olsun bu ay gelmek istemedi.. virüs tam bitsin öyle geleyim annecim diyor sanaErken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İlk defa böyle oluyor
Üzülme nasip değilmiş inşallah en kısa zamanda gelecek nasibinErken gebelik testi yaptım negatif çıktı. İlk defa böyle oluyor
bendede hep olan birşey.. lekelenme olmasa gebeyim derim sanırımAnlamadığım lekelenme oluyor gerisi yok. Oda sürekli de değil. İlk defa böyle oldu neden oldu acaba ya
bendede hep olan birşey.. lekelenme olmasa gebeyim derim sanırım
Silik çizgi var gerçekten gördümNormal bakınca göremiyorum ama kararttım sanki silik çizgi var gibi
Daha yeni oluşan bişey anlamındamı taa 6 gün öncesini gösteren bi test halbukiSilik çizgi var gerçekten gördüm
ay ne desem bilemedimNormal bakınca göremiyorum ama kararttım sanki silik çizgi var gibi
Normal attığında tekrar baktım göremedim ama karardığında var geç döllenme ihtimalide var canımDaha yeni oluşan bişey anlamındamı taa 6 gün öncesini gösteren bi test halbuki
Canım aynısını geçen yıl ben de yaşadım. Ovulasyon kiti aldigim yer pikten sonra muhakkak 3 gün diye soyledi. Aylarca stres oldum. Eşim tam o günler geldiginde bahaneler ine sürüyordu kendimi berbat hissedip hircinlasiyordum ben de. Olmadi ve stresten hormonlarim yükseldi sonradan doktora gidince gördüm. Eşler stresten böyle yapiyorlarmis bizim stresimiz de onlara yansıyormuş bunu anlayinca biraktim. Gün aşırı deniyoruz artık böylelikle stres de yapmiyorum. Gelecegi varsa gelir diyorum nasip.Bu topik açıldığında nasıl da hevesli takip ediyordum umut doluydum. Ama maalesef bıraktım çocuk hevesimi. Belki de aile olarak hazır değiliz çocuğa. Yoksa yumurtlamadan bir gün önce çok normal ilişki olurken yumurtlama günü olmuyor yapamıyorum der mi bir eş? Ben de unut çocuğu falan artık istemiyorum dedim ve o gün bıraktım ilişki olayını.. karantida mı bunaldı ne oluyor anlamıyorum ama her duyduğum kürü denemeye çalıştım tadı iyi kötü demeden. Bu ay olmazsa deyip sonraki ay için yeni kür alışverişi bişe yaptım ama her şey boşmuş. Bana da yazık duygulama da yazık artık. Ben de bıktım usandım.
Canım normalini bulanık çekmişsin tekrar çekip atar mısınNormal bakınca göremiyorum ama kararttım sanki silik çizgi var gibi
Yok öyle bir şey kuzum benim arkadaşım dört gün önce yaptı çıkmadı. Adeti dört gün geçe yapti Aynı bu testten anca çıktı. Herkeste bir olmazDaha yeni oluşan bişey anlamındamı taa 6 gün öncesini gösteren bi test halbuki
En güzeli kuzum stres her açıdan başa belaCanım aynısını geçen yıl ben de yaşadım. Ovulasyon kiti aldigim yer pikten sonra muhakkak 3 gün diye soyledi. Aylarca stres oldum. Eşim tam o günler geldiginde bahaneler ine sürüyordu kendimi berbat hissedip hircinlasiyordum ben de. Olmadi ve stresten hormonlarim yükseldi sonradan doktora gidince gördüm. Eşler stresten böyle yapiyorlarmis bizim stresimiz de onlara yansıyormuş bunu anlayinca biraktim. Gün aşırı deniyoruz artık böylelikle stres de yapmiyorum. Gelecegi varsa gelir diyorum nasip.
Canım normalini bulanık çekmişsin tekrar çekip atar mısın
benim aklımı karıştıran erken gebelik testi oluşu.. neden böyle oldu acebe ya
İnşallah güzel haberlerleBekleyeceğim cumaya kadar olmazsam kan testi yaparım artık
İnşallah güzel haberlerle
Bilemedim ki kuzum değişik durum gerçektenbenim aklımı karıştıran erken gebelik testi oluşu.. neden böyle oldu acebe ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?