Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benim kafasın
Yazın çerçeve yapılacak kadar doğru

Bir sağlık probleminden ötürü mu olmuyor

Bizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcan
Biz düğün borcunu bitirdik , araba borcuna geçtik
Allahtan benim bi kaç koyunum vardı ailemin verdiği onlar iyi geldi

Kızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olur
Lpg mi hehh sonunda güldün işte bu gül gül botox yapcam sana devlette 5000 i buldu özel 30 bin istedi

Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun güzel gönlünüzün hatrına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize sonra bana olanlarıda sağlıcakla kavuştursun inşallah

Bizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcan
Ah bizde de ev kıredisi borcu var

sağlık olsun diyecez artık şöyle aileden bol kese destek yok ki ama bazen diyorum olmasın da kimsenin söz hakkı yok en azından vala şu an biz baya içerdeyiz borçlar doldu şu korona da vurdu
İyi kız bı kaç köyün da iyidir yürüyen para
Kızlar ALLAH hepinizden razı olsun güzel gönlünüzün hatrına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize sonra bana olanlarıda sağlıcakla kavuştursun inşallah
amin canım insAllah

Bugün psikoloji sayfasında okudum da insanın konuştuğu şeyler enerji olarak vücudu etkiliyormuş ve kişi sonunda o şeyleri yaşıyormuş başka bir bakış açısına göre buna kendini gerçekleştiren kehanet deniyor yani sürekli kötü şeyler düşünüyorsak kötüyü çağırmış oluyoruz farkında olmadan . Kardeşimin eşi hamile kalınca en son bana söyledi üzülürüm diye ama ben hamile kaldığına değil beni dışlayıp en son söylemesine üzüldüm kıskanmamdan korkmuş olabilir bilmiyorum ama çok geçmeden bebek düştü ben bebeğe değil acı çektiği için ona üzüldüm mesela yani insan dünyayı kendi dünyasına göre yorumluyor aslında

Benim sağ tüp kapalı çıktı ama tam belli de değil eşimde de sıkıntı yok ama olmadı daha bu ay yine rahim filmine giricem .. geçen sene bide kimyasal gebelik yaşadım
Hsg çekilirken açtılar benim tüpümü demekki spazm oldum o anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…