yap bana güzel bir video paylaş izlicemHemen deniyorum ihta da aynımı canım
TamamEwt tatlım yap bana güzel bir video paylaş izlicem
İnstagram ı deniyorum ama profili gizli olanların paylaşımı olmaz
Bebeğini paylaştığını nerden görüyorsunuz ordan da engelleyin silin bi onun mu bebeği var görgüsüz şeyBakmıyo ki cnm en son 6 7 ay önce görüştüler. Ben kaynanama dedim zaten snein kızın bizim için bitti dedim hamileliğini göstere göstere yaşadı şimdi bebeğini paylaşıp duruyo.. Aramıyo sormuyor zaten aylardır ne beni ne abisini..
Çok sevindim senin adına kuzum harika bir haberAllahın izniyle namaza da başladım cnm dua ediyorum bol bol uzak da duruyorum böyle insanlardan.. İnş cnm dua et olur mu hamilelerin duası kabul olurmus
Şimdi mesaj yazdığımız yerde nasıl yapıştırıcam yapamadım
Kuzum olur mu öyle şey gülüp eğleneceğiz Tabii kiKızlar kusura bakmayın lütfen biraz topiği karıştırdım
Ben yaptım youtube ve instagram paylaşımıKuzum olur mu öyle şey gülüp eğleneceğiz Tabii ki
Rica ederim canım her zaman keşke başka şeyler de elimden gelse onun için sadece dualarım var hepinize
Çok teşekür ederim bitanem varlığın yeter bi şekilde dokundun hayatıma güzel kalbin yeterRica ederim canım her zaman keşke başka şeyler de elimden gelse onun için sadece dualarım var hepinize
Öyle dolmuşum ki izlerken çok duygulandım rahatladım ne zamandır bastırmışım demekki sende sagolÇok teşekür ederim bitanem varlığın yeter bi şekilde dokundun hayatıma güzel kalbin yeter
Ayyy hadi canım inşallah bende atlatırım hemen hamile kalırım. Kasıklarım çok ağrıyo, böbreğim ağrıyordu daha çok halbükiCanım bnde bide süt hormonu yüksekti en çok o engel oluyordu hamile kalmama ilaçları kullandıktan 4 ay sonra canım ama benim bi tanıdığım çok iltihabı olmasına rağmen geçtikten kısa bir süre sonra hamile kaldı
Malesef regl oldum. Hatta dr a göründüm. Yumurtalıklarım zayıfmış. Zaten eşimin sperm sayı ve hızı düşük
Hiç korkma canım insanlar abartmayı sever kendini sıkma kasma güzel düşün güzel olsun değil miAyyy hadi canım inşallah bende atlatırım hemen hamile kalırım. Kasıklarım çok ağrıyo, böbreğim ağrıyordu daha çok halbükienfeksiyon midemide bulandırmaya başladı. Akşam yemeğinide bozdum herşey çöp oldu birazdan iğneye gidecez inşallah zorlanmam eczacı çok ağır iğne dedi bazen şoka sokuyormuş. Manyak beni iyice korkuttu. 10 gün yaptırtacam ağırsa birşey bırakmaz inşallah temizler.
Çok sağol canım inşallah sonunda iyleşmek var hayırlısıylaHiç korkma canım insanlar abartmayı sever kendini sıkma kasma güzel düşün güzel olsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?