Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.. olmuyosa belki belli bi zamanı vardır. Bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun inşallah. Bende de sadece pko var bi senedir deniyorum ama sonuç yok demek ki bir zamanı var diyorum.. yaşım daha genç kilom normal falan ama bekliyoruz işte. Güzel düşünelim, bakarsınız hepimiz anne oluruz ilerde yavrularımız aynı sıralarda bile okuyabilir kader kısmet

Ya benim içimde kötü bir his yok aslında başından beri .Ama bazen kendimi hırpalıyorum , karalara bağlıyorum sanki kendimi olumsuza alıştırırsam daha iyi olurmuşum gibi .Ama içimden hep bir ses diyor ; çok bekletmeden bebeğin gelecek diye .Belki de eşimin tedavisinin böyle sonuçlanmasında da vardır bir hayır , daha iyi şeyler olacak belki de bilemiyorum .Sözde ben haziranda hemen tüp bebek yaptıracaktım , belki de tutmayacaktı daha çok üzülecektim .Şimdi yeni bir tedaviyle daha iyi olacak belki .

keisnlikle cnm
Amin cnm aynen öyle hersyin bı vakti var biz bilmiyoruz sabretmek gerek elbet

Boşuna üzülüyorsun. Rabbim mucizeni verecek zamanı var.. Eşin bi güzel tedavi olsun herşey cok güzel olacak umudunu sakın yitirme... Ben 9 senelik evliyim yitirmedim...

Boşuna üzülüyorsun. Rabbim mucizeni verecek zamanı var.. Eşin bi güzel tedavi olsun herşey cok güzel olacak umudunu sakın yitirme... Ben 9 senelik evliyim yitirmedim...
İşte bende kendimi yedim bitirdim bir süre .Neden benim eşimin başına geldi diye ? sonra dedim Rabbim istemese sebepsiz yere de olmayabilirdi dedim .Gerçekten Allah nasip etmedikçe olmuyor hiç birşey .Ben 1 yılda bu hale geldim , seni düşünemiyorum .Rabbim önce sana versin inşallah , ezan okunuyor dua edeceğim

Allah razı olsun rabbim cümlemize nasip etsin.

Benimde eşim varikiosel geçirdi iki taraflı bi taraf çok ilerlemişti ameliyat oldu değeri %5 ken %75 e çıktı doktor bile şaşırdı işte allah dert veriyor ama dermanıda veriyor elbet sonra zaten gebe kaldım ama nasip olmadı oda rabbimin taktiri ben çok üzüldüm ama hep diyorum o bana açılmış bi kapıydı inşallah bu sefer hiç kapanmaz rabbim nasip ederse üzülmek yok Allah var Allah yar

Ama kızlar biz 3 sene korunduk çok pişmanım çok tabi bilmiyorumda korumasaydık olurmuydu

Kızlar ben yatıyorum Allaha emanet olun sabah 7 de kalkcam. Tarlada iş beni bekler hepinizi öpüyorum Rabbim oruclarınızı kabul etsin insAllah

Seni o kadar iyi anlıyorum ki bnm de 1,5 yıl oldu bir yıl dolduktan sonra stres yapmaya başladım ne kadar zor bi durum başına gelmeyince anlamıyor insan. Bnm adet saatimle bile tık DİE olurdum dakik evlendikten sonra birer ikişer üçer gün gecikmeler oldu hep hala da oluyor eskiler buna rahim bebek arıyor diyorlarmış doktorların da böyle bi tabiri var duymuştum. Bebek istedikten sonra gecikmeler artık normal kabul ediliyor. Ama nadir de olsa geç döllenme de olabilir bir arkadaşım adetini bi hafta geçtikten sonra kanda bile çıkmamış bi hafta daha bekleyince o zaman çıkmış Allahtan Ümit kesilmez

Ama kızlar biz 3 sene korunduk çok pişmanım çok tabi bilmiyorumda korumasaydık olurmuydu
Bende 2 sene korundum iş güç düzene girelim diye bazen diyorum acaba korunmasa mıydım diye ama bi laf var ya her nasip vaktine esirdir diye aynen öyle işte. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz

Gebelik testi yaptın mı kuzum? Evet gebelik belirtisi senin yaşadıkların fakat adet belirtiside olabiliyor
Test yaptinmi canım
Hayır henüz yapmadım yarın alıcam ve yapıcam test eğer pozitif çıkarsa eşim sağlık çalışanı ondan kan testi yaptırmasını isticem malum cuma sokağa çıkma yasağı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…