Testleri aldığım bayana sordum oda ilaç kullanıyor mu dedi ben söylemeden aldığın antibiyotik ten olmuş öyleCanım benimde hep doğru çıkardı ama neoldu anlamadım geçen ayda aynı testlerle denedim...
Bak geçen ayın testleri demekki herzamanda çok güvenmemk lazım benim akıntım vardı ama her yumurtladığım zamnki gibi olmadı bugün daha çok var mesela
canım üzülme vardr bunda da bı hayır enfeksiyon vardı diyorsun Rabb'im neyden sakındiğini bilemeyiz biz şer görüyorz ama insAllah enfeksiyon geçince sağlıkla degerlendiririsinzKızlar ben yumurta takibi yaptırıyordum derken enfeksiyon çıktı iğneye felan başladım tabi ilişki vs olmuyor geçmesini bekliyorum fakat ben genede takibe devam ettim zaten iğnelerin bitimi yumurtlamam denk gelecekti...en son perşembe gitmiştim soldaki yumurtam büyüyordu ama doktorum tatil diye pazartesi çağırdı çünkü daha 12 mm di...dün evde kendim yumurta takibi yaptım dört testten sadece biri koyu çıkmıştı diğer günlerde aynı şekilde yaptım yumurtlama yoktu bugün doktora tekrar gittim soldaki yumurtam çatlamışbu testlere küfrediyorum kaç saattir bilsem değerlendirirdim dün.sadece biri koyu çıktığı için yanlış deyip es geçtim çünkü.Bunlar dün yaptığım testler canım çok sıkıldı
ayyy cnm Rabb'im çektiklerinn mükâfatını veriir insAllahKocaman şişi sapladılar rahime sonra yumurtalığa sonra şişirdiler yumurtalığı bir sıvıyla yakalayıp aldılar tüpe koydular
Ben çok dayanıklıyım kendim istedim
Polip ameliyatını da canlı yaptırdım
Narkoz sevmiyorum gerekmedikçe
kolay gelisn cnmKızlar ben yemek yapayım iftara sonra spor var duş vs derken çok iş var çoköpüyorum hepinizi dikkatli olun karışmayın kimseye uslu uslu yumurtlamayı bekleyin
Amin insAllah canım
Oh daha ne olsun afiyet bal şeker olsun allah olmayanlara da versin inşallah bende hamur yoğurdum bizimki piza istedi yapam dedim yanına çorba salata bu günde böyle olsunSlm kızlar mutfak temizliğinin kalanını yaptım şükür bitti ikindi namazını da kilarsam insAllah uzanirim biraz muhtemelen için geçer yoruldum az yemeğim vardı biraz ıspanak yeşil fasulye yemegi yanına çorba salata tamamdr sizler napiosnz
Çok yorma kendini amaaaSlm kızlar mutfak temizliğinin kalanını yaptım şükür bitti ikindi namazını da kilarsam insAllah uzanirim biraz muhtemelen için geçer yoruldum az yemeğim vardı biraz ıspanak yeşil fasulye yemegi yanına çorba salata tamamdr sizler napiosnz
saol kuzum size de afiyet olsun pizza benim kız da istiyordu bı ara hep unutuyorumOh daha ne olsun afiyet bal şeker olsun allah olmayanlara da versin inşallah bende hamur yoğurdum bizimki piza istedi yapam dedim yanına çorba salata bu günde böyle olsun
Yok cnm dinlene dinlene yapıyorum zaten saolaisn amin insAllahÇok yorma kendini amaaa
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Allah kabul etsin cnm bende şimdi kalkacam insAllahBen bi namaz kılıp geliyorum hemen
Bı gün yaparsın canım inşallahsaol kuzum size de afiyet olsun pizza benim kız da istiyordu bı ara hep unutuyorum
Yok cnm dinlene dinlene yapıyorum zaten saolaisn amin insAllah
Allah razı olsun canım cümlemizinAllah kabul etsin cnm bende şimdi kalkacam insAllah
Amin canımAllah razı olsun canım cümlemizin
eşim hiç tüp bebeğe yanaşmıyor ianiyorum doğal yolla olacak diyor bı kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı sonra zaten eşim moane oldu sperm hızı düşükmüş ama doktor olumsuz konuşmadı bir kez daha kontrole gidemedik bu coronadan dolayıİşte gerçekten vücudumuzu tanıyınca her şey daha kolay ben catladigini bile akıntı ile seviyorum artık ovu testi yapa yapa öğrendim
Kuzum sizin eğer sperm sorununuz yoksa neden aşılama denemiyorsunuz? Veya yumurta geliştirici hap, iğne vs?
Takviye alıyor mu peki eşin? Canım elbette doğal yolla olmasını hepimiz isteriz, ama bazen sebepler vardır ve o sebepleri kaldırmak gerekir. Kimse hastaneye gitmeye muayene olmaya iğne vurulmaya bayılmıyor keske bunlara hiç gerek kalmasaeşim hiç tüp bebeğe yanaşmıyor ianiyorum doğal yolla olacak diyor bı kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı sonra zaten eşim moane oldu sperm hızı düşükmüş ama doktor olumsuz konuşmadı bir kez daha kontrole gidemedik bu coronadan dolayı
Yok ne tek e vitamini kullandı ben istiyorum iğneye de her şeye de razıyım yeter ki bebeğim olsun ama eşim çok inat okadar inanıyor ki olacağına ben ne yapacağım i bilmiyorumTakviye alıyor mu peki eşin? Canım elbette doğal yolla olmasını hepimiz isteriz, ama bazen sebepler vardır ve o sebepleri kaldırmak gerekir. Kimse hastaneye gitmeye muayene olmaya iğne vurulmaya bayılmıyor keske bunlara hiç gerek kalmasa
insAllah sağlıkla olur cnm tedavisiz o zmn eşler aynı fikirde değilse de zor durumYok ne tek e vitamini kullandı ben istiyorum iğneye de her şeye de razıyım yeter ki bebeğim olsun ama eşim çok inat okadar inanıyor ki olacağına ben ne yapacağım i bilmiyorum
İnşallah canım çok sağolinsAllah sağlıkla olur cnm tedavisiz o zmn eşler aynı fikirde değilse de zor durum
A.selam hos geldin canimSelamın aleyküm. Ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?