Haklisin canım zorla öldürmeye çalışıyoruz ama bu zamana kadar allah nasip ermemişse vardır bi bildiğiBende 2 sene korundum iş güç düzene girelim diye bazen diyorum acaba korunmasa mıydım diye ama bi laf var ya her nasip vaktine esirdir diye aynen öyle işte. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz
Her şeyde bir sebep var bak ben 1 yıldır evliyim ve deli gibi bebek istiyorum 1 ay önce trafik kazası geçirdim ve aldığım darbeler karnım ve kasığım her şeyde bir sebep var bebeğimizin olmamasında bile kaza geçirdiğim gün hayatta böyle birşey demem diyordum ama dua ettim Allahım iyiki hamile değildim iyiki çocuk doğurmadım çünkü öyle bir kaza yaptık ki biz bile o kazadan nasıl sağ çıktık bilmiyoruzDaha uzun yıllardır bekleyenlere haksızlık etmek istemem ama bu ay da tam 1,5 yıl bitti. Her ama her ay yeni bir umut, belki olur demeler, klomen çatlatma iğneleri... Gerçekten yıpratmış bu bekleyiş beni. Önceden çok az üzülür önümüzdeki aylara inşallah derdim ama artık ciddi ciddi üzülmeye başladım, gözlerim dolu dolu oluyor ağlayamıyorum da eşimi üzmemek için.. sebepsiz yere olmaması çok üzücü. Sanırım artık bu konudan uzaklaşmam gerek umarım becerebilirim
İnşallah hayırlı haberi alırsın kuzum hayırlı haberini bekliyorum yarınHayır henüz yapmadım yarın alıcam ve yapıcam test eğer pozitif çıkarsa eşim sağlık çalışanı ondan kan testi yaptırmasını isticem malum cuma sokağa çıkma yasağı var
İnşallah hamileyimdir o kadar kötü bir ruh halindeyim ki bir mucizeye ihtiyacım varİnşallah hayırlı haberi alırsın kuzum hayırlı haberini bekliyorum yarın
İnşallah mucizen seni bekliyordur birazdan namaz kılıcam sana dua ederim rabbim yarın hayra çıkarır seni inşallah adın dilek değilmi canımİnşallah hamileyimdir o kadar kötü bir ruh halindeyim ki bir mucizeye ihtiyacım vareğer alır ve yapabilirsem mutlaka yazacağım
Yetişemedim ana sen de hoşgeldin canımCanım hoşgeldinnnnm
Canım 31 Mart son adet tarihim çok şükür ki bebiş sayesinde gelmediği gün 27 Nisan@Gamzeekrt
@Narin99
@Minikkadin_19
Missmelo
Kuzular sizin hem bat hem sat tarihleriniz lazım. En son adet olduğunuz tarih ve ondan sonra olmanız gereken ama bebiş geldiği için olmadığınız tarih
Canımmmm batın tarihini verirmisinYetişemedim ana sen de hoşgeldin canım
Anlıyorum canım ama Rabbimin ne mucizeler yarattığının bizlerde şahidiyiz.bir keresinde bir yakınımızın bir tek çocuğu vardı yıllardı ikinci çocuk istiyordu olmuyordu kadın nekadar doktorlara gitmişdi hiç bir problem bulamlyordu kadında sonra birkere de kocası doktora gitti ve azosperm teşhisi konuldu düşün yani bir çocuğu var doktor demiş ki nasıl oldu böyle halde işte Allahın mucizesi.nebileyim ya bu son yıllarda çok fazla arttı erkeklerde bu sorun Rabbim hepimize yardım etsin. Ben Azerbaycanda yaşadığım için malesef maddi açıdan gidemiyorum tüp bebeye ama bir şeyi anlamıyorum erkekde normal boşalma olarak birtek spermle yumurtalık mayalanırsa neden bunun tedavisi yok deyib kesdirib atıyorlar neden mesela sizde artış olmuş eee azospermi deyil ki şimdi bu neden hep tüp bebeye öneriyorlar gerçekden anlamıyorum.okadar bu aralar kaç yıl bebekleri olan aileler duydum ki çok mutluda oldum insana umut oluyor.Rabbim her hastalığln çaresini vermiş birtek yaşlılkdtan başka .şimdi nekadar çok hastalık var çoğunun çaresi bulunamıyor belki de Allah izin vermiyor çünki insanlarımız çok nankörleşdi.çok uzun oldu canım lütfen kusura bakmayın böyle içimi boşaltmak birileriyle dertleşmek bazen iyi geliyor.Allah dertlerimizi alsın bizlerden hepimize sağlıklı çocuklar nasib etsinAmin canım ama bize tedavi şart yani .Tüp bebek öncesi iyi bir doktora gideceğiz .Yani ben eşimin durumunu anlayamıyorum sperm üretimi var azda olsa çıkış oluyor doğal beslenmeyle .Yani bütün Herşey de normal çıktı .Eşimde belki de halledilebilecek bir sorun var ama her doktor anlayamıyor
Çok geçmiş olsunHer şeyde bir sebep var bak ben 1 yıldır evliyim ve deli gibi bebek istiyorum 1 ay önce trafik kazası geçirdim ve aldığım darbeler karnım ve kasığım her şeyde bir sebep var bebeğimizin olmamasında bile kaza geçirdiğim gün hayatta böyle birşey demem diyordum ama dua ettim Allahım iyiki hamile değildim iyiki çocuk doğurmadım çünkü öyle bir kaza yaptık ki biz bile o kazadan nasıl sağ çıktık bilmiyoruz
21.05 canım günaydın bu arada
Sat 14 mart
Kuzummmm gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla sıhhat ile insallahSat 14 mart
Bat 13 nisan
yeni gördüm canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?