Eşim hasta onunla ilgilendim...Nerelerdeydin kaçak
Oyyy geçmiş olsun kuşum hayırdır inşallahEşim hasta onunla ilgilendim...
Çok geçmiş olsun allah şifa versin kuzumHafif Ateşi var Midesi bulanıyor halsizlik var... İnsallah düzelir
Sağol... Korona fln değildir insallahÇok geçmiş olsun allah şifa versin kuzum
Allah korusun kız ağzını hayrı aç havalardanırSağol... Korona fln değildir insallah
Kardeşi sokak sürtüğü ve hijyenik değiller önem vermiyorlar pek...Allah korusun kız ağzını hayrı aç havalardanır
Kız uzak dursanıza ozaman deli valla aman diyim sağlık bu bi şeye benzemezKardeşi sokak sürtüğü ve hijyenik değiller önem vermiyorlar pek...
Laf anlamaz bunlar. Hepsi çok bilmişKız uzak dursanıza ozaman deli valla aman diyim sağlık bu bi şeye benzemez
Aaa kıl olurum böyle insanlara yaklaşık 3 buçuk aydır kimseyle görüşmedik ve eşimin ailesi bize bi mahhale uzak yani ne gerek varki bu durumdaLaf anlamaz bunlar. Hepsi çok bilmiş
Ben sallamıyorum artık. Ne hali varsa görsünAaa kıl olurum böyle insanlara yaklaşık 3 buçuk aydır kimseyle görüşmedik ve eşimin ailesi bize bi mahhale uzak yani ne gerek varki bu durumda
Kız allah esirgesin görürse sende görürsün uyar uygun bi dilleBen sallamıyorum artık. Ne hali varsa görsün
Üşüttü mü acabaHafif Ateşi var Midesi bulanıyor halsizlik var... İnsallah düzelir
Anlıyormu ki? Ben çok abartıyor muşum.. Virüs bile Suçlu haksız ailesi değil.Kız allah esirgesin görürse sende görürsün uyar uygun bi dille
Bilmiyorum ki.. Birden bire oldu öyleÜşüttü mü acaba
Yanlış düşünüyor allah korusun ne diyeyim kuşumAnlıyormu ki? Ben çok abartıyor muşum.. Virüs bile Suçlu haksız ailesi değil.
Ben vazgeçtim laf anlatmaktan böyle giderse peşinde koşmayacamYanlış düşünüyor allah korusun ne diyeyim kuşum
Ya kıyamamBen vazgeçtim laf anlatmaktan böyle giderse peşinde koşmayacam
Amin canım rabbim oruclarinizı kabul eylesinKızlarr ben geldim rabbim hepimizin orucunu kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?