İyiyi canın hoşgeldin. Ama ban lanmayın uslu durun
bence spermler 2 gün yaşamaz tabi bence... yani zaten sağlıklı spermde 24 saat içinde döllenir.. gün aşırı en uygun demekki bu durumda
Yaşayabilir bence camım yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişkiden hamile kalan çok duydumbence spermler 2 gün yaşamaz tabi bence... yani zaten sağlıklı spermde 24 saat içinde döllenir.. gün aşırı en uygun demekki bu durumda
nasıl bir sperm o zaman maşallahYaşayabilir bence camım yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişkiden hamile kalan çok duydum
nasıl bir sperm o zaman maşallah
benim eşimde sperm sorunu olduğu için.. her gittiğimiz doktora max 24 saatir spermin ömrü dedi
ben hergünü değerlendirrisem çıkacak sperm kalmazOzaman hergünmü değerlendirmen lazım :) valla ben öyle yaptım gkdkdıwwlekek
Test yaptın mıııOzaman hergünmü değerlendirmen lazım :) valla ben öyle yaptım gkdkdıwwlekek
Naber bebikommmgünaydın kızlar...
bir kaç gün banlıydım
nasılsınz
Test yaptın mııı
güzel kızçemizin güzel annesi.. iyiyim kuzum sen nasılsınNaber bebikommm
Benim eşim de bana diyordu yumurtlama olduysa oldu bana niye diyosunCanın hiç üzülme benim eşimde bu ay o kadar stres olduki ovulasyon günü ilişki oldu ama adam stresten boşalamadı ve en son ilişki ovulasyondan 3 gün önce oldu .en güzeli sen ovulasyona kadar adana yanaşma canınız isteyince olsun ovuvasyon testini gizliden yap ovulasyonu gördüğün zamanda istekli ol ve yanal adama hissettirmeden .
inşallah sökülmezzzzzzzzzzzzzzzzzzYaa yapamadım. Yarın sabah birlikte gideriz dedi ama şimdi belim çok ağrıyor ya lekelenmem oldu
Ya bu lekelenmeleri hiç yaşamadım garip geliyor bana. kiminin adeti bu şekilde geliyor kiminin pco olduğu için kiminin enfeksiyon çıkıyor kiminin yerleşme çıkıyor ayırmak zorYaa yapamadım. Yarın sabah birlikte gideriz dedi ama şimdi belim çok ağrıyor ya lekelenmem oldu
Bat verip kaçıyorlar çekicem kulaklarınıgüzel kızçemizin güzel annesi.. iyiyim kuzum sen nasılsın
buralar sessizleşti valla herkes saahura kadar oturup akşama kadar uyuyor sanırım
her topikteki durum kuzumYa bu lekelenmeleri hiç yaşamadım garip geliyor bana. kiminin adeti bu şekilde geliyor kiminin pco olduğu için kiminin enfeksiyon çıkıyor kiminin yerleşme çıkıyor ayırmak zor
Bat verip kaçıyorlar çekicem kulaklarını
Valla iki hafta öncesi neydi öyle peşpeşeher topikteki durum kuzum
yaa bu ay böyle gebeler çoğalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?