Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım fsh normal aralıkta olduğu için biraz yükseltmeyi hedefliyor doktorlar hormonlarla oynayıp fsh yükselince sperm çıkışı da artıyor ama bizde etki etmemiş.Yani bizim en son 600 bin sperm çakmıştı ve yüzde 5 hareketli olmuştu fakat en son ki ilaçla sıfır oldu .Şimdi tesresteromu yükseltmeye çalışıyoruz

Selamın aleyküm kızlar aklımda soru kalmasın istiyorum kesinlikle hamilesin demenizi beklemiyorum sadece bunlar hamilelik belirtisi mi diye sormak istiyorum adetime 10 gün kala kahve rengi akıntım geldi ve 2 gün sürdü 4 gün sonra tekrar geldi adetime 6 gün kala göğüslerim dolgunlaştı şişti ve aşırı derecede uçları acıyor karnım şişti 1 günde ve kasıklarımda eğilip kalkınca batma var ve bugün yemek yaparken midem bulandı aşırı derecede balım dönüyor hatta kendimden geçicem diye korkuyorum

Aslında iğnesi var doktor vermedi mi canım?

Gebelik testi yaptın mı kuzum? Evet gebelik belirtisi senin yaşadıkların fakat adet belirtiside olabiliyor

Test yaptinmi canım

Kuzum doktor klomen verdi bizde tam ters etki yaptı .Açıkcası Alanında uzman bir doktora gitmemiz gerekiyor ama şu süreçte hiç bir yere gidemiyoruz
Bi iğne var prlgıy miydi neydi. Ben ondan verdim arkadaşa eşi vurdurttu kadıncağız benim yüzümden hamile kaldı

Anladım canım inşAllah tez zamanda kavuşursun bebeyine şu Rahmet ayında Rabbim mucüze olsunda yüzünü güldürsün

Canım 4 bitti ilk iki gün tutabildim 66 gün sonra Ramazan’a denk geldi sağolsun
hhaahha iyi dek gelmiş neyse gelmiş en azından
Ay inşallah canım ya bu ay 9 kişiden gebe haberi aldım selam verdiğim hamilelik haberi verdi nasıl bir karantinaydı bu
insAllah sizden de gelir ramazan ayı her anlamda bereketiyle geldi demek
Sanki sahurda yapsam yarına uyanmıycam gibi hisediyorum su içecek mahvediyor beni bi sakin ol elinden kaçıranmı var dimi ama yok
sakin ol şampiyon suyu ben aralarda içerek dengelemeye çalışıyorum yerken ona göre yemiş oluyom

Anladım canım inşAllah tez zamanda kavuşursun bebeyine şu Rahmet ayında Rabbim mucüze olsunda yüzünü güldürsün
Amin canım ama bize tedavi şart yani .Tüp bebek öncesi iyi bir doktora gideceğiz .Yani ben eşimin durumunu anlayamıyorum sperm üretimi var azda olsa çıkış oluyor doğal beslenmeyle .Yani bütün Herşey de normal çıktı .Eşimde belki de halledilebilecek bir sorun var ama her doktor anlayamıyor

Suya saldırınca tüm gün bunuda yiyecem onuda dediklerimi de yiyemiyorumki yediklerimden pişman değilim aklım hala yiyemediklerimde

Bi iğne var prlgıy miydi neydi. Ben ondan verdim arkadaşa eşi vurdurttu kadıncağız benim yüzümden hamile kaldı
Kuzum valla basit bir klomenden bile hormonları alt üst oldu adam da olan spermde yok oldu .Artık güvenemiyorum hiç birşeye .Keşke bana da öyle bir mucize vursa .Aslında ben eşimin sorununun halledilebilir bir sorun olduğunu düşünüyorum , doğal yollarla olmasa bile belli bir seviyeye gelebilir ama doktor şart.

Arkadaşım çocuk denemeleri yapıyordu olmuyordu. Eşi de spor yapıyordu vicüd geliştirmek için storoid iğne arıyordu kas yapmak için banada eczacı yanlış iğne vermiş bi baktık testestoron iğnesi bu olurmu dedim. Verdim adam spor için kullandı ama eşi hamile kaldı kızları oldu

Sağol canım teşekkürler hiç beklemiyordum vallahi Olmayı rabbimin mucizesi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hikayen var mı ne zamndır istiyordun kısaca bahsedersen sevinirim karışıyor çok kişi olunca

Belki bize de öyle birşey lazım .Şu an zaten klomen sebebiyle testesteronu düşmüş , östrojen yükselmiş .Bakalım Doktora gidene kadar doğal yollarla artırmayı deneyeceğiz , sonrası Allah Kerim.Yalnız biraz sabırlı olmam gerekiyor benim , hemen olsun herşey diyorum .Benim içinde dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…