Aynı benim kafasınBugün olumlama yaparak uyuyalım mesela ben kadınım değerliyim anne olmayı hakediyorum zorluklarla mücadele etmeye kararlıyım anne olma sorumluluğunu almayı kabul ediyorum bedenimi kabul ediyorum hamileliğin ben de oluşturacağı sorunlarla basedebilirim daha önce yaşadığım ve gebe olmama engel olan tüm hatalarımı kabul ediyorum onlardan dersimi aldım ve onları geride bıraktım vs. Daha bir çok olumlama cümlesi eklenebilir bilinçaltı kayıtlarını olumlu fikirlerle değiştirmek iyi bir fikir olabilir
Taksitle tüp bebek mi yapıyorlar
Yaaa kuzum o azıcık kötü tabi de insAllah tedavisiz kendiliğinden gelir bebisiniz taksitleri öderken sizBorç deyince tüp bebek tutmadı ya benim
Düşündümde taksitleri bitmedi
Kendi ortada yok
Kızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olurBorç deyince tüp bebek tutmadı ya benim
Düşündümde taksitleri bitmedi
Kendi ortada yok
Bir sağlık probleminden ötürü mu olmuyorSuan gözlerim yaşlı okudum bunları .. sürekli bir yıkım yaşıyoruz ondan bundan hiç tanımadığımız birilerinden bile seni o kadar iyi anlıyorum ki sabah regl olduğumda kac defa ağlama krizine girdim bilmiyorum ama cok zor ..
o duygu insanın içinden çıkmıyor ilk elitimin hamile olduğunu öğrendiğimde ki evlenmeden önce yapmışlar ve Allah nasip etmiş ablamı aradım hüngür hüngür ağlayarak ..
off cok zor bir durum yetersiz miyiz eksik mi bilmiyorum ama benim umudum bitmiş durumda ..
Artık hayal geliyor annelik ..
Bizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcanBorç yiğidin kamçısıdırağız tadıyla kullanın da varsın borç olsun ödersiniz insAllah biz her borçsuz mal sahibi olabilen bı çift olamadık eşimle hala aynı düğün eşyalarımızı taksitle kendimiz aldık ödedik derin dondurucu aldık taksitle televizyon aldık taksitle eşim gülüyor borçsuz duramıyoruz diye
Lpg mi hehh sonunda güldün işte bu gül gül botox yapcam sana devlette 5000 i buldu özel 30 bin istediKızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olur
Onu bende düşünüyorum vallah ne diye zaman kaybedekKızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olur
Ah bizde de ev kıredisi borcu varBizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcan
Biz düğün borcunu bitirdik , araba borcuna geçtik
Allahtan benim bi kaç koyunum vardı ailemin verdiği onlar iyi geldi
Benim sağ tüp kapalı çıktı ama tam belli de değil eşimde de sıkıntı yok ama olmadı daha bu ay yine rahim filmine giricem .. geçen sene bide kimyasal gebelik yaşadımBir sağlık probleminden ötürü mu olmuyor
Vallahi tak etti canıma gidicem ne gerekiyorsa yapicamOnu bende düşünüyorum vallah ne diye zaman kaybedek15 den başlıyor cnm
sağlık olsun diyecez artık şöyle aileden bol kese destek yok ki ama bazen diyorum olmasın da kimsenin söz hakkı yok en azından vala şu an biz baya içerdeyizBizde de aynı durum var cnm inan borçsuz olmuyor hele ki yeni evliysen illa eksiğin oluyor napcan
Biz düğün borcunu bitirdik , araba borcuna geçtik
Allahtan benim bi kaç koyunum vardı ailemin verdiği onlar iyi geldi
amin canım insAllahKızlar ALLAH hepinizden razı olsun güzel gönlünüzün hatrına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepinize sonra bana olanlarıda sağlıcakla kavuştursun inşallah♥
Eşya bitsin sırada onlar zatenAh bizde de ev kıredisi borcu var
Yok yaTaksitle tüp bebek mi yapıyorlar
Ben rahim filmide çekilmedim doktorum hep olucak diyor amaBenim sağ tüp kapalı çıktı ama tam belli de değil eşimde de sıkıntı yok ama olmadı daha bu ay yine rahim filmine giricem .. geçen sene bide kimyasal gebelik yaşadım
Yap kuzum yap tabi ve savaşmaktan vazgecme sakın ilerde bebeğin olduğunda da popisini ısırırsın bol bolVallahi tak etti canıma gidicem ne gerekiyorsa yapicam
Kesinlikle çektir cmm bak bana da diyordu hepsi hiç birseyin yok Ama bir tüp kapalı çıktı oda gittim özelde kendim çektirdimBen rahim filmide çekilmedim doktorum hep olucak diyor ama
Hsg çekilirken açtılar benim tüpümü demekki spazm oldum o andaBenim sağ tüp kapalı çıktı ama tam belli de değil eşimde de sıkıntı yok ama olmadı daha bu ay yine rahim filmine giricem .. geçen sene bide kimyasal gebelik yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?