Bi olsun ekstra ısırıcam beni çok bekletti diyeYap kuzum yap tabi ve savaşmaktan vazgecme sakın ilerde bebeğin olduğunda da popisini ısırırsın bol bol
Kesinlikle cnm düşünsene bir bebek bile anne rahminde herseyi anlıyor hissediyor o denli vücudumuz tuhaf .. ondan dolayı hep pozitif olmak lazım ama peygamber efendilerimiz bile gaflete düşmüş bizde insanız arada doluyoruzBugün psikoloji sayfasında okudum da insanın konuştuğu şeyler enerji olarak vücudu etkiliyormuş ve kişi sonunda o şeyleri yaşıyormuş başka bir bakış açısına göre buna kendini gerçekleştiren kehanet deniyor yani sürekli kötü şeyler düşünüyorsak kötüyü çağırmış oluyoruz farkında olmadan . Kardeşimin eşi hamile kalınca en son bana söyledi üzülürüm diye ama ben hamile kaldığına değil beni dışlayıp en son söylemesine üzüldüm kıskanmamdan korkmuş olabilir bilmiyorum ama çok geçmeden bebek düştü ben bebeğe değil acı çektiği için ona üzüldüm mesela yani insan dünyayı kendi dünyasına göre yorumluyor aslında
Hsg siz olmaz ki Dr un gözleri emar lı mı o nasıl DrBen rahim filmide çekilmedim doktorum hep olucak diyor ama
Benim çektirdiğim yer salak sacma bir yerdi birde aneztezi almadan çektirince aşırı ağrım oldu .. kaçıncı denemede açıldı .. virüs olmasa ist la gidecektim ama malumHsg çekilirken açtılar benim tüpümü demekki spazm oldum o anda
Şimdi oldu ya bikere 5 ay olucak 2 ay korundum 2 aydır bekliyorum bi yanım bekle olur diyor bi yanım hiç bekleme diyorKesinlikle çektir cmm bak bana da diyordu hepsi hiç birseyin yok Ama bir tüp kapalı çıktı oda gittim özelde kendim çektirdim
Kac yıl oldu cnmBi olsun ekstra ısırıcam beni çok bekletti diye
Aha ha canım koyunlarımsağlık olsun diyecez artık şöyle aileden bol kese destek yok ki ama bazen diyorum olmasın da kimsenin söz hakkı yok en azından vala şu an biz baya içerdeyizborçlar doldu şu korona da vurdu
İyi kız bı kaç köyün da iyidir yürüyen para
amin canım insAllah
Yok hiç bi tedavi eşimde varikiosel çıktı ya o iğleşsindiye bekletti sende sorun yok dedi öylede oldu zaten sen dedi normal yolla hamile kalabilirsin sana tedavi uygulamıycam dedi bende öyle diyorsa öyle dedimHsg siz olmaz ki Dr un gözleri emar lı mı o nasıl Dr
Ben bile 8 hsg ye girdim
Ekomar Cevat Albayrak anestezisiz hepsi ilk denemede açtı bak bazen spazm dan kapalı duruyo tüpler açılmazsa laparaskopi yap diyoBenim çektirdiğim yer salak sacma bir yerdi birde aneztezi almadan çektirince aşırı ağrım oldu .. kaçıncı denemede açıldı .. virüs olmasa ist la gidecektim ama malum
Amin canımAha ha canım koyunlarım
Tabiki de cnm kimseden birsey almamak daha iyi en azından ben yaptım diyorsun be oyle de yapıyoruz rabbim hepimize kolaylık versin inşallah
Kürtaj sonrası da yapışıklık oluyoŞimdi oldu ya bikere 5 ay olucak 2 ay korundum 2 aydır bekliyorum bi yanım bekle olur diyor bi yanım hiç bekleme diyor
Bende ona gitmeyi cok istiyordum ablama da yakın ama şansa virüs çıktı ya bide riskli bölge ondan dolayı Erzurumda özelde giricem şimdilik .. yine açılmazsa son çare cevat bey ..Ekomar Cevat Albayrak anestezisiz hepsi ilk denemede açtı bak bazen spazm dan kapalı duruyo tüpler açılmazsa laparaskopi yap diyo
