Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım keçiboynuzu çok iyi bu sperm işinde saraçoğlu tarifine bakarsan yardımcı olur sana bu konuda çok geçmiş olsun
Canım keçiboynuzunu yapmaya başladık , ondan umudum var zaten . inşallah yeniden çıkış olur

Eşim ilaç kullandı ama isteğimiz düzeyde artış olmadı. Dr tüp bebeğe başlicak 2 yıldır deniyoruz
O zaman inşallah ilk denemede tutar kuzum tüp bebek olsun üzülme önemli olan çaresinin olması
Eşin ne kadar üzülmüştür bir süre kullanmayınca nolacak bakalım, uzun yorucu süreç

Malesef canım baya üzüldük ikimizde .Ama yapacak hiç birşey yok .Ha belki de nasip .Genelde bizim gibi hastaların çoğunda iyi etki yapıyormuş .Bizde yan etki yaptı .Belki iyi bir doktora gidersek Doğru bir tedaviyle yükselebilir sayı.Çünkü biz doğal yollarla yükseltmiştik .ama şuan doktora gidemiyoruz malesef .Şu virüsten dolayı , yoksa aklımda Ankara’ya gitmek var doktor için . MelodiminEsi

o
canın ovülasyonla takip ettiğinde hangi günler ilişki oldu

Canım keçiboynuzunu yapmaya başladık , ondan umudum var zaten . inşallah yeniden çıkış olur
Allah şifanızı versin çok üzüldüm . İnşallah herşey normale döner. Ben çakşır suyunun erkek sperm kalitesini çok olumlu etkilediğini duymuştum. Arı sütü bal polen ve keçiboynuzuda iyi geliyormuş.

Herşeyi yapıyoruz canım dediklerini uyguluyoruz.Normalde etki ediyordu ama hormon ilacı mahvetmiş

O zaman inşallah ilk denemede tutar kuzum tüp bebek olsun üzülme önemli olan çaresinin olması

Eşin ne kadar üzülmüştür bir süre kullanmayınca nolacak bakalım, uzun yorucu süreç
Biz Ankara da kaan aydosa gittik. Ürolog. İşallah çare olur. Güzel düşünün

Canım bir kez yükselmiş yine yükselir umudunu kaybetme. Doğal yollarda bi deneyin şu virüs bitsin ondan sonra iyi bir doktor şart inşallah güzelce artar kuzum

Canım bir kez yükselmiş yine yükselir umudunu kaybetme. Doğal yollarda bi deneyin şu virüs bitsin ondan sonra iyi bir doktor şart inşallah güzelce artar kuzum
İnşallah kuzum zaten moralimi bozsam da hiç birşey düzelmiyor tam tersi eşim de üzülüyor .Bende çıkış olacağını düşünüyorum .aynen iyi bir doktor şart oldu bize .İnşallah bir an önce şehir yasaklar kalkar ve eşimin izinleri açılır

Herşeyi yapıyoruz canım dediklerini uyguluyoruz.Normalde etki ediyordu ama hormon ilacı mahvetmiş
toparlanır canım ümidinizi kaybetmeyin inşallah
Telekkür ederim canım

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hep derim Allah iyi doktora denk getirsin yoksa işimiz yaş

venusmercan oncomed diye bir marka test almıştım eczaneden beş tl ye. Gayet net çıkarıyor aklına bulunsun canım
Eşim gitti freely varmış onu almış, yaptım ve negatif biliyordum zaten böyle olacağını. Şimdi bir an önce regl olmak için dua ediyorum. Normal şartlarda bugün regliimin son günü olması lazımdı şimdi reglimi bekliyorum Bir süre daha bekleyeceğim bakalım. Çok teşekkür ederim destekleriniz için Sakinkal

Canım bu testler hep gözümün önündeydi okadar emindimki hamile olduğuna çokta söylemek istemedim gerçi söyledim altını çizmedim diyelim
Evet söylemiştin sendin dimi altın yumurta diyen kızlar son adet tarihime göre 3+2 görünüyor doktora gittik gayet güzel kalınlaşması dedi ve rahimin üst tarafında yerleşeceği yeri gösterdi maşallah çok iyi yer dedi önlem amaçlı progesyan verdi kan pıhtılaşması olduğu için coraspin başladık keseyi gördükten sonra cleksan iğne olucam 20 haftaya kadar

Allah Allah ya dört gün de pek normal değil

Gözün aydın kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…