Aynen canım vardır bundada bir hayır seninde menü çok sağlammış canım afiyet şifa olsuncanım üzülme vardr bunda da bı hayır enfeksiyon vardı diyorsun Rabb'im neyden sakındiğini bilemeyiz biz şer görüyorz ama insAllah enfeksiyon geçince sağlıkla degerlendiririsinz
ayyy cnm Rabb'im çektiklerinn mükâfatını veriir insAllah
kolay gelisn cnm
Amin insAllah canım
Çok sağol canım yarın alabileceklerimi alcam inşallah bu ara da yeni bat 1 Haziran benim için bı önerin var mı canımOlabilir henüz çıkmayabilir, gecikme de olabilir biz güzele niyetlenelimherhangi özel bir şey yaptın mi bu ay?
Vitamin takviyesi canım eczaneye sorsanız fa verebilir. PromenK var mesela bir araştır onun gibi bir sürü destek var. Çinko, e vitamini, L Arginin, Koenzim Q10 vs bir sürü şey var içeriğinde
Saol cnm Allah razı olsunAynen canım vardır bundada bir hayır seninde menü çok sağlammış canım afiyet şifa olsun
Kuzum sperm değerleri tam olarak nedir? Sen alttan muayene oldun mu kaç folikul gözlendi? Klomen kullandığında kaçıncı günde kaç yumurtan olgunlaştı bunlar önemliÇok sağol canım yarın alabileceklerimi alcam inşallah bu ara da yeni bat 1 Haziran benim için bı önerin var mı canım ♥
Bak ne diyo bak yaTansiyon düşmesi de bir belirti mi acaba
Spermileri hareket hizi%28 alttan muane oldum doktor saydi bir defasında 6 7 tane dedi gayet iyi gozukuyo demişti sonra eşimin testine bakınca önce eşin tedavi olmalı dedi iste bu koronadan dolayı ikinci testi istemişti başka bir labaratuvar önermişti gidemedik klomani da bir yıl önce kullandım adetim 10. Günü 16 milim bitanesi diğerleri de istediğim boyutta değil demişti 10 mllermisKuzum sperm değerleri tam olarak nedir? Sen alttan muayene oldun mu kaç folikul gözlendi? Klomen kullandığında kaçıncı günde kaç yumurtan olgunlaştı bunlar önemli
Zaten biri baskın olur diğerleri genelde küçük kalır. MaşAllah canım yaşına göre yumurtalar bana kalırsa çok iyi. Boşa zaman kaybetmeyin en azından aşılama deneyin tabi aşılama tutma ihtimali de çok yüksek değil ama o esnada yine zen yumurta geliştirici iğne kullanmıştım oluyorsun yumurtaların daha kaliteli oluyor. Eşinin de spermleri seçiliyor yani ihtimal artmış oluyorSpermileri hareket hizi%28 alttan muane oldum doktor saydi bir defasında 6 7 tane dedi gayet iyi gozukuyo demişti sonra eşimin testine bakınca önce eşin tedavi olmalı dedi iste bu koronadan dolayı ikinci testi istemişti başka bir labaratuvar önermişti gidemedik klomani da bir yıl önce kullandım adetim 10. Günü 16 milim bitanesi diğerleri de istediğim boyutta değil demişti 10 mllermis
Süper ama ben kuaföre gitmeye korkarım istanbul çok fena ya11 mayıs ta benim sektör açılıyo kuaförler güzellik salonları
Eşimi ikna edebilirimiyim bende öyle hiç ağlamam sizlanmam yanında ondanmi bilmiyorum ama takmış doğal yoldan olacak diyor sadece sen sakın ol rahat ol o zaman olacak diyor ben de Rabbime sığındım artikZaten biri baskın olur diğerleri genelde küçük kalır. MaşAllah canım yaşına göre yumurtalar bana kalırsa çok iyi. Boşa zaman kaybetmeyin en azından aşılama deneyin tabi aşılama tutma ihtimali de çok yüksek değil ama o esnada yine zen yumurta geliştirici iğne kullanmıştım oluyorsun yumurtaların daha kaliteli oluyor. Eşinin de spermleri seçiliyor yani ihtimal artmış oluyor
Tamam kuzum öyle diyorsa sen stres yapma ki o da iyice yapmasın. Ama takviyeye ikna etEşimi ikna edebilirimiyim bende öyle hiç ağlamam sizlanmam yanında ondanmi bilmiyorum ama takmış doğal yoldan olacak diyor sadece sen sakın ol rahat ol o zaman olacak diyor ben de Rabbime sığındım artik
Onları alcam ilgin için çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden canimTamam kuzum öyle diyorsa sen stres yapma ki o da iyice yapmasın. Ama takviyeye ikna et
Ah canım erkekler çabuk sıkılırlar ama sen üzülme stresten falan böyle davranmıştır düzelir inşallahBu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Günaydın canım, inşallah önümüzdeki ay
Kaç aydır istiyorsun ilk bebek mi?
