadaş anlattı ama yapamadımTamam url kopyalayacaksın sonra buraya mesaj yazar gibi yapıştır yapacaksın
Ha evet böyle
Youtube gir videoyu bulHa evet böyle
Hemen deniyorum ihta da aynımı canımYoutube gir videoyu bul
Paylaşa bas bağlantıyı kopyala de
Buraya gel mesaj yazdığımız yere yapıştır yap vevaplaya bas
Hayırlı olsun
Pardon instagramHemen deniyorum ihta da aynımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?