Ben şok biri benim testten biri diğer arkadaşın ikiside güvenilir değil demekkiKızlar gün içinde tekrarladığım aynı zamanlı testler üsteklieri birlikte yaptım altaki ikisinide birlikte yaptım...testlerinde bazen yanılma payı olabiliyor bilin istedim
Ya aynen aynı anda farklı göstermiş testlerBen şok biri benim testten biri diğer arkadaşın ikiside güvenilir değil demekki
Kan testine güvenicez kafa rahat olur en azındanYa aynen aynı anda farklı göstermiş testler
Merhaba,umarım en kısa zamanda gebelik elde edersiniz,amh iniz kaç acaba ? Düşükse yumurta kalitesi artırmaya odaklanabilirsiniz,benim de yumurta rezervim azalmış fsh 13 vitamin destekleri ve hayit kullanıyorum çok yeni
7 yumurtaya az mı diyorsunAmh hatırlamıyorum maalesef ki ama yumurta toplamada 7 yumurtam vardı baya düşük yani. Yumurta arttırmak adına doktorum birşey demedi. Yumurtalarım toplandı 3 yumurtam 5. Gün donduruldu 1 i transfer oldu sonuç negatif 2. Transfer için olayların geçmesini bekliyoruz. Hayıt tohumunu ne zaman kullanmaya başladınız ?
Maşallah7 yumurtaya az mı diyorsun
Benden 1 tane çıktı döllendi
O bir yumurtanın kaliteli olması ımprly arı sütü (eğriçayır) ve folik asit sayesinde oldu 3 ay önceden kullandımMaşallah
Hayıt tohumunu ne zaman kullanmaya başladınız adetken mi bittikten sonra mı
Adetin 3 günü kullanılıyorMaşallah
Hayıt tohumunu ne zaman kullanmaya başladınız adetken mi bittikten sonra mı
Ben yeterim kiBu akşam herkes firari galiba
Ben de burdayım adet olacakmısım gibi bı sancı geldi geçti ve bı damla kahve leke geldi ay inşallah adet degildirBu akşam herkes firari galiba
Kışt kışt gelmesinler seninde 8 iydi dimi tahmini batBen de burdayım adet olacakmısım gibi bı sancı geldi geçti ve bı damla kahve leke geldi ay inşallah adet degildir
Ben yanlış hesaplamidim benim yumurtlama erken oldu o yüzden normalde yarın bat adetim bazen 3 4 gecikiyor ondan 8mayis demiştim ama yumurtlamam adetimin 12. günü olduKışt kışt gelmesinler seninde 8 iydi dimi tahmini bat
Rica edem bebem nidemek birci vazifemiz gebeliğe hazırlık ikinci vazifemiz gebe kalmak
İlkel şeyler yapalım mı buğdaya idrar yada karbonata idrarRica edem bebem nidemek birci vazifemiz gebeliğe hazırlık ikinci vazifemiz gebe kalmakBu yolda herşey mubahtır
Hahahha kız bir o kaldı olmadı dumanla iletişime geçelim hamile olup olmadığımızı söyler belkiİlkel şeyler yapalım mı buğdaya idrar yada karbonata idrar
Önce sizlere sonra kendime ediyorum inşallah canım totem mi yaptınKızlar dua edin hamile kalayım size bomba gibi tüyolar verecem ama tezimin tutması için öncelikle hamile kalmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?