Bir iki güne pik olur canım ilişkiye başla derimBiri flaşla çekilmiş diğer normal çekim sizce durum ne
Daha yumurtlama olmamış canım test yapmaya devam yakın insAllah rasgelsinBiri flaşla çekilmiş diğer normal çekim sizce durum ne
Bilmiyorum ki canimAslında kese olup olmadığını hesaplayabilirsin kaçıncı haftada oluşur kese
Amin canimÜzüldüm kuzum
Ufak ufak başlıyor hastaneler, çok yorucu süreç Allah yardımcın olsun
Çift çizgi yumurtlama bazen 1 gün bazen 2 bazen 3 gün çift çizgi çıkabilir sonra silikleşir silikleşince çatlamış demektir ben havuç yiyorum çift görünce tavsiye ederimİnş yumurtam çatlar
inşallah hayırlı haberdirRa
Kalcamdan bacağıma vuran ağrım oluyo yürürken birde akıntım önce bir kaç gün kahve akıntım şimdide kremsi akıntım başladı birde göğüslerim hassalasti canım hayırlısı artik
Hayir olmazdı adet sonrası olurdu kahve akıntım ama kremsi akıntım olur hepinşallah hayırlı haberdirdaha önce kahve akıntı olur muydu hiç?
4. haftada rahimdeki yuvasına yerleşir yazıyor uygulamada. Ama bunun ultrasonda görünmesi hemen olmuyor tabii
Peki yumurtlama ne zaman oldu hatırlıyor musun? Bat gününe daha çok var yerleşmedir inşallahHayir olmazdı adet sonrası olurdu kahve akıntım ama kremsi akıntım olur hep
Henüz yumurtlama olmamış canım devam et yapmayaBiri flaşla çekilmiş diğer normal çekim sizce durum ne
Bat günümü yanlış hesaplamisim aslında son adet tarihim 6 Nisan bazen gecikme oluyor 3 4 gün ondan öyle karışıklık oldu benim yaş 39 canım maalesefPeki yumurtlama ne zaman oldu hatırlıyor musun? Bat gününe daha çok var yerleşmedir inşallah
İnşaallah canımmm bi umuttttDaha yumurtlama olmamış canım test yapmaya devam yakın insAllah rasgelsin
Normalde bat ne zaman peki? Adet oluyorsun yumurtlama da oluyor maalesef diye bir şey yokBat günümü yanlış hesaplamisim aslında son adet tarihim 6 Nisan bazen gecikme oluyor 3 4 gün ondan öyle karışıklık oldu benim yaş 39 canım maalesef ☹ yumutlama adetimin 12.gunu oldu eminim bundan
4 mayısNormalde bat ne zaman peki? Adet oluyorsun yumurtlama da oluyor maalesef diye bir şey yok
4 mayıs
Dahiliye bölümünde kan değerlerin B12 devit 3 ferittin birde insülin drencin diye biliyorum canimkızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor
Nerelerdeydin kaçakBen Geldimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?