Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç ay bizim de aynı oldu. O güne gelince aramıza kara kedi giriyordu sanki, küslük kavga bir ara artık dedim bilerek yapıyorsun. Sonra baktım aslında onun yaptığı bir şey yok ben kendim çok istediğim için iyice stres oluyorum (Tabi ister istemez eşler de oluyor) yansıyor mutlaka ilişkiye.
Sadece biz istemiyoruz canım sadece biz üzülmüyoruz. Bir gece öyle bir duruma geldik ki koca adam hüngür hüngür sesli sesli ağladı ben çocuğumuz olmasını istemiyor muyum diye aklıma geldikçe kendimi hep suçladım.
O günden sonra bıraktım ve eşimle acımı da mutluluğumu da paylaştım. Hamdolsun üzerinden çok geçmeden geldi meleğimiz. Geçen gün diyor ki bana çocuk olunca hırçınlıgin gitti.melek gibi oldun.
Demem o ki inan birçoğumuz yaşıyoruz bunları, tek çözümü eşinle birlikte aşmak onsuz asla çözümü yok. Dertleş içini dök sana da çok iyi gelecek
Allah var gam yok ♥

Inşallah en yakın zamanda atlatırız da devam ederiz tedavilere

Kaç ay ovulasyon testi ile takip ettim tık diye gününü yakaladığım da çok oldu, Öyle üç gün diyorlar ya hah onu da yakaladigimiz günler oldu. Bebek ne zaman mı geldi tek ilişki olduğu zaman. Allah Ol dediği zaman yani...
Hadi bat ver ve geri dön

İnşallah çözülür canım, sağolasın

Gecegece güldürdün beni canım ya bir yandan da gözümden yaş geldi. Bat 7mayıs

Canım umutsuzluga kapılma lütfen erkekler farklı düşünüyor ilişkiye sartlanmak onları da strese sokuyor bende eşime çok kızardım sen benim kadar istemiyorsun adet olunca hiç uzulmuyosun zaten istemiyorsun tamam vazgeçtim dediğim çok oldu yani ama bizlerde çok etkileniyoruz bu sartlanma konusunda ilişkinin seyrini çok değiştiriyo bana kalırsa erkeklerin spermi bizimde yumurtlamayı hatta bence ilişki anında spermi yumurtalıklara iletilmesine bile etkili yumurtlamayı yakaladığımız zamanlar da üst üste ilişki de oldu olmadı mı olmuyor nasip

Hadi bakalım inşallah mutluluktan da yaş gelir buraya çift çizgi fotosu attığında o zaman Bismillah yeni umutlarla
Ahh canım ahh. İçimi umutlandırdın her ne kadar umutlanmak istemesem de. Hamilelerin duası kabul olur dua et benim için. Bu arada kaç haftalık oldu cinsiyet belli mi?

Ahh canım ahh. İçimi umutlandırdın her ne kadar umutlanmak istemesem de. Hamilelerin duası kabul olur dua et benim için. Bu arada kaç haftalık oldu cinsiyet belli mi?
14 haftalık Kız
Sen şimdi kırgınsın hem eşine hem beklediğin bu kadar zamana, o yüzden böyle düşünüyorsun.. bak bu ay o kadar çok gebemiz oldu ki... Bi okusan kimi bir buçuk yıl üzerine onca tedaviye rağmen kendiliğinden, kimi tüp bebek öncesi sürpriz gelen... pes edip umut etmeseler gelmezdi zaten.
Her zaman burdaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorum sana da özel edicem emin ol

Allah razı olsun canım. Sağlıklı hamilelikler diliyorum sana. İsim düşündünüz mü peki?

Allah razı olsun canım. Sağlıklı hamilelikler diliyorum sana. İsim düşündünüz mü peki?
Hepimize inşallah kuzumm hepimize hâlâ düşünüyoruz birkaç isim var ama ortak noktaya varmadık henüz. Bide isimleri araştırmam lazım atıyorum mesele diyorlar ki falanca isimli çocuklar hiç uyumaz

Hepimize inşallah kuzumm hepimize hâlâ düşünüyoruz birkaç isim var ama ortak noktaya varmadık henüz. Bide isimleri araştırmam lazım atıyorum mesele diyorlar ki falanca isimli çocuklar hiç uyumaz
Anlamı da önemli çocuğa etkisi de önemli tabi

Günaydın kızlar
Kızlar naçizane tavsiyem illa ovulasyon günü birlikte olmayın ovulasyona yakın günlerde birlikte olmak çok önemli döllenme açısından çünkü içerde hazır sprem beklerde döllenme şansı daha yüksek oluyor

Eklentiler

• 2AE6000E-00C8-4AA6-9C21-B6D84BA61E3B.webp
    39 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı geceler diliyorum

Canın hiç üzülme benim eşimde bu ay o kadar stres olduki ovulasyon günü ilişki oldu ama adam stresten boşalamadı ve en son ilişki ovulasyondan 3 gün önce oldu .en güzeli sen ovulasyona kadar adana yanaşma canınız isteyince olsun ovuvasyon testini gizliden yap ovulasyonu gördüğün zamanda istekli ol ve yanal adama hissettirmeden .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…