Gel de hayal kurma

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
158
Antalya
O kadar gerçekti ki yaşanmışlıklarım,hayal kurmaya vaktim olmadı
Ta !ki arkadaşım sorana kadar.Eline fırsat geçse,bundan sonra ne yapmak isterdin....Hiç düşünmemiştim.Bana fırsat ver,zormuş hayal kurmak....Hayal işte,nesi zor olacak dedi...
Ama gerçekleşecek bir şey olsun,öyle palavradan olmaz,yaşım genç değil,ileriye dönük hayaller...Aman aman önce bol sağlık ve bol para....O zaman hayallerde gerçektir.

Bu sitenin bana çok getirileri oldu.Sürekli kendimi dinliyordum.. Boş kaldığım anlarda,baş ağrılarımla uğraşıyordum.Artık boş anım kalmadı.Dış streslerden kendimi burada buluyorum Öyle güzel fikirler,yorumlarla karşılaştım ki,bazı kararsızlıklarımın üstüne kesin kararlar oturttum..Hatta öyle bir oturttum ki,çaktım kararları...SAYENİZDE..:1hug:
En yakınlarımın şaşkınlıkla,ne oldu değiştin diye sorduklarında,sitedeki arkadaşlarımın fikirleri,yorumları hayatımın dönüm noktası oldu,desem inanır mısınız bana?...a.s

İşte o arkadaşlarımı da alır giderdim.Tatillere,gezilere.Yurt içi veya yurt dışında yaşayan site arkadaşlarımı da...İsterlerse..HAYAL KURMAK ARZU ETMEKSE ŞAYET ..Hep beraber ..Düşünmek bile güzel.
Gittiğimiz yerde araba kiralar,karış karış gezerdik.Ben müze gezmeyi sevmem.İçerilerde uzun uzadıya kalamam.:1no2:Giren girsin ben dışarıda beklerim.Yakınlarda bir kafe de,kahve ile sigaramı Tüttürür,baş ucu defterime notlar düşerdim...:kahve:

Hayalimi soran arkadaşıma anlatıyorum...Hayalinin içinde bana yer yok mu diyor...HAYAL İŞTE...:uhm:
Sizinle hep beraber hayal bile olsa gezi güzel olurdu...Uzuuun bir seyahat
Siz,bilmeden bana o kadar güzellikler armağan ettiniz ki
Benden size,hayallerin gerçek olması dileği ile kucak dolusu sevgiler..

Yeşilimin duygularıa.s.

Evet yeşilim bende öle o kadar güzel dostluklar kurdum ki burda, ben o seyhatte sana zevkle eşlik ederim :kahve:

Yeşilim, ablacım yine bir solukta okuyuverdim yazdıklarını yüzümde bir tebessümle. Ben internet denen çapraşık bilgiler düğümünde böyle bir yaşanmışlık beklemiyordum gerçekten. O kadar çok şey hissettiriyor ve düşündürüyor ki insana...

Ne güzel gezilirdi... Bir de, müzeden çıkınca ben de gelir kahve ve sigarana eşlik ederdim...

Beni de götür beni dee Santorini ye gidelim mesela dün oranın hayalini kuruyordum :utangac:
İyi varsın sen de hem de benim şehrimde :1hug:

Azem,Bilge,Cüvcüvüm,Yağmur...Hayalde olsa güzel işte belki bir gün...
Neden olmasın..İyiki varsınız,iyiki sizileri tanıdım. :enbuyukkk:
Cüvcüvüm Santorini öylemi ..Hadi bakalım inşallah:teselli:

Santorini de nere cüvcüv İtalya'da mı. Neen hiç duymamışım adını. Yok yok duydum futbol takımı var de mi. Neyse farketmez nere olduğu beni de al Yeşilim gemine de az sonraki tufandan kurtulayım. Tufan Zeynebin eve sokulması tufanı merak edenlere. Ha Zeynep de kızım olur en cadısından.

Ben hayallerimle yaşarım..o kadar çok hayal kurarım ki bir de öyle baştan savma hayaller değil en ince ayrıntısına kadar :)

belki de ondan bu kadar sabredebiliyorum yaşadığım zorluklara..hayal kurun kızlar inanın hayal kurmak insana çok şey katıyor..ama sadece kurmakla kalmayın gerçekleştirin hayallerinizi..o zaman tadı bir başka oluyo zaferin inanın..

Santorini de nere cüvcüv İtalya'da mı. Neen hiç duymamışım adını. Yok yok duydum futbol takımı var de mi. Neyse farketmez nere olduğu beni de al Yeşilim gemine de az sonraki tufandan kurtulayım. Tufan Zeynebin eve sokulması tufanı merak edenlere. Ha Zeynep de kızım olur en cadısından.

Gel Mihracem Tufanı al da gel ona da iyi gelir gezi a.s

İşte Santorini,
Volkanik kayalardan oluşan Yunanistan'da bir ada.Kayıp Atlantis şehrinin bu adanın altında olduğu sanılıyor. :asigim:
Yeşilim gel gidelim diyorum hayal değil mi? a.s

Link Silinmiştir.

