Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben artık zombi olmak istiyorum bacım o bana daha umut veriyor
Cok sağol kuzum nasip ❣❣❣
Ah ah boşuna dememişler kelin ilacı olsa önce kendine sürermiş bu gün biraz moralim bozuk resmen vicdan azabı duyuyorum

Kızlar içimi dökmek istiyorum kendimi kötü biriymiş gibi hissediyorum

Aaa neden ki bacım
Benimde oyle bakma güldüğümüze inan o kadar dolu ki içim
Evet resmen hüngür hüngür ağlamak istiyorum bugün görümcemin hamile olduğunu öğrendim ama artık imrenmek değil hissettiklerim bunu anlamaya başladım kıskandım bu çok kötü bişey kötü biri gibi hisediyorum ve bana üzülmemem için söylememişler cinsiyeti bile belli olmuş okadar geç söylediler tamam onları anlıyorum ama kendimi çok yetersiz hissetim ilk defa normalde çok severim çocuklarını bilirler onlarıda çok severim arkadaşım gibiler görümcelerim ama kıskanmak duygusu bana çok ağır geldi sabahtan beri içimde geçmeyen bi acı var neden böyleyim bilmiyorum sanki hiç evladım olmıycak gibi hissetim resmen du ettim allaha lütfen bendende esirgeme diye çünkü kıskanmak istemiyorum kimseyi çocuk konsunda bilmiyorum allak bullak oldum bu gün eşime yansıttım istemeden oda çok üzüldü benim için

Suan gözlerim yaşlı okudum bunları .. sürekli bir yıkım yaşıyoruz ondan bundan hiç tanımadığımız birilerinden bile seni o kadar iyi anlıyorum ki sabah regl olduğumda kac defa ağlama krizine girdim bilmiyorum ama cok zor ..
o duygu insanın içinden çıkmıyor ilk elitimin hamile olduğunu öğrendiğimde ki evlenmeden önce yapmışlar ve Allah nasip etmiş ablamı aradım hüngür hüngür ağlayarak ..
off cok zor bir durum yetersiz miyiz eksik mi bilmiyorum ama benim umudum bitmiş durumda ..

Artık hayal geliyor annelik ..

Bende bu gün bunları hissetim çok iyi anlıyorum seni ama artık uğraşmak bile gelmiyor içimden benimde evladım olsaydı bu gün duyduklarıma çok mutlu olucaktım ama çok mutsuzum ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum yoruldum resmen kanatlarım kırılmış gibi

Bunu da sindircez sonra yine umud edicez hopp yine boşa çıkacak ve yine hamilelik haberleri gelecek ..
alışsak iyi olacakta alışılmıyor ya

Bide ben ilk gelinim çok istiyorum bende mutlu olayım onlarda torunlarını sevsinler hamile olduğumu duyduklarında dünyalar onların oldu üstüme düşmeler daha yeni öğrenmişken elbiseler almalar ama olmadı yıkıldı o dünya yarım kaldı nezaman tamamlanıcak artık hikayemiz

Canım bende ilk gelinim benden 1 yıl sonra görümcem evlendi aynı dönemlerde hamile kaldık ben kimyasal yasadım o doğurdu bi aydır .. sonra eltim geldi gelmeden hamilelik olmustu .. elim kucağım boş .. ne ilk torun oldu nede ikinci .. artık 3. De olur mu bilinmez

Evet aynılarını bende yaşadım 3 sene istemediğiniz için hiç oralı değildim ama sonra başladı benden sonrakiler birer birer doğurdu allah cümlesinin evladını bağışlasın onlarında onlara ama ben artık okadar doluyum ki kıskanıyorum artık ve bu çok ağır bi duygu benim eltim yok daha ama olsaydı kötü hissederdim eminim ki

Ben bebek tutamıyorum o kadar doluyum
Çevremde anlayışlı Allahtan
Arkadan konuşanları bilemem tabi

Bitmiyor kuzum çevremde kim evlendiyse hamile kaldı ama ben hala boşa kürek salla dur ..
umudta bitiyor ki nasıl bitmesin
Ya şöyle yakın oldumu insan dahada üzülüyor ben öyleyim eşim de diyorki gidelim taşınalım duyacağım kadar uzak olalım aileye akrabaya üzülüyorsan ama ne yalan söyliyeyim çok uzaklara gitmek istiyorum konusu açılsın istemiyorum artık

Dert nereye gidersen seninle gelir çözüm değil ki göre göre katılaşacaksın ki üzülmeyesin bunun yaşlılığı da var üzül üzül tansiyon şeker daha neler çıkar

Sözkonusu kadınlar olunca hiç garipsemedim doğrusu bunun kötü biri olmayla ilgisi yok bence sadece hayalini kurduğumuz şeyi başkasında görmek imrendiriyor bazen de kıskandırıyor normal yani

Canım bak bide cok şükür eşlerimiz iyi benim de eşim cok anlayışlıdır ..
az önce düşündüm de eşim asker onun canı sağ olsun varsın evlatta olmasın .. ikimiz sağlıklı olalım da varsın eksik olsun bişeyler ..
Aklım şimdi biraz oturdu ağlayıp üzülüp ne elde edicez ki .. zaten ağlama üzülme engel at gitsin kafa dan ..
rahatladım inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…