Gel de hayal kurma

canım ablacım yazın yine çok güzeldi keşke hayalini kurduğun o geziye gerçekten gidebilseydik ben sana cafede otururken eşlik ederim

Allegria,Yağmur,Avcı-duygu..
Yağmur,bırak kızcağız uçsun :):)Kayıkla görerek,yüzerek daha iyi.Ne o havada birşey görmeden dimi ama:):)Ancak geliriz Cafene.Davetine teşekkürler tatlım
Avcı-duygu...Eşlik edecek olmana çok sevindim canım

Arkadaşlarım, madem hayal buysa bırakın, uçağı, gemiyi, otobüsü, direk ışınlanalım olmaz mı ?
Hani eskiden bir film vardı hatırlayamadım şimdi.
İşaret parmaklarını birleştiriyorsun, gideceğin yeri düşünüyorsun anında ordasın.
İşte ben bunu hayal ediyorum, şimdilik kalbimle ışınlanmaya çalışıyorum, umarım birgin bedenlede olur.
Olmadan öncede hayal ediyorum, hepimiz işaret parmaklarımızı birleştirelim ve yeşilim diyelim.
Anında onun yanındayız :)
Yeşilim kahve suyunu koy bitanem, kaynamadan ordayız.
a.s.

Bu sitenin bana çok getirileri oldu.Sürekli kendimi dinliyordum.. Boş kaldığım anlarda,baş ağrılarımla uğraşıyordum.Artık boş anım kalmadı.

Bu sen misin yoksa ben miyim? Sanırım bu biziz... KK, birçok kadının hayatını olumlu yönde değiştirdi. "Sanal alem" neymiş, öğretti. İnternetin zararlarının bu denli gündemde olduğu bir dönemde, internetin güzel yönünü görmemizi sağladı.
İnsan, hayalleriyle bir bütündür. Zaman zaman o hayaller değil midir insana gamını, kederini unutturan?
Hayallerine sıkı tutun yeşilim. Senin bu hayallerin olmasa biz ne okuyup da kendimizden geçeceğiz?

Camdankalbim..Kalbinle ışınlan ve tez gel canım
Anuşka.."Bu sen misin yoksa ben miyim? Sanırım bu biziz... KK, birçok kadının hayatını olumlu yönde değiştirdi."..Hepimizin aynı düşünmesine sevindim
İyiki varsınız,iyiki sizleri tanıdım... Teşekkürler

...Aramızda dağlar vardır koskoca
Benim derdim o dağlardan yüce
Birgün değil beş gün değil her gece
Yatağıma yatar yatmaz ordayım...

...İbibikler öter ötmez ordayım...

..Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım...

yesilim madem bir gezi düsünüyorsunuz (hayal ya) o zaman ben almanyadayim buraya gelir gezeriz,benide alirsiniz hep berabar bence büyük bir otobüs kiralariz önünede söyle kocaman bir yazi :enbuyukkk: hem gezmis hem eglenmis oluruz.seni tanidigima cok sevindim.zaten kk benim bir ailem oldu.

Bu sitenin bana çok getirileri oldu.Sürekli kendimi dinliyordum.. Boş kaldığım anlarda,baş ağrılarımla uğraşıyordum.Artık boş anım kalmadı.

Bu sen misin yoksa ben miyim? Sanırım bu biziz... KK, birçok kadının hayatını olumlu yönde değiştirdi.
sanırım bende uzun zamandır hayal kurmuyorum. burda sizlerle birlikte olmak bana da iyi geliyor herkes gibi. iyi ki varsınız, hepinizi seviyorum... teşekkürler yeşilim canım benim...

Camdankalbim,İbibikleri beklemeyelim.. Ötmelerini beklersek geç olur Tez olsun..
Bahar yağmuru,ne güzel olurdu,hayal etmek bile güzelmiş.Hep beraber..
Mihrace,bizde seni seviyoruz.Önemli olan hepimizin birbirini anlaması.Kadın duygusallığı bu olmalı..Sağolun bende sizi çok seviyorum

Arkadaşlarım, madem hayal buysa bırakın, uçağı, gemiyi, otobüsü, direk ışınlanalım olmaz mı ?
Hani eskiden bir film vardı hatırlayamadım şimdi.
İşaret parmaklarını birleştiriyorsun, gideceğin yeri düşünüyorsun anında ordasın.
İşte ben bunu hayal ediyorum, şimdilik kalbimle ışınlanmaya çalışıyorum, umarım birgin bedenlede olur.
Olmadan öncede hayal ediyorum, hepimiz işaret parmaklarımızı birleştirelim ve yeşilim diyelim.
Anında onun yanındayız :)
Yeşilim kahve suyunu koy bitanem, kaynamadan ordayız.
a.s.

...Aramızda dağlar vardır koskoca
Benim derdim o dağlardan yüce
Birgün değil beş gün değil her gece
Yatağıma yatar yatmaz ordayım...

...İbibikler öter ötmez ordayım...

..Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım...

kalbim süpersin keşke öyle bişi olsaydı hemen yanınızda oluverirdik ( yeşilim yeşillerin kraliçesi benim öyle hayallerim varki ALLAH ım inşallah hayırlısıyla hayallerimin kabul olmasını sağlar ve sizlerinde inşallah sizleri çok seviyorum yeşilim yeşillerin kraliçesiŞeniz

Son düzenleme:
hayatın umududur hayal....Hayalsiz yaşanmaz...çok güzel dile getirmişsin yeşilim..çok teşekkür ederim .....dünyanın en harika yerlerinde buluşmak üzere hayallerle...

Bu sadece hayalde kalmasada gerçekleştirsek ne kadar güzel olur değilmi .Yinede hayali bile gerçek gibi geliyor insana .Kalplerimiz bir ama umarım bir gün bedenlerimizde bir olur .

cüvcüv hayalimiz aynıymış bende santorini yi çok görmek istiyorum bu hayal bize uzak şimdilik ama inşallah bir gün....
yeşilim beni unutma sakın haber ver ben nereye olsa gelirim seninle:)

Yeşilim,canım benim.O müze gezisini es geçip oturduğun kafede bir kahve de benim için söyle,hayalinde.Hayal Kahvesi bile olsa,çok hoşuma gitti.Belki bir gün...Neden olmasın?
En güzel hayallerinin gerçek olması dileğimle,Romada Aşıklar Çeşmesi önünde yanaklarından öpüyorum canım.

Lena seni unuturmuyum hiç..Sitede kalabalığız..Sevenler gidiyoruz,sağol canım

Tuliana,gelmiyormusun... Sen müze gezerken,ben kahve içiyorum,buluşup Roma çeşmesi ve daha neler neler...Hepimizin hayalleri gerçek olsun.
Kadınca duygular işte

Bu gün bir kaç arkadadımız seyahate çıktı....Biz kızımın yanına gitmek için zaman ayırabildik...ınşallah
Aklıma bu yazı geldi paylaşmak istedim yine....Eski defterleri karıştırır oldum

Back
X