İnşallah hayırlı haberi alırsın balım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bütün çektiğimiz acılara değsin inşallah2 yada 3 gün var inşallah herhalde bayılırım sevinçten wc de
Tüp bebek sonrası adetim de 30 dk çıkamadım wc den donup kalmıştım
Düşük bu kadar etkilememişti
Yumurtayı canlı toplattım gördüm onu
Transferde ultrasonda gördüm koyarlarken
12 gün sonra peçetede kan çok kötüydü
Üzülme inşallah olacak bir günGitti yumuşum değerlendiremedim gittti gitti giti gitti
Ya valla bende artık inanmıyorum testlereKızlar ben yumurta takibi yaptırıyordum derken enfeksiyon çıktı iğneye felan başladım tabi ilişki vs olmuyor geçmesini bekliyorum fakat ben genede takibe devam ettim zaten iğnelerin bitimi yumurtlamam denk gelecekti...en son perşembe gitmiştim soldaki yumurtam büyüyordu ama doktorum tatil diye pazartesi çağırdı çünkü daha 12 mm di...dün evde kendim yumurta takibi yaptım dört testten sadece biri koyu çıkmıştı diğer günlerde aynı şekilde yaptım yumurtlama yoktu bugün doktora tekrar gittim soldaki yumurtam çatlamışbu testlere küfrediyorum kaç saattir bilsem değerlendirirdim dün.sadece biri koyu çıktığı için yanlış deyip es geçtim çünkü.Bunlar dün yaptığım testler canım çok sıkıldı
Amh 0.6 da 1 tane oldu yumurta oda kaliteli çıktı ıprly ve arı sütü kullandımKızlar ben bugün doktora gittim yumurta gelişimi için olan ilaçları sordum sizlerin kullandıkları bana biz geçen günde doktorlarla toplantı yaptık ortak üzerinde konuştuk dedi bu ilaçların faydası yok ama zararıda yok dedi.yumurta kalitesi ve gelişimi için
1- düzenli uyku en geç 11 de uyumuş olmak gerekiyormuş
2- abur cubur yenilmeyecek, tatlı tüketilmiyecek kesinlikle yasak koyulmalı şekerli şeyler hamileliğe engelmiş
3- bol bol sebze tüketilecek ve enaz 2 litre su içilecekmiş
Bunları yapmak gerekiyormuş
Uyku düzeni alt üst olmuş durumda abur cubur yeniyor sebze arada bi yeniyor biz salmış gidiyoruz demmekiKızlar ben bugün doktora gittim yumurta gelişimi için olan ilaçları sordum sizlerin kullandıkları bana biz geçen günde doktorlarla toplantı yaptık ortak üzerinde konuştuk dedi bu ilaçların faydası yok ama zararıda yok dedi.yumurta kalitesi ve gelişimi için
2- abur cubur yenilmeyecek, tatlı tüketilmiyecek kesinlikle yasak koyulmalı şekerli şeyler hamileliğe engelmiş
Valla ben burda duyduğum tüm kullanılan şeyleri sordum güldü zararı yok ama bunlara kesin dikkat edeceksini dedi. Üstelik bu hoca hülya avşarı doğurtan doktorUyku düzeni alt üst olmuş durumda abur cubur yeniyor sebze arada bi yeniyor biz salmış gidiyoruz demmeki
Canım 0.6 amh ile neden 1 yumurta sen doktorunu sorgula bence imkansızAmh 0.6 da 1 tane oldu yumurta oda kaliteli çıktı ıprly ve arı sütü kullandım
Ablamın söylediği gibi tecavüze uğrayanlar nasıl hamile kalıyor yumurtlamayamı denk geliyor deyip dalga geçmişti benimleYa valla bende artık inanmıyorum testlere
Orda Dr seçemiyorsunki üniversite hastanesiCanım 0.6 amh ile neden 1 yumurta sen doktorunu sorgula bence imkansız
Ben ilaç kulanmadım sevmem kullanmayı folik asit hariç bide kürtaj dan sonra antibiyotik içmiştim o kadarValla ben burda duyduğum tüm kullanılan şeyleri sordum güldü zararı yok ama bunlara kesin dikkat edeceksini dedi. Üstelik bu hoca hülya avşarı doğurtan doktor
