Tabiki etkiler testler doğru çıkıyo çünküAntibiyotik iğnesi etkilermi?
Evet ben kürtaj dan sonra kendimi çok fazla araştırırken buldum çok yapışıklık olanıda parça olanıda okudum 2 3 kes ayrı doktorlara gitmemim sebebi o zaten çok şükür hepsi rahmin tertemiz dediCanım Ben de özel hastanede oldum hiç öyle bir şey olacağını tahmin etmiyordum benim reglim azaldı yapışıklık çıktı histereskopi oldum histereskopiden sonra gebe kaldım
Tatlım ultrason dan bakılan şeyler hsg kadar dogru olsaydıEvet ben kürtaj dan sonra kendimi çok fazla araştırırken buldum çok yapışıklık olanıda parça olanıda okudum 2 3 kes ayrı doktorlara gitmemim sebebi o zaten çok şükür hepsi rahmin tertemiz dedi
İnşallah canım bilemiyorum dün çok üzülmüştüm bu gün sakin kafayla diyorum neden bu kadar yıprattın kendini allah cümlenizin evladını korusun görümcemin de sağlıkla kucağına alsın inşallah herkesin kendi hayatı kendine bizim olmuyor diye onlar çocuk yapmasın mı biz üzülücez diye değilmi amaCanım çok zor şeyler atlatmışsın inşallah allahım sanada en kısa zamanda nasip eder.
Kuzum dünkü yazını okudum . Bence kötü insanım diye sakın düşünme . Ama lütfen kıskanma duygusuna yaşama kısmanmak çünkü insana negatif enerji çeker. Bence senin ki kıskanmak değil Neden biliyormusun eğer görümcen ilk hamile kaldığında sana söyleseydi eminim bu kadar üzülmezdin. Saklayıp sonra söylemek daha ayıp geliyor bana. İnşallah en allah nasip edecek ve anne olacaksın inan buna.
Canım kullandığın iğne yumurtlamayı etkilemiştir mutlaka normalde ağrı kesici içmeyi bile öneemiyorlar. Bence tedavin tamamlandıktan sonra deneme yapmalısın.en sağlıklısı o . Ama denemek istersen pik gördüğün gün dahil en az 3 gün üst üste ilişki dene derim.
Bunların hepsini uyguluyorum canım . İnşallah faydası olur. Çünkü sağlıklı beslenmek yumurta kalitesini artırıyor.birde omega 3 ve folik asiti kullanmak gerek. Onlarda yumurta kalitesini artırıyor.
Canım bana da sürekli hep aynı şeyi söylediler rahmin tertemiz hiçbir şey yok bir yıl boyunca uğraştım sonra hsg çektirdim hepsi Hsgde çıktıEvet ben kürtaj dan sonra kendimi çok fazla araştırırken buldum çok yapışıklık olanıda parça olanıda okudum 2 3 kes ayrı doktorlara gitmemim sebebi o zaten çok şükür hepsi rahmin tertemiz dedi
Aynen bende bu durumda kaldım boşa 1 yıl ultrason başka hsg başkaCanım bana da sürekli hep aynı şeyi söylediler rahmin tertemiz hiçbir şey yok bir yıl boyunca uğraştım sonra hsg çektirdim hepsi Hsgde çıktı
Tatlım ultrason dan bakılan şeyler hsg kadar dogru olsaydı
Hsg ye neden tonla para dökelim biz
Onu anlatmak istiyoruz sana
İnşallah da biz yanılırız ama şansa bırakılacak iş değil bu
Canım şansla ilgisi yok dediğiniz doğru ama daha 3 ay oldu kürtaj olalı bekliyorum bende zaten kürtaj dan sonra bu virüs süreci başladı başlamasaydı şimdi belkide tedavi sürecindeydik
Bu süreçten sonra artık bizi bekleyen o zaten dediğim gibi daha öncesi sadece istiyorduk ama üstüne düşmüyorduk olucak falan kafasındaydık bikere tadınca ondan sonrası başladı işte olsun ne gerekiyorsa diyeİstemeseler de çektir öyle git doktora doğru adımlarla ilerle vakit kaybı olmasın
Anammm kız nazi kampımı oradıŞu an dinlenme dönemindeyim
İlaçların etkisi varken hâlâ evde bişeyler denedim belki olur kendiliğinden
Tatlım ordaki Drlarla bu tip şeyler konuşamıyoruz onu bunu yap git gel getir bu şekilde
Aynen canım folik asitte önerdi zaten süpersin bende dikkat edecem daha çokCanım çok zor şeyler atlatmışsın inşallah allahım sanada en kısa zamanda nasip eder.
Kuzum dünkü yazını okudum . Bence kötü insanım diye sakın düşünme . Ama lütfen kıskanma duygusuna yaşama kısmanmak çünkü insana negatif enerji çeker. Bence senin ki kıskanmak değil Neden biliyormusun eğer görümcen ilk hamile kaldığında sana söyleseydi eminim bu kadar üzülmezdin. Saklayıp sonra söylemek daha ayıp geliyor bana. İnşallah en allah nasip edecek ve anne olacaksın inan buna.
Canım kullandığın iğne yumurtlamayı etkilemiştir mutlaka normalde ağrı kesici içmeyi bile öneemiyorlar. Bence tedavin tamamlandıktan sonra deneme yapmalısın.en sağlıklısı o . Ama denemek istersen pik gördüğün gün dahil en az 3 gün üst üste ilişki dene derim.
Bunların hepsini uyguluyorum canım . İnşallah faydası olur. Çünkü sağlıklı beslenmek yumurta kalitesini artırıyor.birde omega 3 ve folik asiti kullanmak gerek. Onlarda yumurta kalitesini artırıyor.
En güzeli canım insan sağlıklı beslenimce kendini daha iyi hissediyor.Aynen canım folik asitte önerdi zaten süpersin bende dikkat edecem daha çok
Ya zaten bu aydan çok umutlu değildim iğnelerim bitti çokşükür önümüzdeki maçlara bakalım denemeye devam baktık olmuyor sanırım temmuz gibi tüp bebek yapacam oda olmazsa sonra zaten okul açılacak tuttu tuttu tutmadı yoğurt çalacam kendi kendimeTabiki etkiler testler doğru çıkıyo çünkü
Umudumuz bi tüpe kaldı deseneYa zaten bu aydan çok umutlu değildim iğnelerim bitti çokşükür önümüzdeki maçlara bakalım denemeye devam baktık olmuyor sanırım temmuz gibi tüp bebek yapacam oda olmazsa sonra zaten okul açılacak tuttu tuttu tutmadı yoğurt çalacam kendi kendime
Umut fakirin teknesidir neyapakUmudumuz bi tüpe kaldı desene
Kolay gelsinKızlar ben yemek yapayım iftara sonra spor var duş vs derken çok iş var çoköpüyorum hepinizi dikkatli olun karışmayın kimseye uslu uslu yumurtlamayı bekleyin
Aynen öyleUmut fakirin teknesidir neyapak
Orda benim gibi birsürü kadın var sıra bekleyenAnammm kız nazi kampımı oradı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?