- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
Benimki de 1 h
Ben asmadim gül ağacının dibine koydumDilekler tutulup asıldı mı kızlarrr
İnşaallah gerçekleşir dileklerimizBenimki de 1 h
Ben asmadim gül ağacının dibine koydum
Bende gül suyuna batırdım astımBenimki de 1 h
Ben asmadim gül ağacının dibine koydum
Burda çocuğu olanların bir çoğu eşinden kaynanasından yada ailesinden konu komşudan akrabadan cekiyor bacım ..bu genellemeyi anlayamadım ben yani çocuğu olmakla kaynanadan çekmek kısımını bağdaştiramadimBurda çocuğu olanların bir çoğu eşinden kaynanasından yada ailesinden konu komşudan akrabadan cekiyor bacım ..
Yani kendi aşıma soylim evet arada insan doluyor ama İnan hersey geçici .. ya evladımız olsaydı ama mutsuz bir evliliğimiz olsaydı .. ya eve ekmek alacak paramız olmasaydı .. silkelen kendine gel neden üzülesin . Demek ki biz savaşçıyız ki bazı şeyler için çaba gerekiyor
Yani hayatta bazı şeyler yolunda giderken bazı konularda da istenmeyen şeyler yaşanabiliyor anlamındaBurda çocuğu olanların bir çoğu eşinden kaynanasından yada ailesinden konu komşudan akrabadan cekiyor bacım ..bu genellemeyi anlayamadım ben yani çocuğu olmakla kaynanadan çekmek kısımını bağdaştiramadim
Çocuğu olmayanlar da aynı şeyleri yaşıyor olabilir,bence öyle denmek istenmemis ama hadi öyle olsun bakalımYani hayatta bazı şeyler yolunda giderken bazı konularda da istenmeyen şeyler yaşanabiliyor anlamında
Devamını oku anlarsınBurda çocuğu olanların bir çoğu eşinden kaynanasından yada ailesinden konu komşudan akrabadan cekiyor bacım ..bu genellemeyi anlayamadım ben yani çocuğu olmakla kaynanadan çekmek kısımını bağdaştiramadim
İyide devamı da var yazdığımın .. çocuk olmadığı için üzülüyorduk diye çocuğu olup huzuru olmayanlara yordum biraz .. yani hersey çocuk değil demek istemiştimÇocuğu olmayanlar da aynı şeyleri yaşıyor olabilir,bence öyle denmek istenmemis ama hadi öyle olsun bakalım
Bebeği olmadığı için isyan eden arkadaşa hitaben yazılmıştı hani çocuğu olanlar da sıkıntı yaşıyor çok farklı değil anlamındaÇocuğu olmayanlar da aynı şeyleri yaşıyor olabilir,bence öyle denmek istenmemis ama hadi öyle olsun bakalım
Şimdi anladım canım,orası öyle tabi,kimsenin mutsuzluguna iyi ki böyle degilim demem çünkü allah ne yazmış bilinmiyor ama her şey çocuk değil tek bir şeye odaklanıp hayatındaki güzellikleri görmezden gelmemek lazimDevamını oku anlarsın
demem o ki çocuk oluşta mutsuz yaşayanlara oranla eşlerimiz iyi onu demeye getirdim .. benim bir kere kaynanam çocuk yapın demez çünkü düşünceli görümcem demez annem demez eşim demez .. mutlu bir evlilik diye söyledim .. ama burda oyle konular var ki yazık çocuk var huzur yok yada çocuk istemediği halde çocuk oluyor ..genellemem bu .. aslında gayet açık yazdıklarım
Çocukla ilgili bir sıkıntı yaşanmasında gerisi boş gerisi yalanBebeği olmadığı için isyan eden arkadaşa hitaben yazılmıştı hani çocuğu olanlar da sıkıntı yaşıyor çok farklı değil anlamında
Aslında herkesin küçük ya da büyük bir sorunu var dertsiz insan yok ama toplumda anne olmak çok kutsadığı için çocuksuz kadınlar dikkat çekiyor herkes iyi ya da kötü yorum yapıyor en son doktoruma dedim ki olmazsa da hayırlısı o dedi ki hiç değilse bir tane olması lazım neslinin devamı için adam profesör ama bu düşünceler sanki dnamıza kodlanmışÇocukla ilgili bir sıkıntı yaşanmasında gerisi boş gerisi yalanzaten hayatı zorlaştıran insanlar bir şekilde hep var
Bizim komşunun bebeği her gece tam uyku zamanı saatlerce ağlıyor sanki bizim evde ağlıyormuş gibi uyuyamıyorum bebek istemekle iyi mi ediyorum diye şüpheye düşüyorumAma ne yalan soyliim alttaki komşunun küçük bebeği var ağlıyor ses yapıyor çoğunlukla dinliyoruz eşimle,artık 2.nin ağlamasını dinlesek çok iyi gelecek demeden edemiyoru
Kesinlikle canım benim de vurgulamak istediğim oydu .. bazen bebek için cok üzülüyoruz ama aslında hayatın gerçekleri cok daha kötü ..Şimdi anladım canım,orası öyle tabi,kimsenin mutsuzluguna iyi ki böyle degilim demem çünkü allah ne yazmış bilinmiyor ama her şey çocuk değil tek bir şeye odaklanıp hayatındaki güzellikleri görmezden gelmemek lazim
Yani bu bakış açısı çok yaygın malesef ama hiçbir şey eskisi gibi değil özellikle evlenme yaşı ben 27 yaşımda evlendim 29umda anne oldum,eskiden 27sinde bi kızı kim alırdı acabaAslında herkesin küçük ya da büyük bir sorunu var dertsiz insan yok ama toplumda anne olmak çok kutsadığı için çocuksuz kadınlar dikkat çekiyor herkes iyi ya da kötü yorum yapıyor en son doktoruma dedim ki olmazsa da hayırlısı o dedi ki hiç değilse bir tane olması lazım neslinin devamı için adam profesör ama bu düşünceler sanki dnamıza kodlanmış
Iyi ediyorsun iyi o günler gelecek güzel gunlerin habercisi çünküBizim komşunun bebeği her gece tam uyku zamanı saatlerce ağlıyor sanki bizim evde ağlıyormuş gibi uyuyamıyorum bebek istemekle iyi mi ediyorum diye şüpheye düşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?