Hoşbuldum.. NasılsınA.selam hos geldin canim
Hoşgeldin kraliçemSelamın aleyküm. Ben geldimmmm
İyiyim çok şükür sağol canım annemlen oturuyoz sen nasilsinHoşbuldum.. Nasılsın
Aleyküm selam canım hoş geldinSelamın aleyküm. Ben geldimmmm
Bugün kü istihbaratHoşbuldum aşk kokulularım ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ q çok özledim heeeee
inşallah tez vakitte sağlıkla olur kuzum.Yok ne tek e vitamini kullandı ben istiyorum iğneye de her şeye de razıyım yeter ki bebeğim olsun ama eşim çok inat okadar inanıyor ki olacağına ben ne yapacağım i bilmiyorum
Gözün aydın canım11 mayıs ta benim sektör açılıyo kuaförler güzellik salonları
Canım keçiboynuzu özü ve arı sütü bal polen karışımını bir dene istersen onlara hayır demez belki, birde erkeklere özellikle çakşır suyu çok iyi geliyormuş .birde kızlar sabah ilişki deneyin sabah spermler daha hareketli olurİnşallah canım çok sağolevet çok zor inadını nasıl kircam bilmiyorum
Ayyy Allah'ım n'olur nolur nolurCanım ben aslında dündü batım yanlış vermişim galiba aybush a. Gelen giden yok hala inş gelmez de
Ayyy Allah'ım n'olur nolur nolurinşallah gelmez bebiş gelir inşallah
Çok sağol canım hangi ilaçlar ben alıp versem olur mu reçetesizinşallah tez vakitte sağlıkla olur kuzum.Keçi boynuzu kürů yapın veya eczaneden özü nü alın. Takviye ilaçlar var onları kullansa keşke
Olabilir henüz çıkmayabilir, gecikme de olabilir biz güzele niyetlenelimİnşlavaboya hep korkuyla gidiyorum acaba oldummu diye. Bugün sabah test yaptım ama negatif çıktı bakalım bekliyorum
Vitamin takviyesi canım eczaneye sorsanız fa verebilir. PromenK var mesela bir araştır onun gibi bir sürü destek var. Çinko, e vitamini, L Arginin, Koenzim Q10 vs bir sürü şey var içeriğindeÇok sağol canım hangi ilaçlar ben alıp versem olur mu reçetesiz
Olabilir henüz çıkmayabilir, gecikme de olabilir biz güzele niyetlenelimherhangi özel bir şey yaptın mi bu ay?
Canım dün iğne olmadım vücutta kalmışsa bilemem cumartesi iğnem bitmişti. Hayırlısı artık bakalım... benim testlerle imtihamın başka hamileyken iki gün önce erken gebelik testi almıştım 80 tl ye hemide fakat negatif çıkmıştı iki gün sonra ucuz testlerde pozitif gördüm gidip kan vermiştim 333 çıkmıştı. Testler beni yanıltmayı seviyorTestleri aldığım bayana sordum oda ilaç kullanıyor mu dedi ben söylemeden aldığın antibiyotik ten olmuş öyle
Ay hadi bakalım.insallah11. Günü yumurtlama günüm o günden başlayıp 1 hafta boyunca hergün değerlendirdik. Daha sonrada gün aşırı devam ettik. Eşim bu arada ileri hareketlilik de sıkıntısı olduğu için keçiboynuzu kürü ve vitamin takviyesi aldı:) 25 günde bir olduğum için bi arkadaşında dediği gibi geç yumurtlayabilirmişim öyle umut ediyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?