Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burda çocuğu olanların bir çoğu eşinden kaynanasından yada ailesinden konu komşudan akrabadan cekiyor bacım ..bu genellemeyi anlayamadım ben yani çocuğu olmakla kaynanadan çekmek kısımını bağdaştiramadim

Yani hayatta bazı şeyler yolunda giderken bazı konularda da istenmeyen şeyler yaşanabiliyor anlamında

Devamını oku anlarsın

demem o ki çocuk oluşta mutsuz yaşayanlara oranla eşlerimiz iyi onu demeye getirdim .. benim bir kere kaynanam çocuk yapın demez çünkü düşünceli görümcem demez annem demez eşim demez .. mutlu bir evlilik diye söyledim .. ama burda oyle konular var ki yazık çocuk var huzur yok yada çocuk istemediği halde çocuk oluyor ..genellemem bu .. aslında gayet açık yazdıklarım

Çocuğu olmayanlar da aynı şeyleri yaşıyor olabilir,bence öyle denmek istenmemis ama hadi öyle olsun bakalım
İyide devamı da var yazdığımın .. çocuk olmadığı için üzülüyorduk diye çocuğu olup huzuru olmayanlara yordum biraz .. yani hersey çocuk değil demek istemiştim

Şimdi anladım canım,orası öyle tabi,kimsenin mutsuzluguna iyi ki böyle degilim demem çünkü allah ne yazmış bilinmiyor ama her şey çocuk değil tek bir şeye odaklanıp hayatındaki güzellikleri görmezden gelmemek lazim

Ama ne yalan soyliim alttaki komşunun küçük bebeği var ağlıyor ses yapıyor çoğunlukla dinliyoruz eşimle,artık 2.nin ağlamasını dinlesek çok iyi gelecek demeden edemiyoru

Çocukla ilgili bir sıkıntı yaşanmasında gerisi boş gerisi yalan zaten hayatı zorlaştıran insanlar bir şekilde hep var
Aslında herkesin küçük ya da büyük bir sorunu var dertsiz insan yok ama toplumda anne olmak çok kutsadığı için çocuksuz kadınlar dikkat çekiyor herkes iyi ya da kötü yorum yapıyor en son doktoruma dedim ki olmazsa da hayırlısı o dedi ki hiç değilse bir tane olması lazım neslinin devamı için adam profesör ama bu düşünceler sanki dnamıza kodlanmış

Ama ne yalan soyliim alttaki komşunun küçük bebeği var ağlıyor ses yapıyor çoğunlukla dinliyoruz eşimle,artık 2.nin ağlamasını dinlesek çok iyi gelecek demeden edemiyoru
Bizim komşunun bebeği her gece tam uyku zamanı saatlerce ağlıyor sanki bizim evde ağlıyormuş gibi uyuyamıyorum bebek istemekle iyi mi ediyorum diye şüpheye düşüyorum

Kesinlikle canım benim de vurgulamak istediğim oydu .. bazen bebek için cok üzülüyoruz ama aslında hayatın gerçekleri cok daha kötü ..
Her günümüze şükürler olsun

Yani bu bakış açısı çok yaygın malesef ama hiçbir şey eskisi gibi değil özellikle evlenme yaşı ben 27 yaşımda evlendim 29umda anne oldum,eskiden 27sinde bi kızı kim alırdı acaba

Bizim komşunun bebeği her gece tam uyku zamanı saatlerce ağlıyor sanki bizim evde ağlıyormuş gibi uyuyamıyorum bebek istemekle iyi mi ediyorum diye şüpheye düşüyorum
Iyi ediyorsun iyi o günler gelecek güzel gunlerin habercisi çünkü sağlıkla gelsinler de biraz uykusuz kalicaz tabi

Esmeralda41 Meva34 Gizemm0 kızlar muhabbet çok hoşuma gitti gerçekten kimin ne derdi sıkıntısı var bilemiyoruz bizde olmayana özenip sadece bizim derdimiz var gibi düşünüyoruz bazen. Buna en büyük sebep de çevre baskısı.
İnşallah çevremizde hep hayatımızı kolaylaştıran insanlar olur. Bebekten önce eltimin annesi bile bu konu hakkında yorum yapmayı kendine hak görüyordu. Eltimin annesi benim hayatımın neresinde Allah aşkına!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…