Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yetersiz veya eksiklik değil nasip ve zaman meselesi işte ama doluyor insan

Bu duyguları ben de yaşadım ve eminim daha kaç kadın vardır aynı böyle hisseden.
Birgün hamile bir arkadaşımla dertleştik dedi ki Allah dağına göre kar verir. Akşamına dua ettim Allah'ım ben dağ değilim kaldıramıyorum isyana düşüyorum bağışla diye

Kızlar ben ovu testini yapmayı bıraktım hem oructan hemde sıtres olmamak için ama 3 4 gündür inanılmaz kaşık ağrım ve göhüs ağrım var bu günde bacaklarıma anlamadım gitti
Canım değerlendirme imkanın carsa değerlendir o halde belki yum gunun ya da yakındır

Çok şükür senin mucizen geldi maşallah rabbim daim etsin sağlıcakla kavuşun inşallah

Merhaba arkadaşlar Yazdıklarınızı okudum hem size hem kendime üzüldüm tam tükendiğim biranda hamile olduğumu öğrenmiştim herşey okadar güzel okadar mükemmel gidiyorduki taki ogüne kadar doğuma yakın bebeğimin anne karnında kalbi durdu şimdi sil baştan tekrardan anne olmak için kaybettiğim evladımın kardeşi olsun diye bu dünyadada anne olabilmek için uğraşıyorum benimle beraber hamile olan herkes kucağına aldı bebeğini bense kalakaldım o hastaneden eli boş dönmek Eve döndüğümde ütülenmiş giydiremediğim kıyafetlerini görmek okadar zordu ki hatırlayınca neler yaşamışım diyorum

Ah şimdi yazdıklarını okuyunca bir kez daha kızdım kendime senin yaşadıklarının yanında neki bemim yaşadıklarım ben daha hisettmemişken sen yolun sonundaymışsın herşeyden önce kadın olmak bu kadar zor işte hangimizin acısı hafiftir ki daha tatmamış olan mı tadıpta yarım kalanmı herkesin ayrı acıyor işte bazen diyorum başka bi şeye benzemiyor hiç komşuda fazla varsa isteyesin para verip satın alasın hiç bi şeye benzemiyor yokluğu acısı sadece allahın bize nasip etmesine ihtiyacımız var

Ah canım benim allah sabır versin tez vakitte rabbim yerini sağlıklı sıhatli evlatlarla doldursun inşallah

Kürtaj sonrası da yapışıklık oluyo
Canım günaydın bende Ecomarı tek geçerim rahim flimi çektirmeden önce çok korkuyordum onedenle uzunca bir süre istanbulda merkez araştırdım buraya ulaştım....girdim nasıl bitti anlamadım bile çok şükür tüpler açıktı ama bir düşük yaptım acaba tekrar çektirmelimiyim üçüncü ayım bu ay düşük yapalı bakalım...

Kızlar bu tüp bebek fiyatları nasıl hele banada anlatın bi tüp takayım kendime belki olur
Canım senin eşinde varilosel haraketi motgolpjiyi etkilemişmiyfi? Eniştemdede var iki çocukları oldu hemen...tüp bebek fiyatına gelince iyi bir merkezde 15- 20 bini gözden çıkaracan oda ilk denemede tutarsa tabi

Benim de düşük sonrası başladı sıkıntılar
Kürtaj sonrası yapışıklık çok yüksek ihtimal
Eger ufacık sıkıntın varsa zaten çıkıyo hsg de Doktor randevundan önce çektirmeni tavsiye ederim
Cevat bey de hsg sonrası kendi kendine hamile kalan çok tanıdığım var
Ordaki personel bizde yaptırıyor bakım işlerini çalıştığım yere çok yakın banada gel ziyarete

Canım senin eşinde varilosel haraketi motgolpjiyi etkilemişmiyfi? Eniştemdede var iki çocukları oldu hemen...tüp bebek fiyatına gelince iyi bir merkezde 15- 20 bini gözden çıkaracan oda ilk denemede tutarsa tabi
Evet canım ameliyattan önce %5 ti ameliyat sonrası %73 oldu çok şükür doktor dedi zaten o değerle imkansız gibi bişey ama şimdi olucak diyorlar zaten bi kere oldu ama kürtaj oldum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…