- 20 Mart 2011
- 13.959
- 32.565
- 798
Kaç ay bizim de aynı oldu. O güne gelince aramıza kara kedi giriyordu sanki, küslük kavgaBu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Üzülme kuzum değerler düzelsin sende bir sıkıntı yoksa olur inşallahben de bir yıl üstüne gebe kaldım yumurta geliştirici iğne kullandım. Bazen çok basit çözümü oluyor, virüs birçok arkadaşımızı mağdur etti bu konuda
Kaç ay ovulasyon testi ile takip ettim tık diye gününü yakaladığım da çok oldu, Öyle üç gün diyorlar ya hah onu da yakaladigimiz günler oldu. Bebek ne zaman mı geldi tek ilişki olduğu zaman. Allah Ol dediği zaman yani...Ovulasyon testi ile takip ediyorum. Testi aldığım kişi test pik yapınca üstüste 3gün ilişki dedi. O yüzden söylemek durumundaydım yumurtlama olduğunu. Soğan kürü yapmıştım o kadar berbat tada rağmen içtim 15 gün. Hatta bal tarçın çörekotu yaparım adet olunca diyordum ama hevesim tamamen kaçtı. Bilmiyorum nolacak adete 2-3 gün var 2haftadır ilişki yok zaten.
İnşallah canımInşallah en yakın zamanda atlatırız da devam ederiz tedavilere
İnşallah çözülür canım, sağolasınKaç ay bizim de aynı oldu. O güne gelince aramıza kara kedi giriyordu sanki, küslük kavgabir ara artık dedim bilerek yapıyorsun. Sonra baktım aslında onun yaptığı bir şey yok ben kendim çok istediğim için iyice stres oluyorum (Tabi ister istemez eşler de oluyor) yansıyor mutlaka ilişkiye.
Sadece biz istemiyoruz canım sadece biz üzülmüyoruz. Bir gece öyle bir duruma geldik ki koca adam hüngür hüngür sesli sesli ağladı ben çocuğumuz olmasını istemiyor muyum diyeaklıma geldikçe kendimi hep suçladım.
O günden sonra bıraktım ve eşimle acımı da mutluluğumu da paylaştım. Hamdolsun üzerinden çok geçmeden geldi meleğimiz. Geçen gün diyor ki bana çocuk olunca hırçınlıgin gitti.melek gibi oldun.
Demem o ki inan birçoğumuz yaşıyoruz bunları, tek çözümü eşinle birlikte aşmak onsuz asla çözümü yok. Dertleş içini dök sana da çok iyi gelecek
Allah var gam yok ♥
Gecegece güldürdün beni canım ya bir yandan da gözümden yaş geldi. Bat 7mayısKaç ay ovulasyon testi ile takip ettim tık diye gününü yakaladığım da çok oldu, Öyle üç gün diyorlar ya hah onu da yakaladigimiz günler oldu. Bebek ne zaman mı geldi tek ilişki olduğu zaman. Allah Ol dediği zaman yani...
Hadi bat ver ve geri dön
Canım umutsuzluga kapılma lütfen erkekler farklı düşünüyor ilişkiye sartlanmak onları da strese sokuyor bende eşime çok kızardım sen benim kadar istemiyorsun adet olunca hiç uzulmuyosun zaten istemiyorsun tamam vazgeçtim dediğim çok oldu yani ama bizlerde çok etkileniyoruz bu sartlanma konusunda ilişkinin seyrini çok değiştiriyo bana kalırsa erkeklerin spermi bizimde yumurtlamayı hatta bence ilişki anında spermi yumurtalıklara iletilmesine bile etkili yumurtlamayı yakaladığımız zamanlar da üst üste ilişki de oldu olmadı mı olmuyor nasipBu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Hadi bakalım inşallah mutluluktan da yaş gelir buraya çift çizgi fotosu attığındaGecegece güldürdün beni canım ya bir yandan da gözümden yaş geldi. Bat 7mayıs
Ahh canım ahh. İçimi umutlandırdın her ne kadar umutlanmak istemesem de. Hamilelerin duası kabul olur dua et benim için. Bu arada kaç haftalık oldu cinsiyet belli mi?Hadi bakalım inşallah mutluluktan da yaş gelir buraya çift çizgi fotosu attığındao zaman Bismillah yeni umutlarla
14 haftalık KızAhh canım ahh. İçimi umutlandırdın her ne kadar umutlanmak istemesem de. Hamilelerin duası kabul olur dua et benim için. Bu arada kaç haftalık oldu cinsiyet belli mi?
Allah razı olsun canım. Sağlıklı hamilelikler diliyorum sana. İsim düşündünüz mü peki?14 haftalık Kız
Sen şimdi kırgınsın hem eşine hem beklediğin bu kadar zamana, o yüzden böyle düşünüyorsun.. bak bu ay o kadar çok gebemiz oldu ki... Bi okusan kimi bir buçuk yıl üzerine onca tedaviye rağmen kendiliğinden, kimi tüp bebek öncesi sürpriz gelen... pes edip umut etmeseler gelmezdi zaten.
Her zaman burdaki tüm arkadaşlarıma dua ediyorum sana da özel edicem emin ol
Hepimize inşallah kuzumm hepimizeAllah razı olsun canım. Sağlıklı hamilelikler diliyorum sana. İsim düşündünüz mü peki?
Anlamı da önemli çocuğa etkisi de önemli tabiHepimize inşallah kuzumm hepimizehâlâ düşünüyoruz birkaç isim var ama ortak noktaya varmadık henüz. Bide isimleri araştırmam lazım atıyorum mesele diyorlar ki falanca isimli çocuklar hiç uyumaz
Evet canım hepsine bakıp karar vermek gerekAnlamı da önemli çocuğa etkisi de önemli tabi
Hayırlı geceler diliyorumEvet canım hepsine bakıp karar vermek gerek
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler diliyorum
Hayırlı geceler diliyorum
günaydın kızlar...
bir kaç gün banlıydım
nasılsınz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?