Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende mi düşük yaptın canım

Evet canım ameliyattan önce %5 ti ameliyat sonrası %73 oldu çok şükür doktor dedi zaten o değerle imkansız gibi bişey ama şimdi olucak diyorlar zaten bi kere oldu ama kürtaj oldum malesef
Çok geçmiş olsun iyi bak düzelmiş olur gene inşallah

Desene çok yakınız benim evde şişlideinşallah canımbakımada gelirim bu corona muhabbeti biterse

Evet canım onun üstüne 6 yapışıklık ameliyatı 8 hsg 1 polip operasyonu
Sonra 1 kere tüp bebek
Off canım çok kötü şeyler yaşamışsın ya bilmiyordum ilk olucak sandım bütün bunlar geride kalsın inşallah

Off canım çok kötü şeyler yaşamışsın ya bilmiyordum ilk olucak sandım bütün bunlar geride kalsın inşallah
İnan çok zordu maddi manevi olarak battım
2 hakkım daha var devlette onlara gerek kalmaz inşallah 3.dede olmazsa 5 yıllık evlilik sürem dolmuş oluyo hemen kurtarıcam bi kız çocuğu

İnan çok zordu maddi manevi olarak battım
2 hakkım daha var devlette onlara gerek kalmaz inşallah 3.dede olmazsa 5 yıllık evlilik sürem dolmuş oluyo hemen kurtarıcam bi kız çocuğu
İnşallah gerek kalmaz canım bata kaç kaldı inşallah sana süpriz yapar bebişin

Kızlar ben yumurta takibi yaptırıyordum derken enfeksiyon çıktı iğneye felan başladım tabi ilişki vs olmuyor geçmesini bekliyorum fakat ben genede takibe devam ettim zaten iğnelerin bitimi yumurtlamam denk gelecekti...en son perşembe gitmiştim soldaki yumurtam büyüyordu ama doktorum tatil diye pazartesi çağırdı çünkü daha 12 mm di...dün evde kendim yumurta takibi yaptım dört testten sadece biri koyu çıkmıştı diğer günlerde aynı şekilde yaptım yumurtlama yoktu bugün doktora tekrar gittim soldaki yumurtam çatlamışbu testlere küfrediyorum kaç saattir bilsem değerlendirirdim dün.sadece biri koyu çıktığı için yanlış deyip es geçtim çünkü.Bunlar dün yaptığım testler canım çok sıkıldı

Eklentiler

• 4E604DB4-DED6-4393-8954-7E56A18A0ABA.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 29
Okudum yazdıklarını çok acı ben7+4 iken düşük yaptım o bile çok acıydı. Seni çok iyi anlıyorum inşallah tez vakitte bebeğin olur sağlıkla kucağına alırdın Allah büyük

İnşallah gerek kalmaz canım bata kaç kaldı inşallah sana süpriz yapar bebişin
2 yada 3 gün var inşallah herhalde bayılırım sevinçten wc de
Tüp bebek sonrası adetim de 30 dk çıkamadım wc den donup kalmıştım
Düşük bu kadar etkilememişti
Yumurtayı canlı toplattım gördüm onu
Transferde ultrasonda gördüm koyarlarken
12 gün sonra peçetede kan çok kötüydü

Benimkiler doğru çıktı bu ay denemek için yaptım öylesine vücudumu tanıyorum çünkü
Birebir tuttu

Canım ya sen neler çekmişsin öyle Allah kolaylık versin birdaha yaşamazsın aynı şeyleri inşallah. Yumurtayı nasıl canlı toplattın korkunç ya

Canım ya sen neler çekmişsin öyle Allah kolaylık versin birdaha yaşamazsın aynı şeyleri inşallah. Yumurtayı nasıl canlı toplattın korkunç ya
Kocaman şişi sapladılar rahime sonra yumurtalığa sonra şişirdiler yumurtalığı bir sıvıyla yakalayıp aldılar tüpe koydular
Ben çok dayanıklıyım kendim istedim
Polip ameliyatını da canlı yaptırdım
Narkoz sevmiyorum gerekmedikçe

Benimkiler doğru çıktı bu ay denemek için yaptım öylesine vücudumu tanıyorum çünkü
Birebir tuttu
Canım benimde hep doğru çıkardı ama neoldu anlamadım geçen ayda aynı testlerle denedim...
Bak geçen ayın testleri demekki herzamanda çok güvenmemk lazım benim akıntım vardı ama her yumurtladığım zamnki gibi olmadı bugün daha çok var mesela

Eklentiler

• 58D7A7FE-3D00-4485-8B50-B82EB72175E1.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 28
Antibiyotik iğnesi bozmuş olabilir

Anammmm kız sen nasıl birşeysin ben kendime dayanıklı derdim senden sonra ben hiç değilmişim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…