Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Ben de özel hastanede oldum hiç öyle bir şey olacağını tahmin etmiyordum benim reglim azaldı yapışıklık çıktı histereskopi oldum histereskopiden sonra gebe kaldım
Evet ben kürtaj dan sonra kendimi çok fazla araştırırken buldum çok yapışıklık olanıda parça olanıda okudum 2 3 kes ayrı doktorlara gitmemim sebebi o zaten çok şükür hepsi rahmin tertemiz dedi

Evet ben kürtaj dan sonra kendimi çok fazla araştırırken buldum çok yapışıklık olanıda parça olanıda okudum 2 3 kes ayrı doktorlara gitmemim sebebi o zaten çok şükür hepsi rahmin tertemiz dedi
Tatlım ultrason dan bakılan şeyler hsg kadar dogru olsaydı
Hsg ye neden tonla para dökelim biz
Onu anlatmak istiyoruz sana
İnşallah da biz yanılırız ama şansa bırakılacak iş değil bu

İnşallah canım bilemiyorum dün çok üzülmüştüm bu gün sakin kafayla diyorum neden bu kadar yıprattın kendini allah cümlenizin evladını korusun görümcemin de sağlıkla kucağına alsın inşallah herkesin kendi hayatı kendine bizim olmuyor diye onlar çocuk yapmasın mı biz üzülücez diye değilmi ama

Canım bana da sürekli hep aynı şeyi söylediler rahmin tertemiz hiçbir şey yok bir yıl boyunca uğraştım sonra hsg çektirdim hepsi Hsgde çıktı

İstemeseler de çektir öyle git doktora doğru adımlarla ilerle vakit kaybı olmasın

Pardon canım bekleyeli 3 ay oldu olalı 5. ay

İstemeseler de çektir öyle git doktora doğru adımlarla ilerle vakit kaybı olmasın
Bu süreçten sonra artık bizi bekleyen o zaten dediğim gibi daha öncesi sadece istiyorduk ama üstüne düşmüyorduk olucak falan kafasındaydık bikere tadınca ondan sonrası başladı işte olsun ne gerekiyorsa diye

Şu an dinlenme dönemindeyim
İlaçların etkisi varken hâlâ evde bişeyler denedim belki olur kendiliğinden
Tatlım ordaki Drlarla bu tip şeyler konuşamıyoruz onu bunu yap git gel getir bu şekilde
Anammm kız nazi kampımı oradı

Aynen canım folik asitte önerdi zaten süpersin bende dikkat edecem daha çok

Tabiki etkiler testler doğru çıkıyo çünkü
Ya zaten bu aydan çok umutlu değildim iğnelerim bitti çokşükür önümüzdeki maçlara bakalım denemeye devam baktık olmuyor sanırım temmuz gibi tüp bebek yapacam oda olmazsa sonra zaten okul açılacak tuttu tuttu tutmadı yoğurt çalacam kendi kendime

Umudumuz bi tüpe kaldı desene

Kızlar ben yemek yapayım iftara sonra spor var duş vs derken çok iş var çoköpüyorum hepinizi dikkatli olun karışmayın kimseye uslu uslu yumurtlamayı bekleyin

Anammm kız nazi kampımı oradı
Orda benim gibi birsürü kadın var sıra bekleyen
Kötü iş yapma ihtimalleri de az birsürü ögrenci her aşamada bizleri izliyor
Varsın öyle davransınlar ben lafa değil icraata bakarım
Ayrıca tonlarca para harcamak özelde saçma
Devlette hakkı varken
Apartman satan biliyorum yine olmadı hakbuki bir yada iki yetim evlat edinebilirlerdi
Yalnız başlarına yaşlanıyorlar şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…