- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
Canım keçiboynuzunu yapmaya başladık , ondan umudum var zaten . inşallah yeniden çıkış olurCanım keçiboynuzu çok iyi bu sperm işinde saraçoğlu tarifine bakarsan yardımcı olur sana bu konuda çok geçmiş olsun
O zaman inşallah ilk denemede tutar kuzumEşim ilaç kullandı ama isteğimiz düzeyde artış olmadı. Dr tüp bebeğe başlicak 2 yıldır deniyoruz
Eşin ne kadar üzülmüştürKızlar malesef eşimde olan azıcık sperm de klomen sebebiyle bitmiş , azospermi olmuş .Allahtan doktoru dinlemedik erkenden kontrol olduk , ilacı bıraktık .İlaç Fsh hormonunu yükselteceği yerde hiç ekti etmemiş , östrojeni yükseltmiş testesteronu düşürmüş .Zaten eşim diyordu , isteksizlik oluyor ve sertleşme sorunu yaşamıştı son zamanlarda .Hormonlar bozulmuş resmen .İlacı bıraktıktan bir kaç ay sonra eski haline dönermiş ve sperm çıkışı başlarmış öyle araştırdım.İnşalalh öyle olur , sperm olmadığı için tüp bebeği de erteledik .Şimdilik testesteronu artırıcı birşeyler yapıyoruz .macun proxeed plus a devam ediyoruz .Yani her doktora da güven olmuyor , hormon tahlilini bile biz yaptırdık adam istemedi .Diyarbakır da gideceğimiz iyi bir üroloji doktoru da yok şimdilik şehir dışına da gidemiyoruz kaldık öyle . @Bal0ncuk kuzum var mi bir önerin
canın ovülasyonla takip ettiğinde hangi günler ilişki olduEvet bende dün öğrendim canım sebepsiz infertelite demişlerdi 1,5 yıl önce tam tüp bebek yaptırıcakken gebe kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 1 yıl sonra hsg histereskopi yapışıklıktan dolayı 2 aydır spiral. Çıktı hemen doktora gittim klomen ve çat. İğnesi verdi ama olmadı geçen ay bu ay kendiliğinden oldu ovülasyonla takip ettim
Allah şifanızı versin çok üzüldüm . İnşallah herşey normale döner. Ben çakşır suyunun erkek sperm kalitesini çok olumlu etkilediğini duymuştum. Arı sütü bal polen ve keçiboynuzuda iyi geliyormuş.Canım keçiboynuzunu yapmaya başladık , ondan umudum var zaten . inşallah yeniden çıkış olur
Olur canım merak etme en iyisi keçiboynuzuCanım keçiboynuzunu yapmaya başladık , ondan umudum var zaten . inşallah yeniden çıkış olur
Herşeyi yapıyoruz canım dediklerini uyguluyoruz.Normalde etki ediyordu ama hormon ilacı mahvetmişAllah şifanızı versin çok üzüldüm . İnşallah herşey normale döner. Ben çakşır suyunun erkek sperm kalitesini çok olumlu etkilediğini duymuştum. Arı sütü bal polen ve keçiboynuzuda iyi geliyormuş.
