Sende mi düşük yaptın canımBenim de düşük sonrası başladı sıkıntılar
Kürtaj sonrası yapışıklık çok yüksek ihtimal
Eger ufacık sıkıntın varsa zaten çıkıyo hsg de Doktor randevundan önce çektirmeni tavsiye ederim
Cevat bey de hsg sonrası kendi kendine hamile kalan çok tanıdığım var
Ordaki personel bizde yaptırıyor bakım işlerini çalıştığım yere çok yakın banada gel ziyarete
Evet canım onun üstüne 6 yapışıklık ameliyatı 8 hsg 1 polip operasyonuSende mi düşük yaptın canım
Çok geçmiş olsun iyi bak düzelmiş olur gene inşallahEvet canım ameliyattan önce %5 ti ameliyat sonrası %73 oldu çok şükür doktor dedi zaten o değerle imkansız gibi bişey ama şimdi olucak diyorlar zaten bi kere oldu ama kürtaj oldum malesef
Desene çok yakınız benim evde şişlideBenim de düşük sonrası başladı sıkıntılar
Kürtaj sonrası yapışıklık çok yüksek ihtimal
Eger ufacık sıkıntın varsa zaten çıkıyo hsg de Doktor randevundan önce çektirmeni tavsiye ederim
Cevat bey de hsg sonrası kendi kendine hamile kalan çok tanıdığım var
Ordaki personel bizde yaptırıyor bakım işlerini çalıştığım yere çok yakın banada gel ziyarete
Off canım çok kötü şeyler yaşamışsın ya bilmiyordum ilk olucak sandım bütün bunlar geride kalsın inşallahEvet canım onun üstüne 6 yapışıklık ameliyatı 8 hsg 1 polip operasyonu
Sonra 1 kere tüp bebek
Evet canım çok şükür inşallah çok beklemez yineÇok geçmiş olsun iyi bak düzelmiş olur gene inşallah
İnan çok zordu maddi manevi olarak battımOff canım çok kötü şeyler yaşamışsın ya bilmiyordum ilk olucak sandım bütün bunlar geride kalsın inşallah
İnşallah gerek kalmaz canım bata kaç kaldı inşallah sana süpriz yapar bebişinİnan çok zordu maddi manevi olarak battım
2 hakkım daha var devlette onlara gerek kalmaz inşallah 3.dede olmazsa 5 yıllık evlilik sürem dolmuş oluyo hemen kurtarıcam bi kız çocuğu
Okudum yazdıklarını çok acı ben7+4 iken düşük yaptım o bile çok acıydı. Seni çok iyi anlıyorum inşallah tez vakitte bebeğin olur sağlıkla kucağına alırdın Allah büyükMerhaba arkadaşlar Yazdıklarınızı okudum hem size hem kendime üzüldüm tam tükendiğim biranda hamile olduğumu öğrenmiştim herşey okadar güzel okadar mükemmel gidiyorduki taki ogüne kadar doğuma yakın bebeğimin anne karnında kalbi durduşimdi sil baştan tekrardan anne olmak için kaybettiğim evladımın kardeşi olsun diye bu dünyadada anne olabilmek için uğraşıyorum benimle beraber hamile olan herkes kucağına aldı bebeğini bense kalakaldım o hastaneden eli boş dönmek Eve döndüğümde ütülenmiş giydiremediğim kıyafetlerini görmek okadar zordu ki hatırlayınca neler yaşamışım diyorum
2 yada 3 gün var inşallah herhalde bayılırım sevinçten wc deİnşallah gerek kalmaz canım bata kaç kaldı inşallah sana süpriz yapar bebişin
Benimkiler doğru çıktı bu ay denemek için yaptım öylesine vücudumu tanıyorum çünküKızlar ben yumurta takibi yaptırıyordum derken enfeksiyon çıktı iğneye felan başladım tabi ilişki vs olmuyor geçmesini bekliyorum fakat ben genede takibe devam ettim zaten iğnelerin bitimi yumurtlamam denk gelecekti...en son perşembe gitmiştim soldaki yumurtam büyüyordu ama doktorum tatil diye pazartesi çağırdı çünkü daha 12 mm di...dün evde kendim yumurta takibi yaptım dört testten sadece biri koyu çıkmıştı diğer günlerde aynı şekilde yaptım yumurtlama yoktu bugün doktora tekrar gittim soldaki yumurtam çatlamışbu testlere küfrediyorum kaç saattir bilsem değerlendirirdim dün.sadece biri koyu çıktığı için yanlış deyip es geçtim çünkü.Bunlar dün yaptığım testler canım çok sıkıldı
Canım ya sen neler çekmişsin öyle Allah kolaylık versin birdaha yaşamazsın aynı şeyleri inşallah. Yumurtayı nasıl canlı toplattın korkunç ya2 yada 3 gün var inşallah herhalde bayılırım sevinçten wc de
Tüp bebek sonrası adetim de 30 dk çıkamadım wc den donup kalmıştım
Düşük bu kadar etkilememişti
Yumurtayı canlı toplattım gördüm onu
Transferde ultrasonda gördüm koyarlarken
12 gün sonra peçetede kan çok kötüydü
Kocaman şişi sapladılar rahime sonra yumurtalığa sonra şişirdiler yumurtalığı bir sıvıyla yakalayıp aldılar tüpe koydularCanım ya sen neler çekmişsin öyle Allah kolaylık versin birdaha yaşamazsın aynı şeyleri inşallah. Yumurtayı nasıl canlı toplattın korkunç ya
Canım benimde hep doğru çıkardı ama neoldu anlamadım geçen ayda aynı testlerle denedim...Benimkiler doğru çıktı bu ay denemek için yaptım öylesine vücudumu tanıyorum çünkü
Birebir tuttu
Antibiyotik iğnesi bozmuş olabilirCanım benimde hep doğru çıkardı ama neoldu anlamadım geçen ayda aynı testlerle denedim...
Bak geçen ayın testleri demekki herzamanda çok güvenmemk lazım benim akıntım vardı ama her yumurtladığım zamnki gibi olmadı bugün daha çok var mesela
Anammmm kız sen nasıl birşeysin ben kendime dayanıklı derdim senden sonra ben hiç değilmişim canımKocaman şişi sapladılar rahime sonra yumurtalığa sonra şişirdiler yumurtalığı bir sıvıyla yakalayıp aldılar tüpe koydular
Ben çok dayanıklıyım kendim istedim
Polip ameliyatını da canlı yaptırdım
Narkoz sevmiyorum gerekmedikçe
Antibiyotik iğnesi etkilermi?Antibiyotik iğnesi bozmuş olabilir
Gitti yumuşum değerlendiremedim gittti gitti giti gittiAntibiyotik iğnesi bozmuş olabilir
Tam temizlensin vücudun öteki ay dene böylesi daha sağlıklı üzülmeGitti yumuşum değerlendiremedim gittti gitti giti gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?