Ben hayallerimle yaşarım..o kadar çok hayal kurarım ki bir de öyle baştan savma hayaller değil en ince ayrıntısına kadar :)

belki de ondan bu kadar sabredebiliyorum yaşadığım zorluklara..hayal kurun kızlar inanın hayal kurmak insana çok şey katıyor..ama sadece kurmakla kalmayın gerçekleştirin hayallerinizi..o zaman tadı bir başka oluyo zaferin inanın..

Hayallerin,hayallerimiz gerçek olsun Allegriaa.s

İşte Santorini,
Volkanik kayalardan oluşan Yunanistan'da bir ada.Kayıp Atlantis şehrinin bu adanın altında olduğu sanılıyor. :asigim:

Link Silinmiştir.

Cüvcüvüm gidelim tabiki neden olmasın..

SANTORİNİ

santorini_wideweb__430x327,0.jpg

Ben hic hayal kurmam Ablacim ,kuramamki cok isterim ama ugrasirim bir türlü olmaz...keske öyle bir imkanimiz olsada sizlerle ve özellikle Seninle tanismak.Degil tatil ben bir günede Raziyim...Hayal ettigim ,cok istedigim bir tek sey var su hayattan o nun da vadesi doluyor...Gurbetteki bu yasantimin kendi memleketimde ve Annemin yaninda olmasi...cok seymi istiyorum ya?..Bu biraz isyan oldu heralde..Hayirlisi ya Ablacim yine tam isabet vurdun beni...Sevgilerimle Ablacim.....

İşte Santorini,

Link Silinmiştir.

Teşekkür ederim cüvcüv. Ben de oraya gidersem Atlantis'e giden kadın filmini çekeceğim mutlaka.:smiley-cool:

Ben hic hayal kurmam Ablacim ,kuramamki cok isterim ama ugrasirim bir türlü olmaz...keske öyle bir imkanimiz olsada sizlerle ve özellikle Seninle tanismak.Degil tatil ben bir günede Raziyim...Hayal ettigim ,cok istedigim bir tek sey var su hayattan o nun da vadesi doluyor...Gurbetteki bu yasantimin kendi memleketimde ve Annemin yaninda olmasi...cok seymi istiyorum ya?..Bu biraz isyan oldu heralde..Hayirlisi ya Ablacim yine tam isabet vurdun beni...Sevgilerimle Ablacim.....

Ceyhanlı tüm dileklerin gerçek olur inşallah canım çok içten diliyorum Hiç isyan değil arzu senin ki:teselli:

inşallah bende senin gibi olurum bende şü an boşluktayım daha yeniyim

bende artik eskisi kadar hayal kuramiyorum..aslinda hayal kurmak guzel hayalde olsa mutlu ediyor insani:)yesilim imkani yok o gezide bende olmaliyim:)hayali bile guzel yafa.s.

Benim turizm elcim sen santorini ye niye gidiyorsun bakayimyasakkelimeburaya benim yanima gelmek varken ben sana dogal güzellikleri gezdiririm,bak sen bana sarma yapmadin ama ben sana incecik sarma bile sararim:Roflol:
tekrar geldigimde eger o yemeklerden bana yedirmezsen basina geleceklerden ben sorumlu degilim ona göreyerimsenibenben yapmadim hakim bey o istedi ellerim geri cevirmedi derimjeyyar

Yağmurum hemşorum istediğin sarma olsun ben sana daha neler ederim bak bir daha ki buluşmayı senin cafe de yapalım heh kimse de ne dediğimizi anlamaz ohh istediğimiz gibi konuşuruz :Roflol:
Yeşilimle ben şurdan kayıkla kıyıdan gelürük oraya, Mihracemi de yol üstünde alırız (Biraz uçtu benim hayaller :utangac:):Roflol:

Siz,bilmeden bana o kadar güzellikler armağan ettiniz ki

Benim açımdan bakarsan ve çoğu arkadaşımın böyle düşündüğünden adım gibi eminim.
Senden daha güzel bir armağanmı olur BitanemŞeniz
Bende çok ama çok hayal kuranlarsanım biliyormusun ?
kaç kez tüm k.k toplanmışız çok beğendiğim sana veya elif ablama, muneme,delikafa güldenime, azeme,kumpire adını sayamayacağım bir sürü arkdaşıma nasıl sarılıp kucaklıyorum kaç kez hayal ettiğimi ben bile bilmiyorum.

hayal kurmak gerçeğe ulaşmanın yarısıdır hayal kurmaya devam et yeşilim asla hayal kurmaktan vazgeçme paylaşımın çok güzel senin paylaşımların her zaman güzel ve anlamlı eline sağlık

Emel,alışır,kaynaşırsın yakında..
Seyran,tabiki tüm sevenlerle beraber gideceğiz..Erteleme hayallerini
Tatlı cadım sensiz olurmu...Yeterki iste..Umarım bir gün buluşuruz,sarılırız birbirimize...Neden olmasın

Back
X