- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.443
- 133
- 31
Hoşgeldin canımKuzummmm gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla sıhhat ile insallah❤
16 Mayıs boşuna yazdırıyorum ama adet yerini bulsun bariCanımmmm batın tarihini verirmisin
Amin insallahHoşgeldin canım
İnşallah hepimiizin başına
Canımm
2 Nisan başlamıştı
Hem bat hem sat ne oluyor@Gamzeekrt
N Narin99
@Minikkadin_19
@Missmelo
Kuzular sizin hem bat hem sat tarihleriniz lazım. En son adet olduğunuz tarih ve ondan sonra olmanız gereken ama bebiş geldiği için olmadığınız tarih
Gerçek adım farklı buraya böyle yazdımİnşallah mucizen seni bekliyordur birazdan namaz kılıcam sana dua ederim rabbim yarın hayra çıkarır seni inşallah adın dilek değilmi canım
amin insAllah canımgünaydın hanımlarrr umutlarımızın sönmediği birgün olsun.. listemiz çok güzel olmuş elinzie sağlık
Günaydın canımGunaydinnnnnn kizcelerrr
Allah razı olsunİnşallah mucizen seni bekliyordur birazdan namaz kılıcam sana dua ederim rabbim yarın hayra çıkarır seni inşallah adın dilek değilmi canım
Malesef ben gene gelecek aya kaldimBlueDesertRain canım bugün bat günün, var mı gelen giden?
Sağol teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Allah hayırlı etsin canım değerin kaç çıktıBnde bugün tahlil sonuçlarımı aldım orda da pozitif çıktı çok şükürinşallah haftaya kontrole gidecem doktorumu aradım oruç tutmamam gerektiğini söylüyor
Canım kimsenin ibadeti ile arasına girmeyi istemem ama senin şimdi beslenmene dikkat etmen kan şekerini hep dengede tutman ara öğünler şeklinde beslenmen gerekli uzun süre kendini aç bırakman doğru olmayabilir,Dr unu dinlemelisinBnde bugün tahlil sonuçlarımı aldım orda da pozitif çıktı inşallah haftaya kontrole gidecem doktorumu aradım oruç tutmamam gerektiğini söylüyor ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?