Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Malesef regl oldum. Hatta dr a göründüm. Yumurtalıklarım zayıfmış. Zaten eşimin sperm sayı ve hızı düşük
Canım çakşır kökü suyu varmış iyi geliyormuş uygunda bişy youtube den bak yumurtalıklarıda geliştiriyor diyor erkek de faydası var bide alabilirse eşin combi fertil alsın bitkisel takviye benim eşim iki kutu kullandı faydasını fazlasıyla gördük çok şükür

Ovulasyon testini sabah akşam mı yapmalı bir yapmak yeter mi arkadaşlar ilk kez yapıyorumda bide arı propolis macunu kullanan oldu mu hiç
Ovulasyonu günde bir defa yapacaksın canım en güzel sonuç verdiği saatler 12 öğlen 3 ve saat 5 hepsini aynı saate yapamaya özen göster yapmadan önce en az 1 saat sıvı hiçbirşey içimiceksin

Çok şükür canım 1 buçuk yılın sonunda o kadar uğraştık ilaç kullandım iğne vuruldum geçen ay olmadı bu ay oldu
Sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz seninle benimde aynı geçen ay klomen çatlatma olmadı bu ay kendilğinden geldi 1,5 yıldır bekliyorum. Allah kucağımıza almayıda nasip etsin

Kızlar malesef eşimde olan azıcık sperm de klomen sebebiyle bitmiş , azospermi olmuş .Allahtan doktoru dinlemedik erkenden kontrol olduk , ilacı bıraktık .İlaç Fsh hormonunu yükselteceği yerde hiç ekti etmemiş , östrojeni yükseltmiş testesteronu düşürmüş .Zaten eşim diyordu , isteksizlik oluyor ve sertleşme sorunu yaşamıştı son zamanlarda .Hormonlar bozulmuş resmen .İlacı bıraktıktan bir kaç ay sonra eski haline dönermiş ve sperm çıkışı başlarmış öyle araştırdım.İnşalalh öyle olur , sperm olmadığı için tüp bebeği de erteledik .Şimdilik testesteronu artırıcı birşeyler yapıyoruz .macun proxeed plus a devam ediyoruz .Yani her doktora da güven olmuyor , hormon tahlilini bile biz yaptırdık adam istemedi .Diyarbakır da gideceğimiz iyi bir üroloji doktoru da yok şimdilik şehir dışına da gidemiyoruz kaldık öyle . Bal0ncuk kuzum var mi bir önerin

Al işte bir kasap doktor daha
Nasıl diploma alıyor bunlar
Benide yarım bıraktı kasapın biri
Bunun vebalini nasıl ödeyecekler....

Aaa öyle mi hamilesin değil mi şimdi sende niye olmadı canım
Evet bende dün öğrendim canım sebepsiz infertelite demişlerdi 1,5 yıl önce tam tüp bebek yaptırıcakken gebe kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 1 yıl sonra hsg histereskopi yapışıklıktan dolayı 2 aydır spiral. Çıktı hemen doktora gittim klomen ve çat. İğnesi verdi ama olmadı geçen ay bu ay kendiliğinden oldu ovülasyonla takip ettim

Al işte bir kasap doktor daha
Nasıl diploma alıyor bunlar
Benide yarım bıraktı kasapın biri
Bunun vebalini nasıl ödeyecekler....
Ya kuzum tamam ilaç verdin de bi takibini yap dimi adam diyor ki artar diye umut ediyorum ee sen hormon testi yapmadın birşey yapmadın .Ben internetten bir doktora yazdım da o dedi ilk ay düştüyse kullanmayın test yaptırın diye bir an önce , hormon testi nasıl istemez dedi adam .O kadar sinir oldum ki birdaha gitmediK o doktora .bizim 2 ayımız heba oldu ve sonuç 0

Ne güzel canım ben de ovulasyonu aldım bu ay çok yapmadım açıkçası takip etmedim çok şükür oldu

Canım keçiboynuzu çok iyi bu sperm işinde saraçoğlu tarifine bakarsan yardımcı olur sana bu konuda çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…