Ben dinlerim hepHalden anlayan insan bulmak zor insan dinleyen birini bulunca içinde tutamıyor ya
Açtı virüs cok bozdu işleri yaTek geçerim işini en iyi yapan radyolog Dr 8 ini de orda çektirdim 3 sefer de salpingografi yaparak açtı cevat bayrak
Dua edip yatalım yarın ola hayrolaIyi geceler hanımlar
Evet rahatlığımdan hep üstüne düşmedim şimdi bu durumdayımAh be kuzum dile kolay ve sen daha rahim filmi bile çektirmemişsin normalde 1 yıldan sonra bütün tersler yapılır
Bizimki engeldi canım iki taraflı bi taraf çok ilerlemişti ve hareketlilik %5 ti şimdi %73Benim eşimde varikoselden ameliyat oldu cnm çocuğa engel değildi ama yine de oldu ..
bence sen mutlaka rahim filmine gir
Ben bir yılı geçmiş ikinci kez giricem 4 ay araylaEvet rahatlığımdan hep üstüne düşmedim şimdi bu durumdayım
Benim eşimde de çift taraflı oldu ameliyat ama çocuğa engel bir durum değildi ne ağrı vardı ne bişeyBizimki engeldi canım iki taraflı bi taraf çok ilerlemişti ve hareketlilik %5 ti şimdi %73
Bilmiyorum 1 2 ay bekliycem olmassa artık ne gerekirseBen bir yılı geçmiş ikinci kez giricem 4 ay arayla
Canım virüs kalktığı gibi çektir yararı var zararı yokBilmiyorum 1 2 ay bekliycem olmassa artık ne gerekirse
Bizimkinde ağrıyla başladı herşey düzelince doktor bile şaşırdıBenim eşimde de çift taraflı oldu ameliyat ama çocuğa engel bir durum değildi ne ağrı vardı ne bişey
Evet canım bekliycek gücüm kalmadı eşim virüsün bitmesini bekliyorCanım virüs kalktığı gibi çektir yararı var zararı yok
Maşallah cnm inşallah sende de hersey yolunda çıkarBizimkinde ağrıyla başladı herşey düzelince doktor bile şaşırdı
Vallah iyi Bile dayanmışsın inan ben 1 yolu geçmiş tükendim diyomEvet canım bekliycek gücüm kalmadı eşim virüsün bitmesini bekliyor
İnşallah canım inşallah önce bi test yapıcaz tekrar ne durumdayız diye sonrası ne gerekiyorsa artıkMaşallah cnm inşallah sende de hersey yolunda çıkar
Canım ozaman daha farkında değildik eşimle ayrı eve çıktık evlenince gezip tozmak falan bizi oyaladı ta ki ben gebe kalınca kaybedince anladık evladın ne kadar değerli olduğunuVallah iyi Bile dayanmışsın inan ben 1 yolu geçmiş tükendim diyom
Tabikide cnm mesela ben geçen sene hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girdim bir gün boyunca kendime gelemedim .. sözde istiyorduk ama kaybedince dünyası yıkılıyor insanınCanım ozaman daha farkında değildik eşimle ayrı eve çıktık evlenince gezip tozmak falan bizi oyaladı ta ki ben gebe kalınca kaybedince anladık evladın ne kadar değerli olduğunu
Evet canım kesinlikle yaşadığım için biliyorum allahım dahada beklerlesin bizi inşallahTabikide cnm mesela ben geçen sene hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girdim bir gün boyunca kendime gelemedim .. sözde istiyorduk ama kaybedince dünyası yıkılıyor insanın
İşte gerçekten vücudumuzu tanıyınca her şey daha kolay ben catladigini bile akıntı ile seviyorum artık ovu testi yapa yapa öğrendimİnanılmaz oluyor ama 9. Gün başladı mesela şeffaf su rengi uzayan akıntı bugün test pik yaştı yumurtladım dünden beri kasık ağrısı be bel ağrısı var test olmasada anlıyorum artık ama testle de pekiştirmiş oluyorum
Kuzum sizin eğer sperm sorununuz yoksa neden aşılama denemiyorsunuz? Veya yumurta geliştirici hap, iğne vs?Ben adet oldum yeni bat 1 Haziran kısmet artık inşallah Allah büyük yapacak bişey yok Allah yardımcımız olsun bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?