Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynan canım bendim senin adına çok sevindim dahada güzel olacak gör bak

Canım dur bakalım bazen testlerde çıkmıyor biraz daha bekleyelim Allah büyük belli olmaz bu işler

Kafanı dağıtıp başka işlerle meşgul olman lazım kuzum hiç beklemediğin an gelir diyor herkes. Öyle de oluyor çoğunlukla
Birçok kadının gecikmesi oluyor ama benim için hiç normal değil, 15 yıldır regl oluyorum ilk kez gecikti ama işte olabilirmiş hep düzenli diye gecikmeyecek diye bir şey yokmuş
Doktora gidecek misin yoksa bekleyecek misin?

Ben de düşünüyorum silsem mi acaba diye sosyal medyadan cnm. Be bikeyim kiskandi da sildi der diye düşünuyirum sobra da
Ne dediği artık umrunda mı gerçekten balım? Karşımdaki vicdan sahibi değilse hiç umrumda olmaz benim. Zaten konuşan konuşuyordur milletin ağzını kapatmak ne mümkün

Ne dediği artık umrunda mı gerçekten balım? Karşımdaki vicdan sahibi değilse hiç umrumda olmaz benim. Zaten konuşan konuşuyordur milletin ağzını kapatmak ne mümkün
Haklisin cnm.. Hep düşüncesiz biriydi zatenn cnm aslibda şaşırmıyorum boyle davranmasına..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…