Aynan canım bendim senin adına çok sevindim dahada güzel olacak gör bakEvet söylemiştin sendin dimi altın yumurta diyenkızlar son adet tarihime göre 3+2 görünüyor doktora gittik gayet güzel kalınlaşması dedi ve rahimin üst tarafında yerleşeceği yeri gösterdi maşallah çok iyi yer dedi önlem amaçlı progesyan verdi kan pıhtılaşması olduğu için coraspin başladık keseyi gördükten sonra cleksan iğne olucam 20 haftaya kadar
Canım dur bakalım bazen testlerde çıkmıyor biraz daha bekleyelim Allah büyük belli olmaz bu işlerEşim gitti freely varmış onu almış, yaptım ve negatifbiliyordum zaten böyle olacağını. Şimdi bir an önce regl olmak için dua ediyorum. Normal şartlarda bugün regliimin son günü olması lazımdı şimdi reglimi bekliyorum Bir süre daha bekleyeceğim bakalım. Çok teşekkür ederim destekleriniz için Sakinkal ❤❤
Kafanı dağıtıp başka işlerle meşgul olman lazım kuzum hiç beklemediğin an gelir diyor herkes. Öyle de oluyor çoğunluklaDaha uzun yıllardır bekleyenlere haksızlık etmek istemem ama bu ay da tam 1,5 yıl bitti. Her ama her ay yeni bir umut, belki olur demeler, klomen çatlatma iğneleri... Gerçekten yıpratmış bu bekleyiş beni. Önceden çok az üzülür önümüzdeki aylara inşallah derdim ama artık ciddi ciddi üzülmeye başladım, gözlerim dolu dolu oluyor ağlayamıyorum da eşimi üzmemek için.. sebepsiz yere olmaması çok üzücü. Sanırım artık bu konudan uzaklaşmam gerek umarım becerebilirim
Doktora gidecek misin yoksa bekleyecek misin?Birçok kadının gecikmesi oluyor ama benim için hiç normal değil, 15 yıldır regl oluyorum ilk kez gecikti ama işte olabilirmiş hep düzenli diye gecikmeyecek diye bir şey yokmuş
Ne dediği artık umrunda mı gerçekten balım? Karşımdaki vicdan sahibi değilse hiç umrumda olmaz benim. Zaten konuşan konuşuyordur milletin ağzını kapatmak ne mümkünBen de düşünüyorum silsem mi acaba diye sosyal medyadan cnm. Be bikeyim kiskandi da sildi der diye düşünuyirum sobra da
hoşgeldinGeldimmmmmmmm aşklarım kuzularımmmm bebeklerim her bir şeylerim canımın içileri ❤❤❤❤❤
GünaydınGünaydın kızlaaar
GünaydınGünaydın kızlargüne güzel haberlerle başlarız inşallah
Sana tek ayak üzerinde durma cezası veriyoruzGeldimmmmmmmm aşklarım kuzularımmmm bebeklerim her bir şeylerim canımın içileri ❤❤❤❤❤
Geldimmmmmmmm aşklarım kuzularımmmm bebeklerim her bir şeylerim canımın içileri ❤❤❤❤❤
İnşallah canımAynan canım bendim senin adına çok sevindim dahada güzel olacak gör bak
Canım nerelerdesin sen ohooo sen yokken neler oldu neler gebelerimiz çoğaldı maşallahGeldimmmmmmmm aşklarım kuzularımmmm bebeklerim her bir şeylerim canımın içileri ❤❤❤❤❤
Hoşgeldin bi daha da gidersenGeldimmmmmmmm aşklarım kuzularımmmm bebeklerim her bir şeylerim canımın içileri ❤❤❤❤❤
Allah'ın izniylelistemizde baya kalabalık hepimizin hamiş olduğunu görücekmiyiz acaba
Haklisin cnm.. Hep düşüncesiz biriydi zatenn cnm aslibda şaşırmıyorum boyle davranmasına..Ne dediği artık umrunda mı gerçekten balım? Karşımdaki vicdan sahibi değilse hiç umrumda olmaz benim. Zaten konuşan konuşuyordur milletin ağzını kapatmak ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?