Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bebek tutamıyorum o kadar doluyum
Çevremde anlayışlı Allahtan
Arkadan konuşanları bilemem tabi
Ya şöyle ilk gelin olduğum için k.v k.p görümcelerim çok seviyorlar beni bende onları çocuk konusun da çok anlayışlılar birazda eşimden kaynaklı eşim baştan tepkisini koydu ama onlar ben hamile kalamıyorum diye hamile kalmıycalar diye bişey yokya ama ben ilk kez bu kadar kötü oldum çünkü hissettiğim şey kıskançlık biliyorum bu his beni yıprattı

Sözkonusu kadınlar olunca hiç garipsemedim doğrusu bunun kötü biri olmayla ilgisi yok bence sadece hayalini kurduğumuz şeyi başkasında görmek imrendiriyor bazen de kıskandırıyor normal yani
Aynen ev eşyasına bile imreniyoruz ufak örnek

Dert nereye gidersen seninle gelir çözüm değil ki göre göre katılaşacaksın ki üzülmeyesin bunun yaşlılığı da var üzül üzül tansiyon şeker daha neler çıkar
Kesinlikle öyle ama ben onların mutluluklarıyla mutlu olmak istiyorum onlar çok mutlu oldular benim için ama bunun olması için bir mucizeye ihtiyacım var

Sözkonusu kadınlar olunca hiç garipsemedim doğrusu bunun kötü biri olmayla ilgisi yok bence sadece hayalini kurduğumuz şeyi başkasında görmek imrendiriyor bazen de kıskandırıyor normal yani
Evet bu çok ağır bir yük yoruyor insanı

Kesinlikle öyle ama ben onların mutluluklarıyla mutlu olmak istiyorum onlar çok mutlu oldular benim için ama bunun olması için bir mucizeye ihtiyacım var
Ne kadar kurtarılmayı bekleyen çocuklar var
Şahsen ben kurtarıcam ahtım var
benim öz olmuş olsa bile oda can

İnanın bitecek bı gün gelecek tüm bu yaşadıklarınz geride kalacak Allah in izniyle insAllah benim bı evladım varken ikinciyi isterken de sizle aynı şekildeydim her hamilelik haberi aldığımda ağlıyordum eşim saolsun çok destekçiydi hep moral verirdi ama o an insan niye onların oldu bizim olmuyor diye hayıflanıyor bu biraz kıskançlık biraz ne bilim çok istediğimiz için üzüntü patlaması oluyor ama olacak insAllah hepimizin hikayesi farklı ama insAllah sonuç güzel olacak sevinç gözyaşlarıyla hamilelik haberleri gelecek sizden de ben inanıyorum

Evet bende öyleyim ben kürtaj olana kadar eşim elimi bırakmadı üstüme battaniye örterken bile çekindi incitirim diye ozaman şöyle düşündüm eşime bişey olsaydı ben ve evladıma kim bakacaktı eşim sağolsun dedim ama bitmiyor hikayemiz tamamlana na kadarda bitmiycek

Ay ev eşyası demişken ben iki aya evi komple yenilicem şimdikileri sattık tayinciyiz diye
Yatak odasında ceviz nasıl kullanan var mı
Allah kolaylık versin gönlünce olsun insAllah cnm bizde borçları bitirsek de evi yenilesek diyorum ama ömrümüz yeter insAllah

Aynen ev eşyasına bile imreniyoruz ufak örnek
Ben başkalarının bebeğini bile sevebiliyorum ama çocuk çekinir ağlar diye uzaktan seviyorum tam da o zamanlar aklıma geliyor kendi çocuğum olsa böyle olmazdı diye ama yine de kendimi kahretmemeyi öğrendim daha demin izlediğim bir dizide yetimhanede bir sahne vardı dayanamayıp ağladım ama sonra geçti hayat öyle her dakika ağlayıp kahrolacak kadar uzun değil ki

Burda çocuğu olanların bir çoğu eşinden kaynanasından yada ailesinden konu komşudan akrabadan cekiyor bacım ..
Yani kendi aşıma soylim evet arada insan doluyor ama İnan hersey geçici .. ya evladımız olsaydı ama mutsuz bir evliliğimiz olsaydı .. ya eve ekmek alacak paramız olmasaydı .. silkelen kendine gel neden üzülesin . Demek ki biz savaşçıyız ki bazı şeyler için çaba gerekiyor

Allah kolaylık versin gönlünce olsun insAllah cnm bizde borçları bitirsek de evi yenilesek diyorum ama ömrümüz yeter insAllah
Biz alırken gidince satalım diye uygun şeyler almıştık ama bu sefer okkalı bir borç geliyor bende çalışıp eşime destek olacam tabi

Biz alırken gidince satalım diye uygun şeyler almıştık ama bu sefer okkalı bir borç geliyor bende çalışıp eşime destek olacam tabi ☺☺
Borç yiğidin kamçısıdır ağız tadıyla kullanın da varsın borç olsun ödersiniz insAllah biz her borçsuz mal sahibi olabilen bı çift olamadık eşimle hala aynı düğün eşyalarımızı taksitle kendimiz aldık ödedik derin dondurucu aldık taksitle televizyon aldık taksitle eşim gülüyor borçsuz duramıyoruz diye

Bugün olumlama yaparak uyuyalım mesela ben kadınım değerliyim anne olmayı hakediyorum zorluklarla mücadele etmeye kararlıyım anne olma sorumluluğunu almayı kabul ediyorum bedenimi kabul ediyorum hamileliğin ben de oluşturacağı sorunlarla basedebilirim daha önce yaşadığım ve gebe olmama engel olan tüm hatalarımı kabul ediyorum onlardan dersimi aldım ve onları geride bıraktım vs. Daha bir çok olumlama cümlesi eklenebilir bilinçaltı kayıtlarını olumlu fikirlerle değiştirmek iyi bir fikir olabilir

Borç deyince tüp bebek tutmadı ya benim
Düşündümde taksitleri bitmedi
Kendi ortada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…