- 20 Mart 2011
- 13.960
- 32.566
- 798
Yetersiz veya eksiklik değil nasip ve zaman meselesi işteSuan gözlerim yaşlı okudum bunları .. sürekli bir yıkım yaşıyoruz ondan bundan hiç tanımadığımız birilerinden bile seni o kadar iyi anlıyorum ki sabah regl olduğumda kac defa ağlama krizine girdim bilmiyorum ama cok zor ..
o duygu insanın içinden çıkmıyor ilk elitimin hamile olduğunu öğrendiğimde ki evlenmeden önce yapmışlar ve Allah nasip etmiş ablamı aradım hüngür hüngür ağlayarak ..
off cok zor bir durum yetersiz miyiz eksik mi bilmiyorum ama benim umudum bitmiş durumda ..
Artık hayal geliyor annelik ..
Bu duyguları ben de yaşadım ve eminim daha kaç kadın vardır aynı böyle hisseden.Evet resmen hüngür hüngür ağlamak istiyorum bugün görümcemin hamile olduğunu öğrendim ama artık imrenmek değil hissettiklerim bunu anlamaya başladım kıskandımbu çok kötü bişey kötü biri gibi hisediyorum ve bana üzülmemem için söylememişler cinsiyeti bile belli olmuş okadar geç söylediler tamam onları anlıyorum ama kendimi çok yetersiz hissetim ilk defa normalde çok severim çocuklarını bilirler onlarıda çok severim arkadaşım gibiler görümcelerim ama kıskanmak duygusu bana çok ağır geldi sabahtan beri içimde geçmeyen bi acı var neden böyleyim bilmiyorum sanki hiç evladım olmıycak gibi hissetim resmen du ettim allaha lütfen bendende esirgeme diye çünkü kıskanmak istemiyorum kimseyi çocuk konsunda bilmiyorum allak bullak oldum bu gün eşime yansıttım istemeden oda çok üzüldü benim için
Canım değerlendirme imkanın carsa değerlendir o halde belki yum gunun ya da yakındırKızlar ben ovu testini yapmayı bıraktım hem oructan hemde sıtres olmamak için ama 3 4 gündür inanılmaz kaşık ağrım ve göhüs ağrım var bu günde bacaklarıma anlamadım gitti
Bu duyguları ben de yaşadım ve eminim daha kaç kadın vardır aynı böyle hisseden.
Birgün hamile bir arkadaşımla dertleştik dedi ki Allah dağına göre kar verir. Akşamına dua ettim Allah'ım ben dağ değilim kaldıramıyorum isyana düşüyorum bağışla diye
Oructan dolayı bir gün arayla denedim bu gün artık geçti yumurtlamaysa inşallah kaçırmamışımdırCanım değerlendirme imkanın carsa değerlendir o halde belki yum gunun ya da yakındır
Hayırlısı cnm olacaksa insAllah olur kaçırdım kaçırmadım diye düşünme Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllahOructan dolayı bir gün arayla denedim bu gün artık geçti yumurtlamaysa inşallah kaçırmamışımdır
Çok şükür senin mucizen geldi maşallahBu duyguları ben de yaşadım ve eminim daha kaç kadın vardır aynı böyle hisseden.
