Sanırım bu malesef bu grup hayırlısı demeyen diyemeyen grup,geçtiğimiz aylarda bir arkadaşım boşandı 5 yıllık evliliklerinde hep çocuk baskısı gördü çevresinden şimdi ne diyorlar iyiki çocukları yok buyur burdan yakYa onlarda zaten ebeveynlik diye bir şey var mı kibüyüdün tek başına yaşa kendin kazan ben sana bakamam diyorlar
Bizim zamanımızda bile hâlâ bu kadar çok kıt ve anlayışsız insanın olmasını anlayamıyorum sadece canım
10 aylık evliyim. Düşük amh yüksek fsh derdi var...Kaç ay oldu bekleyeli canım?
Sen mi yaptın ciddenEmeklerrrr bunlar
bebeğim yayla balı arı ekmeği bula bilirsen amh ı çok rahat halledersin. Fsh yüksekliğine ilk 3 ay hayıt sonra testere dişli aslan pencesi..10 aylık evliyim. Düşük amh yüksek fsh derdi var...Ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Henüz denemeye başlayamadık umarım bu ayda bir aksilik çıkmaz
Al işte halbuki hayırlısı de geç kenaraSanırım bu malesef bu grup hayırlısı demeyen diyemeyen grup,geçtiğimiz aylarda bir arkadaşım boşandı 5 yıllık evliliklerinde hep çocuk baskısı gördü çevresinden şimdi ne diyorlar iyiki çocukları yok buyur burdan yak
Ayy kuzum fsh gördükçe ruhum daralıyor10 aylık evliyim. Düşük amh yüksek fsh derdi var...Ocak ayında kürtaj olmak zorunda kaldım. Henüz denemeye başlayamadık umarım bu ayda bir aksilik çıkmaz
Evet kuzumSen mi yaptın cidden
Atma kız şunları yapmış bide güzel güzelOyyy annenle güzel vakit geçirmissindir.. Bende özledim annemi göre bilsem keske
Yayla balı arı ekmeğimi onu ilk defa duydumbebeğim yayla balı arı ekmeği bula bilirsen amh ı çok rahat halledersin. Fsh yüksekliğine ilk 3 ay hayıt sonra testere dişli aslan pencesi..Emin ol işe yarayacak
Sıcak saatler başladı al kuruyemişlerini yanınaAtma kız şunları yapmış bide güzel güzelhamarattt
Aybush de olaydan çok ne var
Şimdi okudum kocama da bu ay olmazsa bi de arı ekmeğine başlayalım dedim de kovanı getirem onu yiyek dedi yaaabebeğim yayla balı arı ekmeği bula bilirsen amh ı çok rahat halledersin. Fsh yüksekliğine ilk 3 ay hayıt sonra testere dişli aslan pencesi..Emin ol işe yarayacak
Amh en son 0.4 fsh 11di.Ayy kuzum fsh gördükçe ruhum daralıyorherhangi bir tedavi düşünüyor musunuz? Amh ve fsh Kaç?
Emin ol işe yarıyor.. Yayla balı ile arı emeğini 1 tatlı kaşığı sabah 1 tatlı kaşığı akşam yiyeceksin. Amh sorunu kalmaz. Hayıt hormonları dengeliyot. Tahlil yaptır dığında anlayacaksınYayla balı arı ekmeğimi onu ilk defa duydumnasıl kullanılıyor.
Hayıtı ve testere dişli aslan pençesi çayını kullanmaya başlayalı bir ay oldu. Ama değerlere daha baktıramadım canım işe yaramaya başladı mı bilmiyorum
Bence deneyin.. Ben yapacamŞimdi okudum kocama da bu ay olmazsa bi de arı ekmeğine başlayalım dedim de kovanı getirem onu yiyek dedi yaaa
Ayyyyyy kimler gelmiş hoşgelmiş...Selam bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?