Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun vala maşallah peş peşe geliyor mübarek

Daha uzun yıllardır bekleyenlere haksızlık etmek istemem ama bu ay da tam 1,5 yıl bitti. Her ama her ay yeni bir umut, belki olur demeler, klomen çatlatma iğneleri... Gerçekten yıpratmış bu bekleyiş beni. Önceden çok az üzülür önümüzdeki aylara inşallah derdim ama artık ciddi ciddi üzülmeye başladım, gözlerim dolu dolu oluyor ağlayamıyorum da eşimi üzmemek için.. sebepsiz yere olmaması çok üzücü. Sanırım artık bu konudan uzaklaşmam gerek umarım becerebilirim

Allah büyüktür gün gelicek bu yazdıklarımızda arkamızda kalıcak inşallah

Canım seni çok iyi anliyorum inan hepimiz ayniyi benimde iki buçuk yıl bitti,ama Allah büyük inan çok yakın zamanda bebiş müjdesini burdan vercen inşallah canım içine atma paylaş bizimle, biz destek olalım birbirimize bütün kalbimle dua edeceğim senin için ve bu topikte arkadaşlarımız için

Benimde 4 yila yakın oldu. Sebepsizdi önceden. Araştırdıkça bir şeyler çıktı. Klomenler yumurta takipleri gonalf ile 2kez aşılama derken ben de hiç gebe kalmadim. gözyaşım dinmiyor artik.Her gün dilimde duamda ben ve benim gibi bekleyenler

İyi ki varsınız hepiniz gerçekten çok teşekkür ederim desteğin için elbet yarın öbür gün düzelir moralim

Neler çıktı peki? Çünkü ben de sebepsize inanmıyorum çok fazla. Hormonlarımda bir sıkıntı yoktu, rahim filmi çektirdim, eşimin sperm sonuçlarına da gayet iyi dediler. Klomeni 4 ay denedim. Her ay 3-4 folükül görüyordu. Ancak hep aynı sonuç

Bir an önce bu duyguyu yaşarız inşallah hepimiz

Canım su bilindik lh FSH TSH e2 prolaktin amh de hiç bir sorun yok yağ çekildi vs. Kaç doktor olmaması imkansız dedi. Sonra dheaso4 denen bir hormon yuksek dediler. Emara girdim. Böbrekutunden salgılanan hormonlarda sıkıntı çıktı. Genetikmis. Androjen fazlalığı gibi bir şey. 20li yaşlardan sonra belirti verirmis. Ben de tüylenme ve işte bu infertilite olayı var şu an. Hastalığın ismi geç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi. 3 aydır kortizon içiyorum androjeni bastırmak için. Bu hastalığı da daha yeni ogrendik nedir ne değildir çok bilgim yok araya virüs girdi. Sebepsiz derken neler çıktı neler

Anladım canım. Ben de çok doktora gittim hepsi olur dedi. Gençsin, zayıfsın, sorun yok neden olmasın dedi hepsi. Ama çok detaylı incelediklerİni hiçbir zaman düşünmedim. Ancak tüp bebek yoluna girilince her şeye detaylıca Bakacaklar sanırım

Tez zamanda bebeğine kavuşursun inşallah

İyi ki varsınız hepiniz gerçekten çok teşekkür ederim desteğin için elbet yarın öbür gün düzelir moralim
ne demek canım her zaman ♥ ♥♥ Allah yardımcın olsunumutluyum ben kendim için ve hepimiz için olacak az kaldı Allah dualarimizi kabul eylesin yuvalarımizi evlatlarimizin nesesiyle şenlendirsin inşallah Amin

Ben de düşünüyorum silsem mi acaba diye sosyal medyadan cnm. Be bikeyim kiskandi da sildi der diye düşünuyirum sobra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…