Canım bizim ovülasyondan önceki gün 8 sonrao
canın ovülasyonla takip ettiğinde hangi günler ilişki oldu
Biz Ankara da kaan aydosa gittik. Ürolog. İşallah çare olur. Güzel düşününO zaman inşallah ilk denemede tutar kuzumtüp bebek olsun üzülme önemli olan çaresinin olması
Eşin ne kadar üzülmüştürbir süre kullanmayınca nolacak bakalım, uzun yorucu süreç
Canım bir kez yükselmiş yine yükselir umudunu kaybetme. Doğal yollarda bi deneyin şu virüs bitsin ondan sonra iyi bir doktor şart inşallah güzelce artar kuzumMalesef canım baya üzüldük ikimizde .Ama yapacak hiç birşey yok .Ha belki de nasip .Genelde bizim gibi hastaların çoğunda iyi etki yapıyormuş .Bizde yan etki yaptı .Belki iyi bir doktora gidersek Doğru bir tedaviyle yükselebilir sayı.Çünkü biz doğal yollarla yükseltmiştik .ama şuan doktora gidemiyoruz malesef .Şu virüsten dolayı , yoksa aklımda Ankara’ya gitmek var doktor için .MelodiminEsi
Bizde Kaan Aydos a gitmeyi düşünüyoruz canım şu virüs biter bitmez inşallahBiz Ankara da kaan aydosa gittik. Ürolog. İşallah çare olur. Güzel düşünün
İnşallah kuzum zaten moralimi bozsam da hiç birşey düzelmiyor tam tersi eşim de üzülüyor .Bende çıkış olacağını düşünüyorum .aynen iyi bir doktor şart oldu bize .İnşallah bir an önce şehir yasaklar kalkar ve eşimin izinleri açılırCanım bir kez yükselmiş yine yükselir umudunu kaybetme. Doğal yollarda bi deneyin şu virüs bitsin ondan sonra iyi bir doktor şart inşallah güzelce artar kuzum
toparlanır canım ümidinizi kaybetmeyin inşallahHerşeyi yapıyoruz canım dediklerini uyguluyoruz.Normalde etki ediyordu ama hormon ilacı mahvetmiş
Telekkür ederim canımCanım bizim ovülasyondan önceki gün 8 sonra
9 -10-11-12 devam ettik sonra gün aşırı ama minnoş ovülasyon günü olmuş herhalde ovülasyonun 13. Günü test yaptım çift çizgi ve bhcg 156,18 çıktı
9Eki Görüntüle 2626890 Eki Görüntüle 2626890
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin hep derim Allah iyi doktora denk getirsin yoksa işimiz yaşYa kuzum tamam ilaç verdin de bi takibini yap dimi adam diyor ki artar diye umut ediyorum ee sen hormon testi yapmadın birşey yapmadın .Ben internetten bir doktora yazdım da o dedi ilk ay düştüyse kullanmayın test yaptırın diye bir an önce , hormon testi nasıl istemez dedi adam .O kadar sinir oldum ki birdaha gitmediK o doktora .bizim 2 ayımız heba oldu ve sonuç 0
Amin canımÇok geçmiş olsun Allah şifa versin hep derim Allah iyi doktora denk getirsin yoksa işimiz yaş
Canım bu testler hep gözümün önündeydi okadar emindimki hamile olduğuna çokta söylemek istemedim gerçi söyledim altını çizmedim diyelimCanım bizim ovülasyondan önceki gün 8 sonra
9 -10-11-12 devam ettik sonra gün aşırı ama minnoş ovülasyon günü olmuş herhalde ovülasyonun 13. Günü test yaptım çift çizgi ve bhcg 156,18 çıktı
9Eki Görüntüle 2626890 Eki Görüntüle 2626890
Eşim gitti freely varmış onu almış, yaptım ve negatifvenusmercan oncomed diye bir marka test almıştım eczaneden beş tl ye. Gayet net çıkarıyor aklına bulunsun canım
Evet söylemiştin sendin dimi altın yumurta diyenCanım bu testler hep gözümün önündeydi okadar emindimki hamile olduğuna çokta söylemek istemedim gerçi söyledim altını çizmedim diyelim
Allah Allah ya dört gün de pek normal değilEşim gitti freely varmış onu almış, yaptım ve negatifbiliyordum zaten böyle olacağını. Şimdi bir an önce regl olmak için dua ediyorum. Normal şartlarda bugün regliimin son günü olması lazımdı şimdi reglimi bekliyorum Bir süre daha bekleyeceğim bakalım. Çok teşekkür ederim destekleriniz için Sakinkal ❤❤
Gözün aydın kuzummEvet söylemiştin sendin dimi altın yumurta diyenkızlar son adet tarihime göre 3+2 görünüyor doktora gittik gayet güzel kalınlaşması dedi ve rahimin üst tarafında yerleşeceği yeri gösterdi maşallah çok iyi yer dedi önlem amaçlı progesyan verdi kan pıhtılaşması olduğu için coraspin başladık keseyi gördükten sonra cleksan iğne olucam 20 haftaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?