Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu cnm çocuğa engel değildi ama yine de oldu ..
bence sen mutlaka rahim filmine gir
Bizimki engeldi canım iki taraflı bi taraf çok ilerlemişti ve hareketlilik %5 ti şimdi %73

Vallah iyi Bile dayanmışsın inan ben 1 yolu geçmiş tükendim diyom
Canım ozaman daha farkında değildik eşimle ayrı eve çıktık evlenince gezip tozmak falan bizi oyaladı ta ki ben gebe kalınca kaybedince anladık evladın ne kadar değerli olduğunu

Canım ozaman daha farkında değildik eşimle ayrı eve çıktık evlenince gezip tozmak falan bizi oyaladı ta ki ben gebe kalınca kaybedince anladık evladın ne kadar değerli olduğunu
Tabikide cnm mesela ben geçen sene hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girdim bir gün boyunca kendime gelemedim .. sözde istiyorduk ama kaybedince dünyası yıkılıyor insanın

Tabikide cnm mesela ben geçen sene hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girdim bir gün boyunca kendime gelemedim .. sözde istiyorduk ama kaybedince dünyası yıkılıyor insanın
Evet canım kesinlikle yaşadığım için biliyorum allahım dahada beklerlesin bizi inşallah

İşte gerçekten vücudumuzu tanıyınca her şey daha kolay ben catladigini bile akıntı ile seviyorum artık ovu testi yapa yapa öğrendim
Ben adet oldum yeni bat 1 Haziran kısmet artık inşallah Allah büyük yapacak bişey yok Allah yardımcımız olsun bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
Kuzum sizin eğer sperm sorununuz yoksa neden aşılama denemiyorsunuz? Veya yumurta geliştirici hap, iğne vs?

Kızlar ben ovu testini yapmayı bıraktım hem oructan hemde sıtres olmamak için ama 3 4 gündür inanılmaz kaşık ağrım ve göhüs ağrım var bu günde bacaklarıma anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…