kk da vakti geçirip sahuru hazırlamayı unutmam insAllahmutfağa gideyim de bı yandan haizrlayim iyisi
Hb cnm
Ben sahuru yapmıyorum allah affetsin onun yerine burda takılıyorum benimki arada kafayı uzatıp bakıyor ama anlamıyor bişey geri yatıyorkk da vakti geçirip sahuru hazırlamayı unutmam insAllahmutfağa gideyim de bı yandan haizrlayim iyisi
Hb cnm
tutarsın insAllah cnmUnutmazsın kuzum. İnsallah bende tutarım oruc yaaa.. Rabbim tez zaman da benide kavustursun
kız ye birseyelr bugün bı dene midem yanıyor diyosun sonraBen sahuru yapmıyorum allah affetsin onun yerine burda takılıyorum benimki arada kafayı uzatıp bakıyor ama anlamıyor bişey geri yatıyor
Sana da cnm hayırlısı olsunHayırlı sahurlar kuzular bende borçlanıyorum
Benim adet bitmedi kız 8 gün oldu masallahHayırlı sahurlar kuzular bende borçlanıyorum
Hadi hayırlı olsun insAllah güzel sagliklik yumoslarin olur bebise dönüşürlerYarın 2. Sefer klomene başlıyorum
Canım 4 bitti ilk iki gün tutabildim 66 gün sonra Ramazan’a denk geldi sağolsuntutarsın insAllah cnmRamazan'da adetli olmanın en gıcık tarafı bitsin diye beklersin bitmez bı turlu
kız ye birseyelr bugün bı dene midem yanıyor diyosun sonra
Sana da cnm hayırlısı olsunkaçıncı günün
Hayır pko yok bende canım. Anlamadım mart ayında kullanmıştım regl oldum şimdi yine büyütüp kiste mi çevirmiştir demek istedin acabaPko varmı sende? Pko varsa etkisi olabilir tabiki, yumurtayı hızlı büyütüyor klomen.
Ohhh masallah yarın son olur inşallahBenim adet bitmedi kız 8 gün oldu masallah
Hayırlı sahurlar canımHayırlı sahurlar kuzular bende borçlanıyorum
Ay inşallah canım ya bu ay 9 kişiden gebe haberi aldım selam verdiğim hamilelik haberi verdi nasıl bir karantinaydı buHadi hayırlı olsun insAllah güzel sagliklik yumoslarin olur bebise dönüşürler
Evet bazen çok büyütüp kist yapıyor. Ama sen genede Test yap. Birde geç döllenme fln olur. Yanlış yönlendirme olmasın...Hayır pko yok bende canım. Anlamadım mart ayında kullanmıştım regl oldum şimdi yine büyütüp kiste mi çevirmiştir demek istedin acaba
Üremek için iyi fırsatAy inşallah canım ya bu ay 9 kişiden gebe haberi aldım selam verdiğim hamilelik haberi verdi nasıl bir karantinaydı bu
Sanki sahurda yapsam yarına uyanmıycam gibi hisediyorum su içecek mahvediyor beni bi sakin ol elinden kaçıranmı var dimi ama yoktutarsın insAllah cnmRamazan'da adetli olmanın en gıcık tarafı bitsin diye beklersin bitmez bı turlu
kız ye birseyelr bugün bı dene midem yanıyor diyosun sonra
Sana da cnm hayırlısı olsunkaçıncı günün
Rabbim yardımcınız olsun kardeşim inşAllah her şey gönlünüzce olur. Benim eşimde de aynı durum yani hep tahlillerde 2 3adet sperm oluyordu zayıf haraketli şimdi anlayamadım benim bildiyim Fsh hormonu zaten sperm üretiminde etkili yükselmemeli ama neden siz yükselmesini istediniz anlayamadımYa kuzum tamam ilaç verdin de bi takibini yap dimi adam diyor ki artar diye umut ediyorum ee sen hormon testi yapmadın birşey yapmadın .Ben internetten bir doktora yazdım da o dedi ilk ay düştüyse kullanmayın test yaptırın diye bir an önce , hormon testi nasıl istemez dedi adam .O kadar sinir oldum ki birdaha gitmediK o doktora .bizim 2 ayımız heba oldu ve sonuç 0
HahahahhahaÜremek için iyi fırsatZengin parasıylan Fakir kocasıylan oynasın
Kız corona olmasaydı kocan nerede olacaktıHahahahhahagerçekten nasıl bir üremek bu ya
Ya çok iyiÜremek için iyi fırsatZengin parasıylan Fakir kocasıylan oynasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?