Şartlanarak ilişki erkekler üzerinde ters tepebilir keşke öyle demeseydinBu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Merhaba canım bi süredir takip etmiyorum durumun ne bilmiyorum ama bu konuya takılma benim eşimde öyle baskı altında hissediyorlar kendilerini. Mesela bana söyleme dedi bugün şu günü diye. Birde bilmiyorum nasıl takip ediyorsun yumurtlama gününü ama mesela tarihler umduğumuz gibi gitmiyor. Örneğin takvimde 14. Günü diyor düzenimde 28 benim doktor 13. Günü gel demişti ama 13 gün bu gün yani 5 mayısa denkti doktor bugün gel yarın yokum dedi 4 mayısta gittim baktıki yumurta çatlamış. Ben garantiye alıp ovulasyon testi ile takip etmiştim değerlendirdim. Eşime söylemedim o günler gelene kadar pek yanaşmıyorum doğal olarak günler gelince yanaşınca hemen olur diyor. Bu arada pko görünümü var dedi yumurtalıkta nisanda düşük yaptım. Bu ay hayıt otu ve incir kürü yaptım sanırım erken gelişmiş ve çatlamış olduBu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Ovulasyon testi ile takip ediyorum. Testi aldığım kişi test pik yapınca üstüste 3gün ilişki dedi. O yüzden söylemek durumundaydım yumurtlama olduğunu. Soğan kürü yapmıştım o kadar berbat tada rağmen içtim 15 gün. Hatta bal tarçın çörekotu yaparım adet olunca diyordum ama hevesim tamamen kaçtı. Bilmiyorum nolacak adete 2-3 gün var 2haftadır ilişki yok zaten.Merhaba canım bi süredir takip etmiyorum durumun ne bilmiyorum ama bu konuya takılma benim eşimde öyle baskı altında hissediyorlar kendilerini. Mesela bana söyleme dedi bugün şu günü diye. Birde bilmiyorum nasıl takip ediyorsun yumurtlama gününü ama mesela tarihler umduğumuz gibi gitmiyor. Örneğin takvimde 14. Günü diyor düzenimde 28 benim doktor 13. Günü gel demişti ama 13 gün bu gün yani 5 mayısa denkti doktor bugün gel yarın yokum dedi 4 mayısta gittim baktıki yumurta çatlamış. Ben garantiye alıp ovulasyon testi ile takip etmiştim değerlendirdim. Eşime söylemedim o günler gelene kadar pek yanaşmıyorum doğal olarak günler gelince yanaşınca hemen olur diyor. Bu arada pko görünümü var dedi yumurtalıkta nisanda düşük yaptım. Bu ay hayıt otu ve incir kürü yaptım sanırım erken gelişmiş ve çatlamış oldu ☺ Ek olarak yunurta kalitesi ve gelişimine destek olarak omega içeren vitamin takviyesi kullanıyorum folik asitte var içinde bununda faydası oldu. Tabi yumurtayı görsem daha iyiydi ama bakalım öbür ay daha erken gelirsin olmazsa gebelik dedi tutunması için duphaston verdi bugün başladım onada. Tavsiyem hayıt otu incir kürü birlikte kullanmak ve tabiki omega folik asit içeren vitamin takviyesi protein destekli beslenmek.
Üzülme kuzum değerler düzelsin sende bir sıkıntı yoksa olur inşallahCanım kusura bakma çok giremiyorum şimdi gördüm mesajını. Evet ilk bebek bu ay 1 yıl olacak istiyorum daha hamile kalamadım. Eşimde sayı hareket sıkıntısı vardı düzeldi biraz daha ama hâlâ bişey yok. Virus olmasa bu ay aşılamaya başlayacaktık onu da ertelemek durumunda kaldık. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?