Birgün hamile bir arkadaşımla dertleştik dedi ki Allah dağına göre kar verir. Akşamına dua ettim Allah'ım ben dağ değilim kaldıramıyorum isyana düşüyorum bağışla diye
İnşallah canım doğru allah nasip ederse her türlü olurHayırlısı cnm olacaksa insAllah olur kaçırdım kaçırmadım diye düşünme Rabb'im sağlıkla nasıp etsin insAllah❤
Ah şimdi yazdıklarını okuyunca bir kez daha kızdım kendime senin yaşadıklarının yanında neki bemim yaşadıklarım ben daha hisettmemişken sen yolun sonundaymışsın herşeyden önce kadın olmak bu kadar zor işte hangimizin acısı hafiftir ki daha tatmamış olan mı tadıpta yarım kalanmı herkesin ayrı acıyor işte bazen diyorum başka bi şeye benzemiyor hiç komşuda fazla varsa isteyesin para verip satın alasın hiç bi şeye benzemiyor yokluğu acısı sadece allahın bize nasip etmesine ihtiyacımız varMerhaba arkadaşlar Yazdıklarınızı okudum hem size hem kendime üzüldüm tam tükendiğim biranda hamile olduğumu öğrenmiştim herşey okadar güzel okadar mükemmel gidiyorduki taki ogüne kadar doğuma yakın bebeğimin anne karnında kalbi durduşimdi sil baştan tekrardan anne olmak için kaybettiğim evladımın kardeşi olsun diye bu dünyadada anne olabilmek için uğraşıyorum benimle beraber hamile olan herkes kucağına aldı bebeğini bense kalakaldım o hastaneden eli boş dönmek Eve döndüğümde ütülenmiş giydiremediğim kıyafetlerini görmek okadar zordu ki hatırlayınca neler yaşamışım diyorum
Ah şimdi yazdıklarını okuyunca bir kez daha kızdım kendime senin yaşadıklarının yanında neki bemim yaşadıklarım ben daha hisettmemişken sen yolun sonundaymışsın herşeyden önce kadın olmak bu kadar zor işte hangimizin acısı hafiftir ki daha tatmamış olan mı tadıpta yarım kalanmı herkesin ayrı acıyor işte bazen diyorum başka bi şeye benzemiyor hiç komşuda fazla varsa isteyesin para verip satın alasın hiç bi şeye benzemiyor yokluğu acısı sadece allahın bize nasip etmesine ihtiyacımız var
[/QUO ]
çok az kalmıştı hayalimizi yaşamaya ama olmadırüyama gelsin istiyorum bikerecik oda olmuyor şimdi sadece sorular var acaba kime benziyordu gözleri nasıldı elleri kaşı burnu...Allahım hepimize aratmadan sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin beklemek çok zor
Canım günaydın bende Ecomarı tek geçerim rahim flimi çektirmeden önce çok korkuyordum onedenle uzunca bir süre istanbulda merkez araştırdım buraya ulaştım....girdim nasıl bitti anlamadım bile çok şükür tüpler açıktı ama bir düşük yaptım acaba tekrar çektirmelimiyim üçüncü ayım bu ay düşük yapalı bakalım...Kürtaj sonrası da yapışıklık oluyo
Canım senin eşinde varilosel haraketi motgolpjiyi etkilemişmiyfi? Eniştemdede var iki çocukları oldu hemen...tüp bebek fiyatına gelince iyi bir merkezde 15- 20 bini gözden çıkaracan oda ilk denemede tutarsa tabiKızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olur
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz inşallahAh canım benim allah sabır versin tez vakitte rabbim yerini sağlıklı sıhatli evlatlarla doldursun inşallah
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Benim de düşük sonrası başladı sıkıntılarCanım günaydın bende Ecomarı tek geçerim rahim flimi çektirmeden önce çok korkuyordum onedenle uzunca bir süre istanbulda merkez araştırdım buraya ulaştım....girdim nasıl bitti anlamadım bile çok şükür tüpler açıktı ama bir düşük yaptım acaba tekrar çektirmelimiyim üçüncü ayım bu ay düşük yapalı bakalım...
Amiiin hayırlı sağlıklıca hepimize imşaAllahKuzum hoşgeldin. Rabbim tez vakitte evladını koklamayı nasip etsin insallah
Evet canım ameliyattan önce %5 ti ameliyat sonrası %73 oldu çok şükür doktor dedi zaten o değerle imkansız gibi bişey ama şimdi olucak diyorlar zaten bi kere oldu ama kürtaj oldum malesefCanım senin eşinde varilosel haraketi motgolpjiyi etkilemişmiyfi? Eniştemdede var iki çocukları oldu hemen...tüp bebek fiyatına gelince iyi bir merkezde 15- 20 bini gözden çıkaracan oda ilk denemede tutarsa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?