Bu hocada folik asit ve hamile kalınınca coraspirin içilecek deddi solgarın folik asitini önerdi. Coraspirin bebğin tutunmasınıda sağlıyormuş.Düşüğüm varya coraspirinide her ihtimale karşı içecen dedi hatta 4 binlik özel pıhtılaşma testi var dedi çok ayrıntılı ama hiç gerek yok yapmaya önünü alamayız dedi olurda gebe kalırsan iğnede kullanırız ama 12. Haftadan sonra çünkü daha çok o vakitler bebk düşüyor öncesi düşükler sağlıksız olduğu için düşüyormuş. Ama 18 hafta iğne kullanmakta tercih meselesi dedi. İstersem kullanılabilinirmiş. Bende pıhtılama çıkmamıştı ama şöyleki ikinci bir düşüğü yaşamamk babında tedbir amaçlı herşeyi sorup öğreniyorum neyapalım.Ben ilaç kulanmadım sevmem kullanmayı folik asit hariç bide kürtaj dan sonra antibiyotik içmiştim o kadar
Kötü olmuş senden 4 yumuş çıkardı bence iyi düşün raporlularda özelde yaptırtabiliyormuşOrda Dr seçemiyorsunki üniversite hastanesi
üçte ikisi ni karşılıyor bazı merkezler ben dibe vurdum onada gidememKötü olmuş senden 4 yumuş çıkardı bence iyi düşün raporlularda özelde yaptırtabiliyormuş
Evet ilk aylar çok önemli haklısın şimdi istiyoruz evet ama bi korku herzaman olacak içimizde yine aynı şey olurmu diye allah esirgesin tabiBu hocada folik asit ve hamile kalınınca coraspirin içilecek deddi solgarın folik asitini önerdi. Coraspirin bebğin tutunmasınıda sağlıyormuş.Düşüğüm varya coraspirinide her ihtimale karşı içecen dedi hatta 4 binlik özel pıhtılaşma testi var dedi çok ayrıntılı ama hiç gerek yok yapmaya önünü alamayız dedi olurda gebe kalırsan iğnede kullanırız ama 12. Haftadan sonra çünkü daha çok o vakitler bebk düşüyor öncesi düşükler sağlıksız olduğu için düşüyormuş. Ama 18 hafta iğne kullanmakta tercih meselesi dedi. İstersem kullanılabilinirmiş. Bende pıhtılama çıkmamıştı ama şöyleki ikinci bir düşüğü yaşamamk babında tedbir amaçlı herşeyi sorup öğreniyorum neyapalım.
Canım Ben de özel hastanede oldum hiç öyle bir şey olacağını tahmin etmiyordum benim reglim azaldı yapışıklık çıktı histereskopi oldum histereskopiden sonra gebe kaldımOnun için gittim canım 3 doktora gittim hepside kürtajın temiz yapılmış kim yaptıysa dediler hiç bi soru yok rahim temiz dediler zaten özelde oldum vakumlu kürtaj bi zahmet temiz olsun tonla para harcadım
Tabi sende haklısın zor süreçler Allah yardım etsin canım kendiliğinden olma şansı nekadar diyor doktorlar belki normal yolla olur Allahtan umut kesilmezüçte ikisi ni karşılıyor bazı merkezler ben dibe vurdum onada gidemem
Devlette bile 5000 i buldu çünkü
Şu an dinlenme dönemindeyimTabi sende haklısın zor süreçler Allah yardım etsin canım kendiliğinden olma şansı nekadar diyor doktorlar belki normal yolla olur Allahtan umut kesilmez
Evet canım onun üstüne 6 yapışıklık ameliyatı 8 hsg 1 polip operasyonu
Sonra 1 kere tüp bebek
Off canım çok kötü şeyler yaşamışsın ya bilmiyordum ilk olucak sandım bütün bunlar geride kalsın inşallah
Kızlar ben yumurta takibi yaptırıyordum derken enfeksiyon çıktı iğneye felan başladım tabi ilişki vs olmuyor geçmesini bekliyorum fakat ben genede takibe devam ettim zaten iğnelerin bitimi yumurtlamam denk gelecekti...en son perşembe gitmiştim soldaki yumurtam büyüyordu ama doktorum tatil diye pazartesi çağırdı çünkü daha 12 mm di...dün evde kendim yumurta takibi yaptım dört testten sadece biri koyu çıkmıştı diğer günlerde aynı şekilde yaptım yumurtlama yoktu bugün doktora tekrar gittim soldaki yumurtam çatlamışbu testlere küfrediyorum kaç saattir bilsem değerlendirirdim dün.sadece biri koyu çıktığı için yanlış deyip es geçtim çünkü.Bunlar dün yaptığım testler canım çok sıkıldı
Kızlar ben bugün doktora gittim yumurta gelişimi için olan ilaçları sordum sizlerin kullandıkları bana biz geçen günde doktorlarla toplantı yaptık ortak üzerinde konuştuk dedi bu ilaçların faydası yok ama zararıda yok dedi.yumurta kalitesi ve gelişimi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?