Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ra
Kalcamdan bacağıma vuran ağrım oluyo yürürken birde akıntım önce bir kaç gün kahve akıntım şimdide kremsi akıntım başladı birde göğüslerim hassalasti canım hayırlısı artik
inşallah hayırlı haberdir daha önce kahve akıntı olur muydu hiç?

Peki yumurtlama ne zaman oldu hatırlıyor musun? Bat gününe daha çok var yerleşmedir inşallah
Bat günümü yanlış hesaplamisim aslında son adet tarihim 6 Nisan bazen gecikme oluyor 3 4 gün ondan öyle karışıklık oldu benim yaş 39 canım maalesef yumutlama adetimin 12.gunu oldu eminim bundan

Bat günümü yanlış hesaplamisim aslında son adet tarihim 6 Nisan bazen gecikme oluyor 3 4 gün ondan öyle karışıklık oldu benim yaş 39 canım maalesef ☹ yumutlama adetimin 12.gunu oldu eminim bundan
Normalde bat ne zaman peki? Adet oluyorsun yumurtlama da oluyor maalesef diye bir şey yok

kızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor

kızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor
Dahiliye bölümünde kan değerlerin B12 devit 3 ferittin birde insülin drencin diye biliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…