Yıllar önce arkadaşımın kayınvalidesi beni sorguya çekti neredeyse niye bebeğin olmuyor takip et tedavini yaptır yaşın geçince tüp bebek bile tutmuyor dedi ben tabi kızardım bozardım kendi kayinvalidem bile böyle açık konuşmuyor benimle ama ben büyüklerin bizim iyiligimizi istediğine inanırım hep gücenmedim doğrusu aradan epey zaman geçti teyze her larında haklı çıktı biz başkalarının hayatımıza karışmasına kızıyoruz ama birbirimizden öğrendiğimiz şeyler var ben öğretmenim kalabalık bir arkadaş grubumuz var biraraya gelince gürültüden durulmaz ama her şeyi konuşur istişare ederiz koronadan önceki test sonuçlarımı eşimden önce arkadaşlarım öğrenmişti meselaKesinlikle cnm düşünsene bir bebek bile anne rahminde herseyi anlıyor hissediyor o denli vücudumuz tuhaf .. ondan dolayı hep pozitif olmak lazım ama peygamber efendilerimiz bile gaflete düşmüş bizde insanız arada doluyoruz
Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu cnm çocuğa engel değildi ama yine de oldu ..Yok hiç bi tedavi eşimde varikiosel çıktı ya o iğleşsindiye bekletti sende sorun yok dedi öylede oldu zaten sen dedi normal yolla hamile kalabilirsin sana tedavi uygulamıycam dedi bende öyle diyorsa öyle dedim
8 yıldır evliyiz 3 yıl korunduk 2 yıl eşimin varikiosel olduğunu bilmeden bekledik sonra eşim ameliyat oldu bi bekleme yine başladı işte beş ay önce oldu oda nasip olmadıKac yıl oldu cnm
Onun için gittim canım 3 doktora gittim hepside kürtajın temiz yapılmış kim yaptıysa dediler hiç bi soru yok rahim temiz dediler zaten özelde oldum vakumlu kürtaj bi zahmet temiz olsun tonla para harcadımKürtaj sonrası da yapışıklık oluyo
Benim de ablam bana diyordu asla korunmayın çocuk zor oluyor bense yav he he deyip geçtim ve 6 ay sonra korunmayı bıraktık ki oda eşim korundu hep ama noldu haklı çıktılar napıyorsak sonuc sıfır ..Yıllar önce arkadaşımın kayınvalidesi beni sorguya çekti neredeyse niye bebeğin olmuyor takip et tedavini yaptır yaşın geçince tüp bebek bile tutmuyor dedi ben tabi kızardım bozardım kendi kayinvalidem bile böyle açık konuşmuyor benimle ama ben büyüklerin bizim iyiligimizi istediğine inanırım hep gücenmedim doğrusu aradan epey zaman geçti teyze her larında haklı çıktı biz başkalarının hayatımıza karışmasına kızıyoruz ama birbirimizden öğrendiğimiz şeyler var ben öğretmenim kalabalık bir arkadaş grubumuz var biraraya gelince gürültüden durulmaz ama her şeyi konuşur istişare ederiz koronadan önceki test sonuçlarımı eşimden önce arkadaşlarım öğrenmişti mesela
Ah be kuzum dile kolay ve sen daha rahim filmi bile çektirmemişsin normalde 1 yıldan sonra bütün tersler yapılır8 yıldır evliyiz 3 yıl korunduk 2 yıl eşimin varikiosel olduğunu bilmeden bekledik sonra eşim ameliyat oldu bi bekleme yine başladı işte beş ay önce oldu oda nasip olmadı
Halden anlayan insan bulmak zor insan dinleyen birini bulunca içinde tutamıyor yaBenim de ablam bana diyordu asla korunmayın çocuk zor oluyor bense yav he he deyip geçtim ve 6 ay sonra korunmayı bıraktık ki oda eşim korundu hep ama noldu haklı çıktılar napıyorsak sonuc sıfır ..
bazen dinlemek lazım ama maalesef o yaşların ve tecrübesizliğin verdiği bir durumla aldırış etmiyoruz .
Ben arkadaşlarıma nadiren anlatırım çoğu da zaten takma bilmem ne diyor diye bi burda aynı dertten muzdarip arkadaşlara anlatırım en iyisi de bu cnm
Tek geçerim işini en iyi yapan radyolog Dr 8 ini de orda çektirdim 3 sefer de salpingografi yaparak açtı cevat bayrakBende ona gitmeyi cok istiyordum ablama da yakın ama şansa virüs çıktı ya bide riskli bölge ondan dolayı Erzurumda özelde giricem şimdilik .. yine açılmazsa son çare cevat bey ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?