Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bebeğini paylaştığını nerden görüyorsunuz ordan da engelleyin silin bi onun mu bebeği var görgüsüz şey
Allahın izniyle namaza da başladım cnm dua ediyorum bol bol uzak da duruyorum böyle insanlardan.. İnş cnm dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmus
Çok sevindim senin adına kuzum harika bir haber Rabbim ibadetini de dualarını da kabul etsin ben her zaman duacınım ♥

Rica ederim canım her zaman keşke başka şeyler de elimden gelse onun için sadece dualarım var hepinize
Çok teşekür ederim bitanem varlığın yeter bi şekilde dokundun hayatıma güzel kalbin yeter

Çok teşekür ederim bitanem varlığın yeter bi şekilde dokundun hayatıma güzel kalbin yeter
Öyle dolmuşum ki izlerken çok duygulandım rahatladım ne zamandır bastırmışım demekki sende sagol

Ovulasyon testini sabah akşam mı yapmalı bir yapmak yeter mi arkadaşlar ilk kez yapıyorumda bide arı propolis macunu kullanan oldu mu hiç

Ayyy hadi canım inşallah bende atlatırım hemen hamile kalırım. Kasıklarım çok ağrıyo, böbreğim ağrıyordu daha çok halbükienfeksiyon midemide bulandırmaya başladı. Akşam yemeğinide bozdum herşey çöp oldubirazdan iğneye gidecez inşallah zorlanmam eczacı çok ağır iğne dedi bazen şoka sokuyormuş. Manyak beni iyice korkuttu. 10 gün yaptırtacam ağırsa birşey bırakmaz inşallah temizler.

Hiç korkma canım insanlar abartmayı sever kendini sıkma kasma güzel düşün güzel olsun değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…