Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kk da vakti geçirip sahuru hazırlamayı unutmam insAllah mutfağa gideyim de bı yandan haizrlayim iyisi

Hb cnm
Ben sahuru yapmıyorum allah affetsin onun yerine burda takılıyorum benimki arada kafayı uzatıp bakıyor ama anlamıyor bişey geri yatıyor

Unutmazsın kuzum. İnsallah bende tutarım oruc yaaa.. Rabbim tez zaman da benide kavustursun
tutarsın insAllah cnm Ramazan'da adetli olmanın en gıcık tarafı bitsin diye beklersin bitmez bı turlu
Ben sahuru yapmıyorum allah affetsin onun yerine burda takılıyorum benimki arada kafayı uzatıp bakıyor ama anlamıyor bişey geri yatıyor
kız ye birseyelr bugün bı dene midem yanıyor diyosun sonra
Hayırlı sahurlar kuzular bende borçlanıyorum
Sana da cnm hayırlısı olsun kaçıncı günün

Canım 4 bitti ilk iki gün tutabildim 66 gün sonra Ramazan’a denk geldi sağolsun

Hayır pko yok bende canım. Anlamadım mart ayında kullanmıştım regl oldum şimdi yine büyütüp kiste mi çevirmiştir demek istedin acaba
Evet bazen çok büyütüp kist yapıyor. Ama sen genede Test yap. Birde geç döllenme fln olur. Yanlış yönlendirme olmasın...

Sanki sahurda yapsam yarına uyanmıycam gibi hisediyorum su içecek mahvediyor beni bi sakin ol elinden kaçıranmı var dimi ama yok

Rabbim yardımcınız olsun kardeşim inşAllah her şey gönlünüzce olur. Benim eşimde de aynı durum yani hep tahlillerde 2 3adet sperm oluyordu zayıf haraketli şimdi anlayamadım benim bildiyim Fsh hormonu zaten sperm üretiminde etkili yükselmemeli ama neden siz yükselmesini istediniz anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…