Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Önce sizlere sonra kendime ediyorum inşallah canım totem mi yaptın
Yok canım analizlerim var bomba gibi iki yüksek lisans bir doktora yaptım buralara boşunamı takılıyorum biriktirdiğim bilgiler var ama tutmazsa elimde patladı demeksiz sağ ben selamet

Yok canım analizlerim var bomba gibi iki yüksek lisans bir doktora yaptım buralara boşunamı takılıyorum biriktirdiğim bilgiler var ama tutmazsa elimde patladı demeksiz sağ ben selamet
Biz feci bilgili olduk yalnız fazla okumuş dr lar gibi contayı yakmayalım

Ay inşallah hamişsin kuzum Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin canim

Kızlar gün içinde tekrarladığım aynı zamanlı testler üsteklieri birlikte yaptım altaki ikisinide birlikte yaptım...testlerinde bazen yanılma payı olabiliyor bilin istedim

Laboquick bu şerit testlerden daha iyi ve hassas bence ve doğru iki testle onayladım bak altta resmi var
Ben şok biri benim testten biri diğer arkadaşın ikiside güvenilir değil demekki

Eklentiler

• 16B02F5B-1435-4062-9014-EE56B772D080.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 34
Canım tam yazıyordum şarzım bitti geçen ay yspmıştım gene ovu testi bu testlerle hiç yanlış çıkmamıltı gğnlerce tekrarladım denekki bazen içinde bozuk testler çıkabiliyormuş çünkü bugün yumurtlama günüm değildi bende şüphelenip testleri tekrarladım

Ovulasyon zamanı mutlaka akıntı farklılığı oluyodur aslında en iyi kendi vücudumuzu tanıyarak anlayabiliriz o zamanı

Ovulasyon zamanı mutlaka akıntı farklılığı oluyodur aslında en iyi kendi vücudumuzu tanıyarak anlayabiliriz o zamanı
Aynen canım zaten ondan yumurtlama günümün olmadığını anladım.bende hiç şaşmaz beyaz akıntı gelir ama yakındır bakalım enfeksiyondan doktorum müsade ederse tabi belki değerlendiririm olmazsada önümüzdeki maçlara bakacaz

İnanılmaz oluyor ama 9. Gün başladı mesela şeffaf su rengi uzayan akıntı bugün test pik yaştı yumurtladım dünden beri kasık ağrısı be bel ağrısı var test olmasada anlıyorum artık ama testle de pekiştirmiş oluyorum

Ben adet oldum yeni bat 1 Haziran kısmet artık inşallah Allah büyük yapacak bişey yok Allah yardımcımız olsun bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Üzülmek yok israrla devm

Okundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…