- 6 Mart 2020
- 942
- 1.249
- 43
Eltimin annesi bu konuda baya dış kapının dış mandalı olarak kalmış ama napcan kuzum burası Türkiye bizde böyle malesefEsmeralda41 Meva34 Gizemm0 kızlar muhabbet çok hoşuma gitti gerçekten kimin ne derdi sıkıntısı var bilemiyoruz bizde olmayana özenip sadece bizim derdimiz var gibi düşünüyoruz bazen. Buna en büyük sebep de çevre baskısı.
İnşallah çevremizde hep hayatımızı kolaylaştıran insanlar olur. Bebekten önce eltimin annesi bile bu konu hakkında yorum yapmayı kendine hak görüyordu. Eltimin annesi benim hayatımın neresinde Allah aşkına!
Inşallah canım herkes için hayırlısıyla olur bu minnoslar gelir tez zamandaIyi ediyorsun iyi o günler gelecek güzel gunlerin habercisi çünküsağlıkla gelsinler de biraz uykusuz kalicaz tabi
Esmeralda41 Meva34 Gizemm0 kızlar muhabbet çok hoşuma gitti gerçekten kimin ne derdi sıkıntısı var bilemiyoruz bizde olmayana özenip sadece bizim derdimiz var gibi düşünüyoruz bazen. Buna en büyük sebep de çevre baskısı.
İnşallah çevremizde hep hayatımızı kolaylaştıran insanlar olur. Bebekten önce eltimin annesi bile bu konu hakkında yorum yapmayı kendine hak görüyordu. Eltimin annesi benim hayatımın neresinde Allah aşkına!
Hoş geldin cnm amin inşallahSelamm ben geldim.. Rabbim herkesin Oruclarını kabul etsin..
Ya onlarda zaten ebeveynlik diye bir şey var mı kiEltimin annesi bu konuda baya dış kapının dış mandalı olarak kalmış ama napcan kuzum burası Türkiye bizde böyle malesefKocamın fabrikaya Amerikan gelen bir mühendis var çok şeker bi adam eşim hep yemeğe davet eder geldikçe adam karısının babasına sadece Tom diyor,bizim iliskilerimizi fazla içli dışlı buluyor
Kuzum Rabbim başka dert vermesin inşallah, bu tatlı sorun da senin pozitifligin ile çok yakında son bulsunne kadar haklısın cnm kesinlikle oyle yüzüne bakmayacağın insanlar gelip hayatın hakkında yorum yapıyor .. sanki onlara ne
Hayatımızda tek sorun bebeğin olamaması suanlık ama rabbim daha büyük sorunlar vermesin ya daha kötü durumlara düşürmesin☺
Hoşgeldin canım nasıl geçti gününSelamm ben geldim.. Rabbim herkesin Oruclarını kabul etsin..
Kaç ay oldu bekleyeli canım?
Sağol canım. Cok yorgun geçti her yerim çikolata vallaHoşgeldin canım nasıl geçti günün
Senin günün nasıl geçti asıl bebitommm aşkosumHoşgeldin canım nasıl geçti günün
Kız önlüğün yok muydu â deli kuzumSağol canım. Cok yorgun geçti her yerim çikolata vallakrem şanti ve krema... Biskolata dan daha iyiyim
Anlıyorum seniSağol canım. Cok yorgun geçti her yerim çikolata vallakrem şanti ve krema... Biskolata dan daha iyiyim
Önlüğüm le beraber oldumKız önlüğün yok muydu â deli kuzum
Güzeldi çok şükür anneciğimi gördüm datlu dilli seniiSenin günün nasıl geçti asıl bebitommm aşkosum
Oh biskolata kız seniÖnlüğüm le beraber oldum
Oyyy annenle güzel vakit geçirmissindir.. Bende özledim annemi göre bilsem keskeGüzeldi çok şükür anneciğimi gördüm datlu dilli senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?