Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım bu malesef bu grup hayırlısı demeyen diyemeyen grup,geçtiğimiz aylarda bir arkadaşım boşandı 5 yıllık evliliklerinde hep çocuk baskısı gördü çevresinden şimdi ne diyorlar iyiki çocukları yok buyur burdan yak

10 aylık evliyim. Düşük amh yüksek fsh derdi var... Ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Henüz denemeye başlayamadık umarım bu ayda bir aksilik çıkmaz
bebeğim yayla balı arı ekmeği bula bilirsen amh ı çok rahat halledersin. Fsh yüksekliğine ilk 3 ay hayıt sonra testere dişli aslan pencesi.. Emin ol işe yarayacak

Al işte halbuki hayırlısı de geç kenara

10 aylık evliyim. Düşük amh yüksek fsh derdi var... Ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Henüz denemeye başlayamadık umarım bu ayda bir aksilik çıkmaz
Ayy kuzum fsh gördükçe ruhum daralıyor herhangi bir tedavi düşünüyor musunuz? Amh ve fsh Kaç?

bebeğim yayla balı arı ekmeği bula bilirsen amh ı çok rahat halledersin. Fsh yüksekliğine ilk 3 ay hayıt sonra testere dişli aslan pencesi.. Emin ol işe yarayacak
Yayla balı arı ekmeğimi onu ilk defa duydumnasıl kullanılıyor.
Hayıtı ve testere dişli aslan pençesi çayını kullanmaya başlayalı bir ay oldu. Ama değerlere daha baktıramadım canım işe yaramaya başladı mı bilmiyorum

Şimdi okudum kocama da bu ay olmazsa bi de arı ekmeğine başlayalım dedim de kovanı getirem onu yiyek dedi yaaa

Ayy kuzum fsh gördükçe ruhum daralıyor herhangi bir tedavi düşünüyor musunuz? Amh ve fsh Kaç?
Amh en son 0.4 fsh 11di.
Şu an Arı sütü bal poleni karışımı, hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum bir ay oldu başlayalı. Doktor 6 ay deneyin dedi sonra duruma bakarız dedi bir de Q10 verdi. Gerçi onu nedense almak istemedim. Belki prowomen alırım diyorum olmaz ise artık doktor ne derse aşılama mı tüp mü

Emin ol işe yarıyor.. Yayla balı ile arı emeğini 1 tatlı kaşığı sabah 1 tatlı kaşığı akşam yiyeceksin. Amh sorunu kalmaz. Hayıt hormonları dengeliyot. Tahlil yaptır dığında anlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…