Niyeki canimOyyy canım sıkılıyor yaaa üfffzz...
Eşim hasta nazlı bebek gibi.Niyeki canim
İnsallah her ay umut her ay ayniBen de her adette ağlıyordum kuzumgeçecek...
Çok geçmiş olsun canımEşim hasta nazlı bebek gibi.
Çok geçmiş olsun canımerkekler öyle oluyor biraz
Sağol kuşum hepimizinKızlarr ben geldim rabbim hepimizin orucunu kabul etsin
E hele şükürSonunda geldi reglim. Yeni bat tarihim 28 Mayıs. Günceller misin canım?Aybush
kızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor
[/
Dahiliye ye gidin d ve b12 vitaminine baktırın. Gitmişken hormonlarada baktırın. Kolay gelsinkızlar hafta içi vitamin değerlerime baktırmak istiyorum bazı vitaminlerin eksikliği gebeliğe engelmiş hangilerine baktırmam gerekiyor yardımcı olabilir misiniz ve bununla ilgili hangi bölüme gitmem gerekiyor
Bekle tabii kiii riske atma hemen içme ilaç falanKizlarr sesime gelin az bnm gnm gecti dun olmam lazmdi adet olmadm ama sivilcelenme var belirti agrim sizim yok yumurtlama testinde pik te gormedm sanirim kilo aldm uc dort aydir boyle gecikio ondan tarlusal icsemmi icmesemm mi test yaptim sabah negatif bi akil verin bakemmm
Bebegm ama pik gormedm ki ama yogun calistim yinedeBekle tabii kiii riske atma hemen içme ilaç falaninşallah hayırlısı olsun
Ne zaman için pik görmedin anlamadım?Bebegm ama pik gormedm ki ama yogun calistim yinede
İçme bişey 15 gün bekleKizlarr sesime gelin az bnm gnm gecti dun olmam lazmdi adet olmadm ama sivilcelenme var belirti agrim sizim yok yumurtlama testinde pik te gormedm sanirim kilo aldm uc dort aydir boyle gecikio ondan tarlusal icsemmi icmesemm mi test yaptim sabah negatif bi akil verin bakemmm
Sakın içme bekke canım hayırlı haber vercen bize inşallahBebegm ama pik gormedm ki ama yogun calistim yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?